Vărsător – 2020, anul vindecării și al iubirii

Cuvintele cheie în acest an - conștientizări, revelații, schimbari radicale, spirtualitate și asumarea responsabilității.

0
Horoscop 2020 Vărsător

Iată că, ușor am ajuns și la Vărsător, cel de-al treilea semn zodiacal care alături de Gemeni și Balanță formează Triada de Aer. Poate că cea mai promițătoare veste bună pe care o primește în 2020 un nativ Vărsător este promisiunea eliberării de plăți karmice. Citind Horoscop 2020 Vărsător, veți descoperi de ce acest an reprezintă pentru acest nativ anul multor conștientizări și schimbări radicale de direcție. 

Horoscop 2020 VĂRSĂTOR

 2020, anul vindecării și al iubirii 

Horoscop 2020 Vărsător

Reclama

Este încă un an în care descriu Vărsătorul ca fiind una dintre cele mai complex aspectate zodie din punct de vedere al arderilor karmice, al încercărilor, al nevoii de a închide anumite cicluri, al sănătății, al izolării sau al unor constrângeri ale vieții, din care unii nu au văzut până acum calea de ieșire. Nativii Vărsător sunt puternic testați din 2017 încoace, mulți trăind vieți aparent perfecte, dar blocând vederii publice travaliile traversate. Anul 2020 aduce în sfârșit pentru voi promisiunea eliberării din aceste plăți karmice, indiferent pe ce cale au venit ele. Am întâlnit în ultimii ani mulți Vărsători cu probleme grave de sănătate, supuși unor tratamente lungi și anevoioase, Vărsători care au divorțat sau au suferit, dar și oameni izolați din pricina incapacității de a înțelege unde greșesc și pentru aceștia voi aduce anumite lămuriri.

Vărsătorii și spiritualitatea

Există și o categorie specială de Vărsători, iar eu am venit cu recomandări călduroase în ultimii trei ani, referitor la evoluția voastră spre domenii de cunoaștere sau spre un spiritual încă neexplorat la momentul începerii acestui tranzit complicat. Orice zodie a simțit pe pielea ei apăsarea unui Saturn pe ultima casă astrologică, doar că în cazul zodiei Vărsător, chiar și acum, Saturn nu a traversat singur, ci împreună cu Lilith și Marte retrograd în 2018, apoi a intrat și Nodul Sud Karmic, tot acolo fiind și Pluto, din 2009. Adică ați avut examenul examenelor sau ați comprimat lecțiile pe care alții le-au avut întinse pe ani întregi, doar în 3 ani, în cazul vostru, 2020 fiind al treilea.

Ultima casă astrologică, unde pentru voi există Capricornul și unde avem și acum la început de 2020 cinci planete plus Nodul Sud Karmic, este Casa Încercărilor, a penitenței, a izolării, a dușmanilor, a sănătății, dar și a iluminării spirituale, precum și a învățăturilor creștine. Atâta vreme cât creativitatea, încrederea, spiritul vizionar v-au ajutat să porniți în căutarea vocațiilor ascunse, a Divinului, a nevoii de a vă dedica viața, munca și cercetarea binelui oamenilor. Sunt convinsă că această ridicare la scară largă a valorilor voastre v-a scutit de problemele care de altfel aveau același scop.

Sunt persoane care nu înțeleg unde greșesc, decât dacă la un moment dat se lovesc cu capul de pragul de sus. Problema este totuși că despre Vărsător se spune că nu învață nici măcar atunci când consecințele sunt evidente. Dacă nici aceste tranzite nu sunt suficiente pentru a repara ceva și a vă schimba conduita, atunci probabil că veți rămâne în continuare, cumva blocați într-un Univers abstract unde numai voi cunoașteți regulile. Mirați-vă mai puțin, însă, de ce se întâmplă lucruri pe care nu le puteți anticipa.

Când un Vărsător se izolează …

Vărsător
Raymond Peynet (1908 – 1999) – Seria de gravuri Zodiac – Vărsător

Revin asupra celor izolați. Izolarea poate veni de la rude, prieteni, societate, dar cea mai cruntă izolare este cea autoimpusă de voi prin ideile utopice despre Universul înconjurător. Să știți că în general, Vărsătorii, prin charisma personală capătă și adepți. Așa se întâmplă că de multe ori există oameni în jurul vostru care vă susțin cauza, iar voi rămâneți convinși de propriul adevăr, de propria viziune. Este ceea ce se numește viziune din elicopter. Fotografiați o comunitate, o societate, o breaslă, un curent, o persoană, religia poate, pe care le blocați, le desființați, datorită unor concluzii, dezamăgiri și inflexibilități personale. Trăiți cu sentimentul că în altă parte vă este mai bine. Poate chiar ajungeți acolo, în altă parte, dar singur. Mai grav este că astfel riscați să vă izolați și propria familie, aceia care o aveți, de o viață firească, cu bune și cu rele, cum este peste tot, blocând totul prin paradigme utopice, nerealiste, idealiste și eventual dictatoriale. Este greu să ții piept unor asemenea convingeri și în general sunt puține persoane care îndrăznesc să vă combată.

Dacă acest început de an cu cele 5 planete aflate pe Casa Subconștientului au încă o datorie față de voi, aceea este că trebuie să coborâți cu picioarele pe pământ, printre oameni, să vă păstrați originalitatea bună și să vă debarasați de cea toxică. Trebuie să înțelegeți, să vedeți că nu Universul are ceva cu voi, ci voi încercați să bateți la poarta unui Univers paralel. Altfel spus, nu îi mai considerați pe toți dușmani, mai uitați-vă și la alții.  Studiați atent comportamentul oamenilor, căci nu este nimic mai potrivit pentru voi, decât să deveniți înțelepți în urma unor trăiri, nu a unor gânduri. Să vedeți și partea bună a lucrurilor acolo unde vedeți numai ce este mai rău, căci proiectând mereu negație, negația se va întoarce către voi.

Ajutor de vindecare de la astre

Ianuarie 2020 este bogat în evenimente, iar cei care s-au regăsit în descrierea de mai sus mai au un mic hop. Am să încep totuși cu veștile bune, chiar foarte bune, deoarece din 2 decembrie 2019 până pe 20 decembrie 2020 Jupiter, Marele Benefic, s-a alăturat și el ciorchinelui de planete de pe ultima casă astrologică și umărește să repare și să vindece tensiunile, grijile, bolile, suferințele ultimilor 2-3 ani. Aveți încredere în energia vindecătoare a acestei planete, care deși într-o zodie greu de escaladat, Capricornul, face apel la forța voastră și la puterea cu care ați depășit totul până acum.

O altă veste bună este că Saturn iese temporar între 23 martie și 2 iulie din Capricorn și intră în zodia voastră, apoi reintră din 17 decembrie 2020 pentru următorii doi ani și jumătate. Astfel scăpați de o presiune fantastică, finalizând cea mai grea etapă din viața voastră de 30 de ani încoace, aceia care aveți vârsta care să înțeleagă asta.

Eclipsa de Lună

A treia veste bună este ieșirea Karmei, tot de aici, care v-a supus nu doar la lecții, ci și la eliberări karmice pe care nu le-ați înțeles și nici nu le-ați putut controla, iar acest lucru se întâmplă în 5 iunie 2020. Astfel, în 2017 vedeam nori negri la orizont pentru voi, acum văd cer senin, totuși încep să vă povestesc ce se întâmplă în această perioadă.

În 10-11 ianuarie avem o Eclipsă de Lună pe axa Rac-Capricorn ce reprezintă deopotrivă Axa Medicală, dar care poate face referire și la ocupația voastră sau un anumit tip de sarcină pe care v-ați asumat-o. Unii dintre voi vă puteți simți mai rău din punct de vedere medical, energetic, puteți simți oboseală, pot apărea stări de tensiune, dar și indigestii, insomnie, așa că unii nu trebuie să vă panicați, dar ceilalți cu istoric medical, trebuie să nu uitați să țineți tratamentul adecvat. Atenție în privința relațiilor de serviciu, dar și la respectarea unor reguli, norme pentru a evita erorile profesionale.

Conjuncția istorică Saturn Pluton

Schimbări la nivel de conștiință

conjuncția Saturn PlutonConcomitent, toată luna ianuarie, dar cu precădere pe 12 ianuarie, când se vor afla la grad, avem conjuncția celor doua planete gigant prin influența pe care o creează, Saturn și Pluton, tot în Capricorn, tot pe casa a doisprezecea. În general și la nivel global determină schimbări uriașe de direcție a omenirii la nivel politic, geografic, terestru, referitor la resursele pământului, geopolitic, dar și multe domenii profesionale, economice, ca efect al unor decizii luate de foruri înalte sau negocieri între marile puteri.

În particular pentru Vărsător, această conjuncție aduce o schimbare. Este important să reamintesc că acest tip de schimbare este așteptată de la voi la nivel de conștiință. Atenție însă la orice generează acest tip de modificare, de la izbucnirea unui conflict și a vă alege cu un dușman, la a nu păși pe o linie dincolo de care nu mai este teritoriul vostru.

Atenție la sănătate

Cei cu probleme vechi de sănătate pot înregistra turnuri pozitive ca urmare și a tranzitului Jupiterian, dar poate fi o categorie de Vărsători, care acum descoperă o problemă medicală, doar ca aceasta, deși este teritoriul bolilor lungi și cronice, nu mai are timp să se transforme în ceva grav. Poate urma între 17 Februarie și sfârșit de martie o operație, un tratament mai agresiv sau doar niște investigații, însă Jupiter vindecă și este bine să vă considerați printre norocoși.

Varsătorii cu probleme medicale de prin 2016, 2017, au dus-o mai greu. Ceea ce descoperiți acum poate fi ca urmare a Eclipsei din 26 decembrie 2019 și cea din 10-11 ianuarie 2020, în sensul că dacă nu vă simțiți bine, trebuie să mergeți la medic. În plus, cum Saturn va reveni pe această casă astrală între 2 iulie și 17 decembrie, atunci reveniți la controale sau reveniți asupra tratamentului.

Casa Drumurilor, casa a treia, este proast aspectată. În primul rând o dată cu intrarea lui Lilith sau a Lunii Negre în 27 ianuarie până pe 21 octombrie și crește riscul de accidente. La acest aspect se mai adaugă și intrarea lui Marte în 29 iunie, dar care din cauza retrogradării între 9 septembrie și 13 noiembrie, rămâne până la început de ianuarie 2021, iar Marte cu Lilith aproape un an întreg generează impulsivitate la volan, drumuri grele, peripeții la drum, viteză excesivă, violență în trafic, dar nu în ultimul rând avarii la vehicule, accidente sau erori de condus. Am menționat acest lucru aici, deoarece pentru Vărsător poate avea implicații asupra sănătății despre care am vorbit mai sus. Cea mai critică perioadă este februarie, martie, august și septembrie.

Schimbări radicale de direcție

Totuși, spiritual vorbind, conjuncția Saturn-Pluton din 12 ianuarie 2020 are efecte puternice asupra propriului subconștient. Se așteaptă din partea voastră schimbări radicale de direcție, de la a vă lăsa de fumat, de alte vicii, până la a începe să urmați terapii ultramoderne sau de nișă, în care nu ați crezut până acum, dar care vă schimbă întreaga viziune despre viață.

Unii pot începe să creadă în Dumnezeu sau mai bine zis să înțeleagă credința, deși până acum au încercat fără succes. Se pot întâmpla evenimente ce schimba total direcția pe care o aveți. O despărțire, o dezamăgire, dar și concluziile voastre, vă dau mai multă putere ca de obicei.

Puteți avea revelația asupra unei abilități în care nu ați avut încredere, prin simpla scoatere în evidența a ei de către o persoană foarte influentă. Cineva vă poate convinge, dacă nu vă convingeți singuri, că a venit momentul să treceți la alt nivel, să pătrundeți într-un nou univers, să ieșiți din altul unde nu mai aveți ce căuta. Ajungeți la concluzia, măcar concluzia, că fără un sacrificiu din partea voastră, lucrurile nu se pot schimba.

astrologie esoterică

Introspecție și revelații

Alții nativi Vărsător pot accepta lucruri care până acum nu le-au acceptat. Cu alte cuvinte, vă detașați de ceva ce v-a obsedat. Digerați, să zicem, despărțirea de cineva pe care l-ați tot așteptat, dar înțelegeți că nu mai are rost să vă blocați viața sau să vă pedepsiți, așteptând să se întâmple ce nu se mai întâmplă demult. În loc să îi transformați pe alții în dușmani ostili, aceia de la care așteptați anumite servicii, rezultate, concluzii, poate veți învăța voi să rezolvati singuri lucruri aproape imposibile.

A învăța, a cerceta un nou domeniu, a deveni mai altruist, a crea, a călători, a explora, a emigra, a va retrage conform unor principii, credințe, nu este greșit. Căutați adânc în voi, căci este ultimul an mai greu, dar altul mai profund de aici înainte nu va mai fi multă vreme.

O categorie de Vărsători ce nu resimt problemele despre care eu vorbesc sunt femeile aflate acasă în concediu de creștere copil, cei care ies la pensie, cei care acum trăiesc iubiri karmice extrem de intense, medicii, cei aflați pe mare sau care sunt plecați în misiuni de salvare sau de alt gen. Nu este tocmai zodia celor ce se văd constrânși, însă dacă principiile așa dictează, unii se pot retrage la mănăstiri.

Lilith și Marte

Cei doi malefici acționează pe lipsa de răbdare și agitație

Revin asupra tranzitului lui Lilith sau a Lunii Negre, pentru că mai sus doar am menționat despre riscul accidentelor, informație pe care am dorit să o corelez cu sănătatea.
În ianuarie Lilith stă din 19 până pe 27 ianuarie pe grad anaretic pe Casa Banilor voștri care au fost cheltuiți cu frenezie în ultimele 9 luni. Se va termina acest tranzit glorios, dar păgubos și aveți grijă aceste 8 zile să nu faceți vreo prostie. Dacă faceți, asta este, veți avea încă o mică pagubă și trece.

Apoi Lilith intră, așa cum spuneam mai sus pe a treia casă astrologică, în Berbec între 28 ianuarie și 21 octombrie 2020. Marte care se regăsește după data de 29 iunie până la sfârșitul anului, din cauza retrogradării, face ca această casă astrologică să fie una foarte agresivă sau complicată în privința drumurilor, examenelor, contractelor, comunicării, cumpărărilor, vânzărilor, fraților, surorilor etc. Cei care știu că au BAC anul acesta sau examen de Capacitate, să acorde școlii importanța cuvenită.

MarteCei doi malefici acționează pe lipsa de răbdare și agitație. Atenție la interviuri, la comunicare, faceți gafe, pot exista certuri serioase, sunteți irascibili sau puteți spune ce nu trebuie. Există situația în care sunteți nevoiți să mințiți pe termen lung. Un an de minciună!

Puteți deveni vulcanici, dar și vulgari în exprimare. Lumea își poate schimba impresia despre voi, mai ales dacă aveți un grad de notorietate, intrând în dezbateri de genul acela, știți voi, care împart societatea în două. Aveți grijă ce scrieți, ce publicați pe paginile de socializare, puteți fi plagiat, dar puteți să fiți la fel de bine acuzat de plagiere. Flirturile online nu se sfârșesc bine. Nu este un an bun pentru cursuri, dar mai ales cei care trebuie să facă cursuri obligatorii, să nu se înece la mal. Unii pot fi obligați să lipsească de la școală.

Atenție la semnarea contractelor. Atenție la orice gen de semnătură. Vi se poate falsifica semnatura. Ordonați documentele importante și depozitați-le în locuri sigure. Există risc de incendiu și de pierdere a acestora. Relațiile cu frații și surorile nu sunt așa de bune sau aceștia pot avea probleme. Nu este un an bun pentru achiziția unei mașini, iar motocicliștii trebuie să fie de 10 ori mai atenți!

După 21 octombrie Lilith intră în zodia Taur, care pentru voi înseamnă casă, familie, proprietate, mama, maternitate. 15-31 decembrie 2020, atunci când Lilith se întalnește cu Uranus, puteți primi ceva vești proaste. Atenție mai mare pe aceste sectoare. Casa devine o sursă de cheltuit bani, dar și de stres, dar nu investiți într-o casă nouă, 9 luni după 21 octombrie. Puteți avea probleme cu o bucată de pământ aflat în proprietate. Sănătatea mamei poate fi o problemă, dar și femeile însărcinate pot suferi, mai ales legat de tiroidă, dar se pot și îngrășa foarte mult. Apare tentația mâncatului excesiv sau la polul opus, a anorexiei, iar acestea sunt legate de anumite dezechilibre emoționale.

Saturn și asumarea responsabilității 

Planeta Saturn
Saturn, Planeta Profesor

Saturn intră temporar în Vărsător între 23 martie și 2 iulie, apoi din 17 decembrie 2020, preț de doi ani și jumătate. Anul acesta este doar un preambul, căci nu este suficient timp să se manifeste la adevărata forță, însă aduce primele informații despre anumite responsabilități pe care trebuie să vi le asumați.

Saturn este genul de planetă profesor, care îți lasă poate liberul arbitru să alegi dintr-un bol biletele cu subiectele de la examenul la care vrea să te supună, doar că temele sunt scrise tot de el. Sunt ani de maturizare, de evoluție, de pregătire, de specializare pentru unii, iar aceia care ați spus în ultima vreme că le știți pe toate, vă asigur că veți afla lucruri noi, cu atât mai mult despre voi și potențialul vostru.

Vărsători Saturnieni, cei care se sacrifică pentru oricine, însă mai puțin pentru ei, vor învăța să se ocupe de ei, în schimb Uranienii, mai egoiști din fire, vor fi forțați să devină responsabili.

Jupiter în Vărsător

Marele Benefic vine cu noroc, daruri, oportunități fantastice

Pentru Vărsător, marele noroc este că odată cu Saturn intră și Jupiter, Marele Benefic, în Vărsător, iar această paradă a celor două planete este atât de semnificativă, de puternică și de frumos susținută de Destinul care din 5 iunie trece și el pe zodie de aer, în Gemeni, încât acesta este motivul pentru care spuneam că voi, care ați fost cei mai încercați în ultimii ani, veți putea deveni cei mai ajutați, mai binecuvântați, mai norocoși în anii ce urmează.

Despre Jupiter în Vărsător voi vorbi mai mult anul viitor, însă el vine cu noroc, daruri, oportunități fantastice. Un singur sfat am: folosiți-vă la maximum potențialul! Rolul vostru crește de exemplu de la cântat sub duș, la cântat pe o scenă, de la a ajuta bătrânii de pe stradă, la a înființa un azil, de la a picta de plăcere, la a organiza o expoziție și a vinde tablouri, de la angajat la director, de la vis la realitate. Va fi un tranzit bun și important și pentru iubire și copii, cu atât mai mult cu cât, după 5 iunie Destinul intră pe casa iubirii și a copiilor.

Axa Destinului

Pasiuni, mari iubiri și succes

Horoscop 2020 VărsătorAșadar, după 5 iunie, Axa Destinului finalizează un tranzit greoi care v-a pus față în față cu tot felul de probleme și intră pe o axă mai prietenoasă, mai compatibilă cu voi. Nu doar că vă veți îndrăgosti sau veți întâlni marile iubiri, nu doar că vă veți simți pregătiți să aduceți copii pe lume, dar până la copii, vă arde mai mult de distracție, de ieșiri, de comunicare, deveniți mai creativi, vă orientați către activități legate de artă, copii, scenă, expunere publică și pentru că vine și Jupiter din spate, veți avea și succes.

Trigoanele pe cele trei semne de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) vă ajuta mai mult ca pe alții, vă oferă libertatea de exprimare, vă ajută pe cei mai în vârstă să fiți cu nepoții, așa cum nu ați apucat să fiți cu copiii voștri. Redeveniți acei vizionari deschizători de drumuri pentru alții, începe să se exprime cea mai bună versiune a voastră. Artiștii, sportivii, cei care își caută identitatea în muncă, tinerii politicieni puși pe schimbări, leaderii, chiar și influencerii, că trebuie să ne adaptăm zilelor noastre, au de data asta un succes natural, nu doar unul chinuit cum a fost în ultimii ani plini de griji, frici, privațiuni și frământări. Unii își pot relua relațiile eșuate cu proprii copii. Alții sunt ajutați de copiii lor.

Karma negativă pe Săgetător ocupă pentru Vărsător segmentul prietenilor și poate a venit momentul pentru voi, zodia ce guvernează prietenia să învățați și lecții mai puțin plăcute în legătura cu aceștia. Sensul de mers este spre iubire și copii și poate așa se explică faptul că nu mai aveți timp prea mult pentru prieteni, ori urmează o selecție a acestora. Redefinirea voastră vine cu nevoia de a vă extrage din anumite cercuri, a vă șlefui în singurătate, ca apoi să vă îndreptați către alte zone de interes. Nu veți mai avea timp pentru multe din activitățile frecventate până acum.

Intrarea Axei Destinului pe axa Gemeni-Săgetător vine însoțită de Eclipsele aferente în iunie pe 5-6 avem o Eclipsă de Lună, apoi 21 iunie Eclipsa de Soare, 4-5 iulie Eclipsa de Lună, 30 noiembrie Eclipsa de Lună și 14 decembrie Eclipsa Totală de Soare. Cam multe, dar vă vor pune în mișcare pe sectoarele amintite mai sus, în urma generării unor evenimente.

Planeta Venus
Venus, Planeta Iubirii

Un tranzit la fel de atipic ca al lui Marte în Berbec îl va avea Venus în Gemeni, tot din cauza retrogradării între 12 mai și 24 iunie. Venus va rămâne în Gemeni între 4 aprilie și 8 august și aduce un plus de noroc sectorului unde se va află și Sensul Vieții. Pentru Vărsător este acel norocul ce vă iese în cale, iar cum planeta Venus se referă la artă, frumusețe, iubire, bani, putem spune că vă îndrăgostiți cei care așteptați asta, vă distrați, creați, sunteți inspirați, câștigați bani din propriile creații sau economisiți, după caz și nu în ultimul rând, iubirea vă poartă într-un univers nou, al celui de care vă îndrăgostiți, împrumutând de la acesta sau aceasta pasiunile pe care abia acum le descoperiți că vă definesc atât de bine.

2020 reprezintă pentru voi anul vindecării și al iubirii.

Horoscop 2020

Horoscop 2020 pentru toate zodiile 

Pentru o și mai extinsă perspectivă asupra jocurilor pe care le fac planetele în 2020, îți recomandăm să citești și previziunile astrologice din Horoscop 2020 pentru zodia ascendentului tău. Sau, poate ești curios să vezi ce dezvăluie horoscopul anului pentru partenera sau partenerul tău. 

horoscop 2020 berbechoroscop 2020 taurhoroscop 2020 gemenihoroscop 2020 rachoroscop 2020 leuhoroscop 2020 fecioarăhoroscop 2020 balanțăhoroscop 2020 scorpionhoroscop 2020 săgetătorhoroscop 2020 capricornhoroscop 2020 vărsătorhoroscop 2020 pești

 

 

 

 

Informațiile prezentate în Horoscop 2020 Vărsător sunt previziuni astrologice consemnate de Astrolog Cristina Demetrescu și publicate inițial de pe site-ul Astrostar.ro

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici