Taur – 2020, anul evoluției și al experiențelor

2020 este pentru cei născuți în Taur un an al oportunităților profesionale, al transformărilor profunde, al evoluției, dar și al experiențelor.

0
Taur Horosop 2020

Previziunile astrologice pentru 2020 continuă cu Horoscop 2020 Taur! Una dintre veștile bune este că Taurii se numără printre cele mai norocoase semne zodiacale din 2020. Pluton, Saturn, Jupiter, însoțite de Mercur, Marte, Soare și Uranus transformă chiar și cei mai leneși Tauri în adevărați exploratori. 

 Horoscop 2020 TAUR 

2020, anul evoluției și al experiențelor

Taur

Reclama

Energiile de început de an desfășurate amplu pe semnul de pământ al Capricornului, sunt favorabile, ajuta la stabilirea unor ținte la îndepărtate, obiective mai ample, dar și reluați anumite proiecte care în 2018 și 2019 s-au blocat sau au întârziat producă rezultate. Regăsim o întreagă armată de planete importante pe aceasta casă astrologică ce pentru voi înseamnă relația cu străinătatea, în scop personal sau profesional, avantajele, drepturile, documentele ce le obțineți dincolo de granițele țării și care recunosc munca, cetățenia sau șederea în statele respective. Tot aici regăsim studiile pe care doriți le urmați și aici m- referi mai mult la studiile superioare, dar și de a continua după absolvire studii post universitare ce se referă la Master, Doctorat, tot felul de grade, formări, afilieri la foruri ce acreditează munca, licențieri, obținerea unor drepturi de muncă independentă, dar și examene și concursuri importante ce pot ajuta ocupați poziții atât în țară, cât și în străinătate, echivalare a unor studii finalizate în țară. Nu în ultimul rând pomeni de dorința voastră de a sparge bariere, de a evolua spiritual, de a restabili, în cazuri excepționale, niște recorduri, de a ridica deasupra unor condiționări ce țin de vârstă, rasă, etnie sau handicap, de a pune mai mult acentul pe credință și pe voința amplificată, de protecția pe care v-o oferă credința. Este perfect normal ca atunci când propuneți obiective importante raportați și la energiile superioare vouă.

2020 – Norocul surâde generos celor născuți în zodia Taur

Sunteți una dintre zodiile cele mai norocoase în 2020, deoarece Pluton, Saturn, Jupiter, sunt culminante și în semn de pământ compatibil cu voi, exact acolo unde se deschid căile. Aceste planete la care se adaugă la începul de an “cei mici” Mercur, Marte, dar și Soarele, formează împreună cu Uranus cel progresist aflat în zodia voastră, aspectele cele mai bune, reușind astfel transforme și pe cei mai comozi Tauri, în adevărați exploratori. Nu îmi închipui cum ar fi ca în 2020 nu vrei nimic, nu faci nimic, pentru tipul astă de energie poate aduce și încercări cu vibrație inferioară, în cazul în care irosiți ce oferă Universul generos.

Va urma un capitol în care voi discuta despre anumite probleme medicale ce pot apărea în 2020 și pomenesc acum despre asta pentru a transmite, dacă aveți idei, îndrăzniți le puneți în aplicare, oricât efort ar trebui faceți. Altfel veți avea un an la fel de puternic, însă voința se va testa pe vindecare și găsirea unor soluții medicale atât pentru voi, cât și pentru cei apropiați. Deschideți o pagină în calculator, scrieți pe ea planurile sau dorințele și urmăriți atent realizarea lor. La sfârșit de an, veți fi surprinși.

Jupiter în Capricorn

Oportunități mari – studii, călătorii, străinătate, carieră

Planeta Jupiter
Jupiter, Marele Benefic

Avem Jupiter până pe 20 decembrie în Capricorn pe Casa Străinătății, a studiilor superioare, a justiției, a celei de-a doua căsătorii, a idealurilor și a publicării sau lansării unor creații, precum și a dimensiunii spirituale. Jupiter este bun, norocos, o dată la 12 ani Taurii au parte de el pe un sector astrologic și este bine profitați. Jupiter în Capricorn nu este la fel de darnic, cum a fost cel de anul trecut din Săgetător, dar vine vindece un sector cu probleme, pune la treabă, însă cu rezultate sigure. Cu Jupiter în Capricorn nu există pierderi, dacă munciți și dacă urmați o cale de evoluție sănătoasă, serioasă și bazată pe cunoaștere. Nu există pagubă, decât dacă mințiți singuri. Este excelent pentru acel Taur care urmează intre la facultate sau care încep a doua facultate. Jupiter are efecte 12 ani de acum înainte, dacă începi ceva nou în prezența lui pe un anumit sector. Este foarte bun pentru cei care vor călătorească departe. Este la fel de bun pentru cei care caută domenii noi atât în țară cât și înafara țării. Munca și studiile în străinătate, ca și căsătoriile cu parteneri străini ori stabilirea definitivă pe alte meleaguri sunt favorizate.

Saturn care pune o condiție: sinceritatea

Saturn este cel care adaugă o notă de dificultate acestui sector. Poți face o facultate, dar nu una ușoară. Te poți aventura într-o călătorie, dar este una de răspundere și poate fi avantajos celor care devin ghizi atât pe plan intern, cât și extern, profesori, profesori universitari sau cei care semnează contracte pentru a lucra la manuale sau cărți de specialitate ce se publică în cadrul universitar. Pot exista Tauri ce doresc urmeze studii de teologie sau își urmeze calea într-un domeniu ce se leagă de un talent al lor.

Responsabilitatea vine din faptul aceste căi nu sunt pentru oricine. devii preot cere sacrificii. Nu alegeți însă căi grele din ambiție. Pluton este cel care pune la teste de rezistență dificile și poate genera schimbări de orientare exact în miezul unei perioade de învățare mai dificilă. Taur fiind, este greu accepți după ce te chinui cu o facultate 2 ani nu îți mai place și parcă nici nu mai ai putere o duci la capăt. Așadar, nu faceți lucrurile doar de dragul de-a le face, ci corelați-le cu misiunea pe care doriți v-o asumați și mai ales placă pentru a profesa în viitor cu seriozitate.

Politica, ahitectura, matematica pot sta printre opțiunile Taurilor. Sensul Vieții stă până la 5 iunie 2020 pe Casa Studiilor Medii și ne amintește nu tot ce vrei faci în viață se studiază la facultăți. Pentru unii opțiunile țin de o recalificare sau pur și simplu învață își exercite profesional anumite abilități. Eclipsa de Luna din 10-11 ianuarie 2020 ajuta clarificați drumul pe care vreți mergeți.

Conjuncție istorică – Saturn și Pluton în zodia Capricorn

conjuncția Saturn Pluton
Conjuncția istorică după 38 de ani dintre Saturn – Pluton în Capricorn

În același timp, fenomenul anului 2020 are loc tot în ianuarie, tot pe aceasta casă a cercetării în spațiu, minte și spirit, ce stabilește standarde uriașe, se întinde pe toată luna, dar are grad maxim pe 12 ianuarie. Este vorba despre conjuncția istorică dintre doi monștri astrali, Saturn și Pluton în zodia Capricorn, ce determina schimbări uriașe de direcție omenirii la nivel politic, geografic, terestru, referitor la resursele pământului, geopolitic, dar și multe domenii profesionale, economice, efect al unor decizii luate de foruri înalte. În ceea ce privește suferiți schimbări radicale de interes pentru un anumit domeniu, cu efecte interesante în următorii ani. Vor exista situații ce declanșează evoluția voastră.

Saturn și Jupiter pe Casa Carierei

Schimbări profesionale și afirmare

Între 23 martie și 2 iulie, Saturn, planeta profesor intră în zodia Vărsătorului, tot o casă culminantă , cea a carierei. Nu știu, dacă va avea timp 3 luni creeze sentimentul de evoluție profesională, mai ales la început de aprilie tensiunile dintre Marte/ Saturn și Uranusul aflat pe zodia voastră, creează o puternică stare de disconfort odată cu primele semne ale nevoii de detașare de tiparele vechi. La acel moment puteți fi puși în situația dați demisia sau rupeți o legătură profesională mai veche. Dar, cu siguranță, încet, încet, veți înțelege spre ce orizonturi îndreptați și din decembrie 2020 pentru următorii doi ani și jumătate, cei care visați pe cai mari, nu trebuie mai achiziționați decât șaua. Calul așteaptă.

Saturn nu intră singur în decembrie pe Casa Carierei, a numelui și a renumelui, ci împreună cu Jupiter, Marele Benefic, și în plus cu o fanfară. Cei care doriți afirmare, numele vostru poate deveni cunoscut într-un anumit domeniu. De aceea Saturn se reîntoarce în 2 iulie în Capricorn, pentru a definitiva o pregătire sau poate identificați locul sau țara unde puteți desfășură în viitor activitatea. Eu recomand România, dar este alegerea fiecăruia unde pleacă. Dacă plecați, ca român puteți fi mai apreciat decât toți localnicii și vi se duce vestea. Trebuie doar doriți, învățați și munciți și nimeni nu lua ce este al vostru de drept.

Lilith / Luna Neagră în Casa Sănătății

Eliberări karmice, smerenie și credință

O problemă a lui 2020 vine de la faptul din 27 ianuarie până în 21 octombrie, ultima casă astrologică unde la voi se afla zodia Berbec fi tranzitată de Luna Neagră sau Lilith, ca mai apoi, tot acest sector denumit Casa Sănătății, a încercărilor, dușmanilor și a penitenței fie tranzitat mult și bine de planeta Marte ce intră în 29 iunie în Berbec și mai iese în ianuarie 2021, totul din pricina retrogradării, evident.

Lilith aduce acea perioadă de 9 luni de eliberare karmică și fiecare se curăță de greșelile și păcatele ultimilor 9 ani. Așa cum ați înțeles, nu este ceva ce vi se întâmplă din exterior, cu toate așa pare, ci se manifesta în interiorul Universului vostru. Fiecare își știe trecutul și ar fi de ajutor fiți mai smeriți, mai cuminți, mai credincioși, pentru această casă astrologică se mai numește și Casa Iluminării și a Eliberării Spiritului. Acesta este scopul, de a regăsi. Totuși având în vedere și intrarea lui Marte și retrogradarea lui, pot spune Lilith poate veni inițial cu erori medicale, în special în zona capului, ochilor, nasului, dar nu neapărat. Pot exista multe manifestări și fiind zodie de foc pot exista infecții, febră nejustificată, arsuri, probleme dentare, sinuzită, rinită, deviație de sept, congenitală sau în urma unor traumatisme.

Atenție maximă la sănătate

Marte aduce informația intervenițiilor chirugicale, dar retrogradarea intre 9 septembrie și 13 noiembrie poate determina o altă intervenție, a doua, în cazul în care prima nu a reușit. Atenție și la accidente! Așa cum am spus este și Casa Dușmanilor Ascunși, iar un dușman ascuns poate fi cel de pe șosea. Apar riscuri de accidente și traumatisme la cap, cervicale, mai ales la motocicliști, dar nu numai. În sporturile unde casca de protecție este obligatorie, nu discutăm, trebuie purtată! Totuși, eu indica stați departe de riscuri, de viteza excesivă, măcar pe acestea le evitam. Pe lângă casca de protecție recomand și ochelari de protecție acolo unde este necesar, pentru a feri de obiecte mici ce pot intra în ochi.

Folosiți doar fardurile personale și, dacă se pune problema unor intervenții la ochi, în afara celor de urgență, este bine de calculat o zi optimă pentru așa ceva. Apariția prematură a glaucomului este o alta problemă. Eroarea medicală face greu de înțeles pacientul are nevoie de consult medical și sper nu se ajungă la tratamente injectabile în mucoasa ochiului. Sper treceți cu bine de această perioadă. Poate exista orice alt tip de problemă medicală, iar daca trebui faceți o operație, respectați indicațiile medicului la recuperare și după anestezie, pentru a nu rămâne cu ceva dureri de cap. Migrenele pot fi una dintre problemele lui 2020, dar trebuie găsită cauza.

Ispite, moralitate și dușmani ascunși

Taur
Raymond Peynet (1908 – 1999) – Serie de gravuri Zodiac – Taur

Marte aflat pe ultima casă astrologică, dar și împreună cu Lilith pot genera în cazul bărbaților iubiri imposibile și relații extraconjugale. Pentru Tăuroaice, Lilith este suficient. Nu scapă nimeni de ispite, nici femeile, nici bărbații. Scapă doar cei a căror conduită morală, educație și caracter, nici măcar nu îi apropie de astfel de situații. Taur fiind, nu uitați fiind în perioadă de eliberare karmică există și ispitele care vor țină prizonieri. Dușmanii pot fi o altă problemă. Apucați certați sau intrați în conflict cu cineva și apoi o țineți așa până în ianuarie 2020. Dacă aveți dușmani, poate ați făcut ceva greșit, dar cei mai naivi trebuie știe această casă astrală se numește Casa Dușmanilor Ascunși. Cineva face un rău irecuperabil, daca lasați sedus în capcane ce creează dependență, generează afaceri păguboase, ilegale sau mergeți pe orice cale distructivă. Taurii sunt încăpățânați, fermi, siguri pe ei, dar se lasă ușor influențați de oamenii mieroși și lingușitori.

Lilith în Taur din 21 octombrie 2020

Furii, vicii, impulsivitate, gelozie și adicții

Lilith (Luna Neagră)După 21 octombrie, după nouă luni, Lilith finalizează un parcurs mai obscur pentru voi și din Berbec intră în Taur. De aici înainte Lilith poate scoate ce-i mai rău din voi și cred furiile sunt primele eliberate. Nu veți fi persoane comode, iar oamenii vor trebui se poarte cu voi foarte atent nu stârnească mici cutremure comportamentale. Acestea sunt mai accentuate între 15 și 31 decembrie 2020, când Lilith face conjuncție cu Uranus. Sunt multe neajunsuri pe care le poate crea o astfel de conjunctură pentru Taur.

În primul rând, aduce situații neprevăzute ce pot bulversa orice Taur și de aceea revin și spun, între 27 ianuarie și 21 octombrie, faceți corect igiena karmică. Fiți cuminți, fiți smeriți, nu călcați pe linii interzise, nu mușcați din cașcavalul altuia, fiți mai iertători, mai puțin agresivi. Astfel, ce urmează după 21 octombrie este mai mult o eliberare, dar nu atât de periculoasă încât atrageți alte situații nedorite. Pe lângă impulsivitate, alte rele pe care le eliberează Lilith pot fi lăcomia la mâncare sau la bani, gelozia, posesivitatea, slăbiciunea pentru vicii, crește riscul adicțiilor, încăpățânarea.

Venus retrograd (12 mai -24 iunie 2020)

Sentimente mai puțin profunde  …

Un aspect interesant al lui 2020 este retrogradarea planetei care guvernează și anume Venus. Venus avea un tranzit mai lung anul acesta, din 4 aprilie până în 8 august în zodia Gemeni și retrograda între 12 mai și 24 iunie. Este un sector care place, este Casa Banilor și cu sau fară retrogradare este o perioada favorabila câștigurilor atât din salarii, a unor prime, bani încasați din obiecte vândute, cadouri, reduceri, bonusuri. Totuși pe perioada retrogradării lui Venus se spune nu este favorabil investiți în artă, iar eu adaugă nu sunt indicate intervențiile estetice, chirugicale sau alte tipuri de tatuaje.

Cum Venus este planeta iubirii, aflată fiind în zodia Gemeni și pe a doua casă astrologică guvernată tot de Taur, sentimentele acestui an nu par foarte profunde, ci mai degrabă vedeți interesul sau rezolvați o problemă de singurătate.

Eclipsele din 2020, banii și cariera

astrologie financiarăÎn luna aprilie Venus aflat pe Casa Banilor și Marte aflat pe Casa Carierei sunt într-un raport excelent și daca nu faceți parte dintre cei care își dau demisia pentru exista situații incompatibile cu felul lor de a vedea lucrurile în plan profesional, exista șansa sau neșansa, depinde din ce unghi priviți, unele femei, Taur, fie se lase seduse de proprii șefi, cumva din nevoia de siguranță, fie colaboreze cu iubiții sau soții în afacerile acestora, combinând astfel în mod nefericit iubirea și banii. Se creează astfel, în ambele cazuri, o legătură bolnăvicioasă, de dependență, care poate împiedică pe viitor luați deciziile potrivite cu ceea ce simțiți. Anul trecut ar fi trebuit fie profitabil, daca ați făcut ce trebuie și ați intrat pe merit în raza benefică a lui Jupiter.

Anul acesta din 5 iunie Axa Destinului schimbă ruta și intră pe Axa Gemeni-Săgetător, reprezentând pentru Taur exact ce spuneam mai sus, banii voștri, banii altora, banii în comun cu cineva, bani din salarii, bani din alte venituri etc. Pe aceasta axă vom avea 5 eclipse până la sfârșitul anului 2020. Pe 5-6 iunie avem o Eclipsa de Lună, apoi 21 iunie Eclipsă de Soare, 4-5 iulie Eclipsă de Lună, 30 noiembrie Eclipsa de Lună și 14 decembrie Eclipsă Totală de Soare. Eclipsele au puterea genereze evenimente la datele menționate pe sectoarele menționate. Cei care se știu dependenți de jocuri de noroc, vor avea un an extrem de greu din punct de vedere psihologic.

Vigilenți cu banii și investițiile

Lilith (Luna Neagră)Fiind vorba despre Axa Destinului, liberul arbitru se diminuează puțin. Unii Tauri se vor angaja pentru a venit momentul, alții vor investi pentru așa trebuie. Eclipsele sunt precum pata oarba, amplifica exponențial conexiunea intre simt, gând și fapta, doar o fac atât constructiv, cât și distructiv. Daca aveți Karma negativă pe Casa Împrumuturilor și aveți ghinionul un dușman descris mai sus de prezența lui Lilith și a lui Marte tot anul, ceară împrumut o sumă de bani, pe care uită o mai restituie, posibil așa trebuia se întâmple. Fiți mai atenți în 2020 și mai vigilenți. Investițiile bune, cele proaste, deopotrivă sunt tema Taurilor în acest an. În alta ordine de idei, avem de-a face cu o axa dubla, așa încât din oameni hotărați, deveniți oameni nehotararti, cel puțin în materie de investiții. luați o casă mai mare stați cu părinții sau două mai mici stați separat? mutați la bloc sau la casă. investiți în dantură sau în călătorii? Veți baleia pe multe subiecte, nefiind siguri nici atunci când ați făcut pasul, este cel mai bun.

Horoscop 2020 Taur 

Vești bune pe Casa Carierei

Un aspect mai serior al acestui tranzit de un an și jumătate este legat de planetele puternice alfate în poziție culminantă și care fac referire la cariera voastră. Puteți hotărî deveniți independent, deci banii voi îi veți face, voi îi veți cheltui. Nu va mai avea nimeni grijă, în acest caz, de leafa sigură care până acum intra în cont în mod regulat. Este o treaptă superioară pe care urmează calcați, este în analogie cu ce am discutat mai sus referitor la aspectele puternice ale profesiei și este de bun augur. Pentru Taur un alt aspect este legat de faptul prin Saturn pe Casa Carierei vi se poate da o funcție și o responsabilitate majoră de a administra banii cuiva. Puteți fi tutorele unui minor ce a moștenit o avere uriașă, puteți dobândi o functie de director financiar, puteți fi un șef mare într-o firmă sau un minister și aveți de administrat bani mulți. În acest caz nu vorbim despre independență, dar vorbim despre a atinge o treaptă importantă a autorității voastre în calitate de Taur, zodia valorilor și a posesiunilor. Dacă pentru Berbec am spus 2020 este anul provocărilor, pentru voi este anul evoluției, dar și al experiențelor.

Horoscop 2020Horoscop 2020 pentru toate zodiile

Pentru o și mai extinsă perspectivă asupra jocurilor pe care le fac planetele în 2020, îți recomandăm să citești și previziunile astrologice din Horoscop 2020 pentru zodia ascendentului tău. Sau, poate ești curios să vezi ce dezvăluie horoscopul anului pentru partenera sau partenerul tău. 

 

 

 

 

 

Informațiile prezentate în Horoscop 2020 Taur sunt previziuni astrologice consemnate de Astrolog Cristina Demetrescu. Acestea au fost inițial publicate de pe site-ul Astrostar.ro

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici