Săgetător – 2020, anul economiilor și al ajustării relațiilor

Un definit de o nevoie uriașă de echilibru și discernământ, dar și de decizii strategice legate de bani și investiții.

0
Horoscop 2020 Săgetător

2019 a fost pentru Săgetător un an în care a fost mai răsfățat decât alte zodii. Iată însă că 2020 este un an în care acest semn zodiacal trebuie să-și folosească maxim discernământul în ce privește aspecte legate de bani, investiții, dar și relații. Horoscop 2020 Săgetător dă șansa acestor nativi să înțelegă de ce este le prinde bine ca anul acesta să descifreze corect, ce le face bine și ce nu. 

Horoscop 2020 SĂGETĂTOR 

2020, anul economiilor și al ajustării relațiilor

Horoscop 2020 Săgetător

Reclama

După un 2019 de răsfăț, în care in ciuda tuturor provocărilor, Jupiter v-a oferit ceea ce v-ați dorit, intrați într-un alt capitol de viață, mai liniștit, mai așezat, mai matur și poate puțin mai calculat decât până acum. Așa cum avertizasem încă de acum un an, Jupiter nu a băgat în traista nimănui, ci voi ați fost cei care ați căutat norocul, șansa, reușita atât prin voință, spirit de explorare, cât mai ales prin sinceritate față de voi înșivă, netrădându-vă nicio secundă adevăratele valori. Cei care citind acest început de previziune, nu vă regăsiți printre norocoșii lui 2019, nu dați vina pe Jupiter! El a stat acolo și a așteptat să îl exploatați! Ceva din felul în care ați procedat, poate nu a fost corect…

Din 2 decembrie 2019, Jupiter părăsește Săgetătorul și se alătură unui grup de planete ce aglomerează Capricornul alfat pentru voi pe Casa Banilor câștigați prin muncă, salariu, venit constant, a posesiunilor, dar și a sistemului vostru de valori. Acest aspect vă va ține aproape tot anul concentrați numai pe cheltuielile pe care le aveți de făcut, veți reuși să vă onorați datoriile, dar nu vă veți mai răsfăța nicicum. Mai mult, Jupiter are planuri și încă planuri pe termen lung, ceea ce vă îngrijorează puțin, pentru că e greu de aniticipat forța cu care veți face față tuturor proiectelor.

Revind puțin la 2019 doar ca să vă reamintesc că această casa astrologică a funcționat foarte greoi cu un Saturn blocat pe Nodul Sud Karmic. Unii poate ați avut blocaje, alții ați avut pierderi sau alții ați reușit să realizați cu Jupiter ce v-ați propus, dar pe muchie, cu chin și cu calcule infinite. Deblocarea lui Saturn, care în 2020 oricum va părăsi această casă a banilor și concomitent intrarea lui Jupiter, creează evident, anumite avantaje Săgetătorilor.

Saturn în Vărsător pentru 2 ani și jumătate

Atenționări – investiții

Saturn iese între 23 martie și 2 iulie 2020, apoi va reintra din 17 decembrie pentru următorii doi ani și jumatate, în zodia Vărsător. Despre asta vom vorbi în paragrafele următoare. Restul de luni cât stă Saturn aici, pe zodie și Casa de Pământ, încă va trebui să fiți atenți, să faceți socoteli, să dați dovadă de înțelepciune, să nu vă hazardați în cheltuieli și investiții, căci Saturn aduce o serie de responsabilități și poveri financiare, când ziceți că ați scăpat de ele. Sigur că Jupiter ajută, însă ajută prin muncă, prin efort, prin organizare. Ce este mai important de știut, dacă în 2019 ați făcut o investiție și ceva din structura vieții voastre s-a schimbat, iar acum există ceva datorii de achitat, pregătiți-vă să renunțați la câteva tabieturi costisitoare cu care v-ați obișnuit până acum, tocmai pentru a vă adapta noului stil, pe care vi l-ați dorit atât de mult.

Presiunea este foarte mare, cu atât mai mult cu cât Axa Destinului este și ea aici, pe Axa Finanțelor. În ianuarie începem cu o Eclipsă de Lună, ce-i drept pe zodia Rac, cealaltă Casă a Banilor în comun cu cineva, cu soțul, cu soția, banii părinților sau bani proveniți din diverse activități colaterale muncii de bază. Nevoia voastră de echilibru este uriașă. Cerințele față de partenerii de viață, în astfel de situații în care vă simțiți constrânși de o serie de sarcini fiscale, crește. În 10-11 ianuarie apare o mică explozie ce schimbă puțin raportul de forțe, veți spune ce simțiți, veti cere bani în plus angajatorilor, veți încerca să găsiți soluții suplimentare, veți vinde ceva, veți renunța la ceva, dar nu în ultimul rând vă veți clarifica niște priorități financiare.

Conjuncția Saturn-Pluton

Discernământ și investiții atente

conjuncția Saturn PlutonTot în ianuarie se manifestă o conjuncție istorică a două planete grele ce se întâlnesc o dată la 38 de ani, Saturn și Pluton, tot aici, în Capricorn, pe Casa Banilor voștri. Conjuncția este puternică toată luna, însă pe 12 ianuarie este la grad maxim. În general și la nivel global, cele două planete, atunci când se ciocnesc, determină schimbări uriașe de direcție a omenirii la nivel politic, geografic, terestru, referitor la resursele pământului, geopolitic, dar și multe domenii profesionale, economice, ca efect al unor decizii luate de foruri înalte sau negocieri între marile puteri. Este un moment aproape asemănător Revoluției din 1989, însă atunci Saturn întâlnise tot în Capricon pe Uranus și Neptun, iar sensurile s-au schimbat pentru toți.

Totuși, în speranța că nu se întâmplă nimic atât de serios care să afecteze direct bugetul vostru, este un moment de decizie capitală cu proiecție pe mai mulți ani de zile de aici înainte. Ca și cum v-ați hotărî, dacă economisiți să achiziționați ceva sau recurgeți la un credit. Trebuie să faceți calcule serioase, să socotiți de douăzeci de ori și să tăiați o singură dată. Jupiterienii în general vor Luna de pe cer și hazardarea lor în fața unor achiziții poate fi impulsivă. Sunteți cei cărora le place libertatea, călătoriile, distracția, viața socială, viața culturală și ianuarie vine cu scandențe serioase în ceea ce privește reordonarea sistemului valoric. Este posibil să vă treziți acum cu niște facturi cu scandență prin februarie, martie, luni critice din punct de vedere al cheltuielilor. Sigur veți depăși și acest obstacol, însă tocmai acum, pe fond restrictiv trebuie să luați acele decizii pentru viitor. Este ca la sondajul de opinie. Pulsul se ia în timp real.

Când Saturn ia de la Săgetător, dar Jupiter vine în ajutor

Nu știu dacă ați mai avut o perioadă până acum cu atâtea obligații, stres și socoteli financiare. Dacă un Săgetător nu muncește și până acum a trăit din economii, Saturn împuținează. Jupiter crește, dar cu muncă, nu din senin. Dacă pe tranzitul Destinului pe Rac, care pentru voi înseamnă segmentul transformărilor radicale, ați fost nevoiți să închideți un contract, să schimbați ceva în activitatea voastră profesională, pentru că așa a dictat destinul, degrabă trebuie să puneti ceva în locul gol, căci Saturn produce îngrijorare, dar Jupiter vă promite câștiguri în urma căutărilor voastre.

Planeta JupiterEste o perioadă pe muchie de cuțit, iar voi trebuie să descifrați corect, ce vă face bine și ce vă face rău. Jupiter este o planetă mai nobilă, dar mai pretențioasă. Jupiter în Capricorn pe Casa Banilor, nu bagă în traistă nici cât cel din Săgetător, însă nu mai frecventează “cooperativa munca în zadar” și de aici înainte începeți să vă cereți drepturile corelate atent la efortul pe care îl depuneți, la nivelul de pregătire și prestația oferită.

Pentru Săgetător, Casa Banilor arată ca o matematică simplă, dar fără emoție. Mai mult, unii zic că Săgetătorii sunt egoiști, alții că sunt generoși. Eu zic că sunt o combinație. Ce urmează este mai puțină împrăștiere de energie și mai multă eficiență, pentru că nu voi exclude că există și scopuri pe care le urmați și care vă motivează să renunțați la câteva prestații “de plăcere” sau “de drag”, dar total neprofitabile. Cine investește corect, câștigă. Jupiter în Capricorn nu vă va aduce nici cadouri, nici bonusuri, dar vă asigură că veți câștiga conform efortului depus, că nu veți avea nici frustrări, nici regrete. Sigur că este important să fiți realiști. Capricornul aflat pe casa banilor vostri este un semn atât de serios, încât dacă aveți de gând să câștigați din activități ilegale, imorale și speculative, nici să nu vă gândiți.

Cine investește corect, câștigă!

Ca o concluzie, nu veți mai frecventa prea des restaurantele, nici prin mall-uri după haine nu veți mai alerga, nici nu veți mai împrăștia cu banii, însă veți ajusta ceva în nivelul vostru de trai, veți fi mai stabili, mai maturi, veți învăța să fiți mai responsabili, să puneți niște bănuți deoparte și să nu mai cheltuiți până la ultimul leuț pe mofturi. Puteți să vă renegociați salariile, vă puteți schimba serviciul cu unul mai bine plătit și aici ajută enorm trigonul de la Uranus aflat pe casa muncii, ce anunță progresul vostru.

De asemenea, vă puteți deschide activități pe cont propriu, puteți să ridicați anumite tarife pe care le practicați, odată cu terminarea unei perioade promoționale în care ați vrut să demonstrați ce știti. Puteți să câștigați bani dincolo de granițele țării. Puteți învesti, puteți vinde un obiect de valoare, puteți intra în proiecte de pe urma cărora nu se câștigă bani imediat, ci după o perioadă oarecare, cum ar fi o construcție. Este doar un exemplu.
Așadar sună promițător, dar nu vă hazardați, căci pentru fiecare leu sau euro câștigat veți munci. Este cazul să vă obișnuiți cu munca, mai ales că Săgetătorii sunt instabili și muncesc uneori în funcție de chef.

Uranus va fi încă 6 ani pe Casa Muncii, însă anul acesta face cele mai bune aspecte cu planetele alfate pe Casa Banilor, ceea ce înseamnă că anul deciziilor este 2020. Plecați cu dreptul, veți trage foloase 12 ani de aici inainte.

Axa Destinul 

Iubirea și afacerile nu fac casă bună împreună

Săgetător
Raymond Peynet (1908 – 1999) – Seria de gravuri Zodiac – Săgetător

Axa Destinului schimbă în continuare lucrurile pentru voi, dându-vă un ușor efect de instabilitate cu care v-ați confruntat din plin anul trecut și rămâne în poziție de transformare până pe 5 iunie, la fel ca și Nodul Sud Karmic este și el pe Casa Banilor în Capricorn. O grămadă de bani pierduți sau irosiți în 2019 au reprezentat plata unor datorii karmice, iar de decontările acestea din oficiu, habar nu ați avut. Ce nu ați fost pregătiți să lăsați în urma voastră, în această etapă extrem de interesantă, a rămas de la sine. Sigur că până în iunie mai este timp să faceți ce schimbări vreți și aceia mai întârziați dintre voi, scepticii sau Săgetătorii superficiali. Înarmați-vă cu curaj și nu vă temeți de deciziile voastre, mai ales că în astfel de momente vă mai ajută și forța cosmică.

Tot în luna ianuarie 2020, ca să terminam cu ce-am început, avem o Lună Neagră sau Lilith pe grad anaretic (ultimul grad al unei zodii) pe casa casei, a familiei, a mamei, a maternității, a metabolismului și a Sinelui între 19 și 27 ianuarie. Din luna mai anul trecut, acest tranzit al lui Lilith în Pești a fost toxic pentru toți, dar pe Săgetător l-a răscolit de-a dreptul pe sectoarele mai sus amintite. Mai aveți un hop mic, așa că nu vă speriați de stresul pe care îl aduce fiecare zi a acestei perioade.

Partea bună a lucrurilor este că o Lună Neagră căzută este mai slăbită în intensitate ca una elevată. Totuși, frici, multe provenite din erori sau supradimensionate, ați tot avut, chiar dacă lucrurile s-au rezolvat în final.

Lecțiile Lunii Negre

SăgetătorUlterior, din 28 ianuarie, Luna Neagră schimbă sectorul și ia zodiacul de la capăt pe Casa Iubirii și a Copiilor. Acest tranzit va dura 9 luni și face destul de multe tensiuni la Casa Banilor despre care am vorbit mai sus. În dragoste vine cu ispite și relații care se sucesc de la bine la rău, dar și invers. Pentru adolescenți vine cu primele tentații ale vieții sexuale. Pentru cei maturi, apare riscul adulterelor. Tendința de a amesteca iubirea și afacerile nu este bună.

Unii Săgetători au tendința să-și exprime afecțiunea prin cheltuieli excesive. Nu uitați de restricțiile lui 2020, altfel riscați să intrați în datorii. Copiii voștri aflați la vârsta examenelor au nevoie de mulți bani pentru pregătiri intensive, dar calculați totul atent și reduceți din cadouri și banii de distracție. Cei care aveți copii și mai mari, nu vă hazardați să investiți în casele și mașinile lor. Cântăriți! Distracțiile costă cam mult și aici puțină cenzură nu strică. Mai selectați din ele!

O categorie aparte de Săgetători este a celor ce se lasă seduși și atrași înspre jocuri de noroc. Cei care au state mai vechi în astfel de vicii, se străduiesc din răsputeri să combată această dependență. Sigur ați învățat ceva. Tranzitul vine și cu sarcini nedorite, dar nu din alte motive, ci din pricina tensiunilor cu axa banilor. Apare teama că nu vă veți descurca. Nici să nu vă gândiți la așa ceva, există un sens în toate!

Lilith rămâne aici până pe 21 octombrie și în general este problematic pentru relații, cu atât mai mult cu cât axa Destinului coborând pe axa voastră Gemeni-Săgetător, ce guvernează axa conjugală, apare riscul unor neînțelegeri în familie fie datorate unor relații extraconjugale, fie ce conduc către acestea. Aceasta este doar o posibilă situație, nu este nici certă și nici singura care poate apărea. Maniera diferită a soților în educația copiilor este o altă temă de dispută în casa unui Săgetător.

Când Marte și Lilith se întâlnesc …

Dacă ar fi doar Lilith ar fi bine, însă suprapunerea lui Marte ce intră în 29 iunie pe această Casă a Iubirii și a Copiilor, va tranzita mult, din pricina retrogradării ce are loc între 9 septembrie și 13 noiembrie. Exact pe perioada acestei retrogradări, în dragoste sau în relațiile cu copiii se vor produce cele mai puternice descărcări de energie. Vă confruntați prima oară cu lucruri pe care nu știți să le gestionați.

Marte și Lilith vor face conjucție în august și septembrie și unele războaie se pot amplifica teribil. La fel și unele tentații. În privința războaielor, eu zic că este nevoie de calm și înțelepciune, în privința copiilor, iar în dragoste, este posibil să nu merite consumul. Copiii pot face prostii sau se pot răni. Dacă duceți o sarcină în aceasta perioadă, probabil se va pune problema unei cezariene.

Lilith intră în Taur în 21 octombrie și va traversa Casa Sănătății și a Muncii. Între 15 și 31 decembrie 2020, întâlnindu-l pe Uranus, pot apărea suprize mai puțin plăcute. Medical vorbind și Săgetător fiind, trebuie să vă ocupați încă de la începutul anului de dantură, căci supriza din decembrie poate ține deopotrivă de concluzii ale unui medic stomatolog ce presupune costuri foarte mari.

Axa Destinului și relaționarea cu partenerul de viață

O dată cu 5 iunie, Destinul intră în Gemeni, iar Nodul Sud Karmic în Săgetător. Veți fi un an și jumătate de aici înainte față în față cu partenerul de viață și va trebui ca acest Destin în Gemeni să aducă mai multă comunicare pe probleme serioase. Prezența lui Lilith pe Casa Iubirii nu aduce neapărat relații extraconjugale, ci poate veni cu preocupări și griji în privința copiilor, ceea ce va naște dezbateri în familie.

În alte cazuri Destinul, care doar el știe ce vrea de la om, poate aduce și divorțuri, iar copiii sunt la mijloc. Destinul nu înseamnă ceva rău, ci doar vine cu evenimentele în funcția de istoria fiecărui om în parte. Atunci când Destinul traversează Casa Căsătoriei, putem avea nunți, cununii civile sau puteți întâlni în această perioadă o persoană care la un moment dat vă va deveni soț sau soție. Destinul face și desface.

De asemenea, urmează o perioadă în care se întâmplă partenerului de viață al Săgetătorului lucruri și evenimente de țin de Destin, iar Karma pe Zodia voastră spune că faceți automat parte din Universul acestuia. De exemplu, dacă partenerul de viață trebuie să plece pe alte meleaguri sau trece prin schimbări, este rândul vostru să-l urmați sau să-l răbdați. Dacă sunteți tineri căsătoriți și Lilith traversează Casa Copiilor, probabil nu veți fi pregătiți pentru copii prea curând. Dar, daca Destinul vă aduce aproape de a vă căsători, iar Lilith de pe Casa Iubirii creează îndoieli în privința sentimentelor voastre, atunci nu vă aruncați cu capul înainte!

Intrarea Axei Destinului pe axa Gemeni-Săgetător vine însoțită de eclipsele aferente: în iunie pe 5-6 avem o Eclipsă de Lună, apoi 21 iunie Eclipsa de Soare, 4-5 iulie Eclipsa de Lună, 30 noiembrie Eclipsa de Lună și 14 decembrie Eclipsă Totală de Soare. Eclipsele au forța de a genera evenimente pe axa mai sus amintită la scadențele menționate.

Activitate intensă pe Casa Relațiilor

Pentru Săgetător urmează un an și jumătate de activitate astrală pe Casa Relațiilor, cu bune și cu rele, timp în care unii se căsătoresc, alții divorțează, alții vă cunoașteți viitorii parteneri de viață, vă asociați sau vă disociați, puteți avea unele procese în instanță, vă eliberați karmic de anumite păcate, așa că uneori se mai întâmplă și lucruri ieșite din comun. Vă veți ocupa de chestiuni mai pragmatice, de acte, de contracte, și veți avea mai putin timp de spiritualitatea care vă atrage și vă motivează. Datoriile față de alții se amplifică, dar răbdarea scade, ceea ce vă va pune în dificultate. Străduiți-vă să stabiliți un raport corect, dar și diplomat între voi și ceilalți.

Planeta VenusUn mic ajutor în aces sens îl dă Venus, Micul Benefic, care în 2020 are un tranzit mai lung, datorită retrogradării, tot aici în Gemeni, peste drum de voi, unde se întâlnește cu Destinul. Venus se regăsește pe casa relațiilor între 4 aprilie și 8 august și devine retrograd între 12 mai și 24 iunie. Este Planeta Iubirii, iar pe Casa Căsătoriei îi ajută pe cei care se vor căsători anul acesta sau în viitor.

Pentru mulți soți sau parteneri momentele de ciocnire vor alterna cu cele de împăcare. Venus retrograd, însă, în semn dual, complică situația în acest an prin indecizie, despărțiri temporare și reimpăcări, ca și cum încă aveți nevoie de confirmări să credeți în ceea ce de fapt ar trebui să simțiți. Cel puțin pe perioada acestui tranzit de 4 luni, Venus vă aduce vești bune de la partenerii voștri, reușite, mai multă comunicare, dacă se vrea. Unii soți care nu mai comunicau suficient între ei, redevin prieteni, se simt bine, călătoresc, se creează conjuncturi, evenimente, ce aduc oamenii împreună. Vă pot atrage oamenii frumoși, artiști, persoanele carismatice și vă lăsați seduși mai ușor în situații în care altădată nu v-ar fi interesat conversația.

Vești bune de la Saturn și Jupiter

Revin asupra uneia dintre schimbările lui 2020, o schimbare de bun augur pentru voi, dar temporară în acest an. Între 23 martie și 2 iulie Saturn intră în Vărsător, iar din 17 decembrie va intra pentru doi ani și jumătate din nou în Vărsător. La acel moment va fi însoțit și de Jupiter, guvernatorul vostru, ce intră și el în Vărsător în 20 decembrie, iar acest lucru va fi de două ori de bun augur. Evenimentul este benefic prin aspectul bun pe care îl realizează Saturn din Vărsător la Soarele vostru. Unui Săgetător acesta redă puțin libertatea. Îl jută să nu mai facă atâtea socoteli sau să fie îngrijorat în privința unor bani.

Pentrru Săgetător este un tranzit ce se referă la progresul vostru prin studii, cursuri medii, dorința de a studia din pasiune. Este important și pentru cei tineri, căci intră pe Casa Studiilor Medii chiar în perioada unor examene, iar Saturn aduce un plus de dificultate examenelor sau procesului de învățare, ceea ce implică să fiți foarte serioși. Cu Saturn pe Casa Comunicării veți purta și discuții mai grele, involuntare, ce au menirea de a clarifica o serie de situații. Vă puteți pregăti să obțineti anumite documente care atestă calificarea voastră într-un domeniu. Puteți opta către ideea de a preda altora ceea ce știți, devenind astfel profesori cu sau fără catedră. Apare noțiunea vânzărilor mai greoaie, ce necesită multe acte și alergătură, dar pentru asta intervine Jupiter din 20 decembrie 2020, despre care voi vorbi mai mult la anul și care vine cu oportunități mult mai bune pe acest sector al contractelor, vânzărilor, achizițiilor, examenelor, drumurilor etc.

Șăgetător fiind, odată intrat și Jupiter, este posibil să vă doriți o mașină nouă, examenele sunt mai ușoare, aveți mai mult noroc, deschideți activități comerciale, comunicați mai mult și cu ținta spre mase largi prin intermediul online, radio, tv, începeți poate să scrieți, să țineți conferințe, iar aspectele bune realizate cu Soarele vostru vă dau curaj, forța de a vă face înțeles de grupuri de oameni, indiferent ce orientare profesională aveți, director, patron, om de media, politician, profesor, avocat etc. Obtineți licențe și autorizații care vă ajuta în activitatea profesională și dacă ar fi să leg ce spun acum de prezența lui Lilith din 21 octombrie pe casa muncii, rezultă un număr substanțial de Săgetători care vor schimba un serviciu clasic cu o activitate independentă, în urma unei pregătiri, a unor studii ce vor pune în valoare abilitățile înnăscute.

2020 este pentru voi anul economiilor și al ajustării relațiilor.

Horoscop 2020★ Horoscop 2020 pentru toate zodiile 

Pentru o și mai extinsă perspectivă asupra jocurilor pe care le fac planetele în 2020, îți recomandăm să citești și previziunile astrologice din Horoscop 2020 pentru zodia ascendentului tău. Sau, poate ești curios să vezi ce dezvăluie horoscopul anului pentru partenera sau partenerul tău. 

horoscop 2020 berbechoroscop 2020 taurhoroscop 2020 gemenihoroscop 2020 rachoroscop 2020 leuhoroscop 2020 fecioarăhoroscop 2020 balanțăhoroscop 2020 scorpionhoroscop 2020 săgetătorhoroscop 2020 capricorn horoscop 2020 vărsător horoscop 2020 pești

 

 

 

 

Informațiile prezentate în Horoscop 2020 Săgetător sunt previziuni astrologice consemnate de Astrolog Cristina Demetrescu. Acestea au fost inițial publicate de pe site-ul Astrostar.ro

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici