Berbec – 2020, anul provocărilor!

2020 reprezintă pentru Berbeci anul provocărilor profesionale și al dobândirii independenței. Pe final de decembrie, cu Saturn și Jupiter în Vărsător, apar și marile oportunitați.

0
Horoscop 2019 - Berbec

Suntem în primele zile ale Noului An și cu siguranță, oricare vă este semnul zodiacal sub care v-ați născut, purtați în suflet speranță, bucurie, veselie și, desigur multă curiozitate în ce privește 2020. Iată de ce, astăzi ne-am gândit să împărtășim cu voi Horoscop 2020 Berbec. Acest an este pentru toți cei născuți în zodia Berbec este Anul Provocărilor profesionale și al dobândirii independenței. Mulțumim cu recunoștință prietenei noastre, Astrolog Cristina Demetrescu, pentru Horoscop 2020 Berbec. 

Horoscop 2020 BERBEC 

2020, anul provocărilor

Anul debutează cu provocări, le-aș numi, de top, pentru zodia voastră, atâta vreme cât nici nu răsare bine soarele în 2020 și cel mai elevat segment astral, cel al carierei, rolului asumat în societate, dar și al relațiilor cu autoritățile găzduiește cinci planete serioase. Așa îl voi denumi pentru Berbec, Anul Provocărilor! Ianuarie este una dintre cele mai importante luni din acest an pentru voi, cei care va știți Zodia Debuturilor. Dacă veți începe cu dreptul, sunt convinsă că tot anul veți avea o direcție bună.

Reclama

berbec

Horoscop 2020 Berbec dezvăluie aspecte importante încă de la început de an. Trebuie să știți că vestea bună este legată de faptul că Jupiter cel norocos, Moș Crăciunul Zodiacului, rămâne în această poziție culminantă până pe 20 decembrie și vă va ajută și dacă vreți și dacă nu vreți, având în vedere cuadraturile, denumite și aspecte dinamice, pe care le va face cu Soarele vostru nativ. În 5 ianuarie Jupiter este la același grad cu Karma, poziționată tot pe Casa Carierei și dacă demult, în trecut, poate chiar într-o viață anterioară, ați făcut o fapta bună sau ați muncit și nu ați fost recompensați, se întâmplă acum să dați, nu din întâmplare, peste acea comoară ascunsă, recompensa voastră pentru ceea ce nu ați fost apreciați cândva, demult. Așadar, începem cu un bonus!

Conjuncția Saturn-Pluton

Schimbări de direcție în carieră și în planul relațiilor socio-profesionale

Fenomenul anului 2020 are loc tot în ianuarie, tot pe această casă culminantă, ce va stabilește standarde uriașe, se întinde pe toată luna, dar are grad maxim pe 12 ianuarie.

conjuncția Saturn PlutonEste vorba despre conjuncția istorică dintre doi monștri astrali, Saturn și Pluton, în zodia Capricorn, ce în general și la nivel global determina schimbări uriașe de direcție a omenirii la nivel politic, geografic, terestru, referitor la resursele pământului, geopolitic, dar și multe domenii profesionale, economice, că efect al unor decizii luate de foruri înalte sau negocieri între marile puteri. Acest aspect, pentru un Berbec de rând, generează evidente schimbări de direcție în carieră și în planul relațiilor socio-profesionale, ajutându-vă să vă repoziționați, evident pe o treaptă superioară. Puteți lua decizii în ceea ce vă privește, puteți da examene, puteți obține funcții, pentru că Saturn determină, raportat la vârstă, atingerea unui apogeu profesional, care poate dura de aici înainte mult și bine. Vă puteți autoriza, puteți obține de la stat brevete, licențe, vize, cetățenii, drept de muncă, evident și pentru cei care nu locuiesc în țară de origine, vă puteți schimba cariera, o puteți schimba datorită unor turnuri de destin ce au legătură cu alte persoane din familie. Pentru că această casă astrală poziționată pe zodia Capricorn are legătură și cu tatăl, iată, se poate întâmplă și o preluare a unei activități complexe de familie, în urmă unor evenimente pe care nu le pot menționa acum, sau din contra, puteți scapă de o cruce moștenită de la tată, ca urmare a identificării clare a menirii voastre personale, neraportate la familie și la moștenirea lăsată de această.

Eclipsa de Lună (10-11 ianuarie 2020)

Conștientizarea – cine ești și ce vrei

Berbecului îi șade bine independent, așa că beneficiați la acest început de an de o energie uriașă pentru a declanșa un proces întreg de redobândire a unui scop înalt, al vostru personal, nealterat de alte influențe sau datorii. Transferul de capital de la părinți la copii, este firesc genetic. Expresia cu așchia, care nu ar trebui să sară foarte departe de trunchi, definește activarea acelor ablități neutilizate de părinți, dar vii și prezente în setul de date ale personalității copilului Berbec, nicidecum a urma orbește sfaturi greșite, influențate de ego sau de dorința de a păstra averea în familie, a părinților sau a urma exemplele greșite ale părinților.

Eclipsa de Lună
Fazele eclipsei de Lună (10-11 ianuarie 2020)

Un element declanșator al propulsării voastre în acest interesant circuit evolutiv descris mai sus, îl are Eclipsa de Lună din 10-11 ianuarie, pe zodia Rac ce vă ajută să conștientizați cine sunteți și ce vreți. Dacă anul trecut lăsăm la alegerea Berbecului în funcție de vârstă și priorități cele două opțiuni legate de familie sau carieră, anul acesta, nu mai aveți încotro și va trebui să nu ratați oportunitățile profesionale, fie ele și manifestate domestic.

Axa Destinului se află în continuare pe axa Rac Capricorn, ce pentru voi reclamă nevoia de echilibru între casă, familie și carieră. Acest aspect se va menține până la 5 iunie anul acesta și va trebui să închideți etapă în care ați stat acasă, ați crescut poate un copil, ați îngrijit un părinte, v-ați ocupat de amenajarea unei case sau chiar să închideți etapă firească în care ați fost  întreținuți de părinți pe perioada studiilor, urmând acum să vă faceți un rost. Aceste lucruri pe care eu le spun nu sunt obligatorii, dar este posibil să nu vă mai întâlniți curând cu oportunitățile create de ciorchinele de planete bune și revoluționare aflate pe segmentul profesional.

Norocul – condiționat de intenție, merit și efort

În 2020 nu mai avem de-a face cu un Jupiter atât de norocos că în 2019, ci norocul va fi condiționat de intenție, merit și efort. Ce-i drept, nu mai avem nici blocajul lui Saturn din 2019, când am așteptat cu toții deznodămintele greu de conturat, gândindu-ne la tot felul de pierderi și pagube. Dacă ați luat în 2019 ce era mai bun de la Jupiter și ați depășit piedicile lui Saturn, acum ar trebui să vă fie ușor.

Anul acesta avem o schemă corectă și rațională prin care puteți reuși ce vă propuneți, urmând etapele binecunoscute, oricât de incomode ar fi ele. În 10 ianuarie Uranus aflat pe Casa Banilor devine direct după o lungă retrogradare, face aspecte pozitive la grupul de planete culminante menționate mai sus și generează astfel nevoia de progres financiar, motorul ce stă de cele mai multe ori la baza evoluției profesionale. Pot spune că Uranus în Taur devine responsabil de șansele pe care nu aveți voie să le ratați.

19-27 ianuarie 2020

Finalizarea unei perioade de eliberare karmică

Lilith (Luna Neagră)Între 19 și 27 ianuarie pot fi zile de frământare, căci Lilith se află la grad anaretic (ultimul grad al Peștilor, dar și al Zodiacului), finalizând astfel o perioadă de eliberare karmică pentru voi ce a început anul trecut după Paște. Au fost și zile foarte complicate, sunt convinsă, iar ele puteau fi legate de frici, sănătate, insecuritate, insomnie, obsesii, conflicte, trădări, blocaje sau chiar penitențe în anumite segmente de viață sau orice stătea lipit de mintea voastră fără să va dea pace. Poate vă veți întreba, citind acest început de horospcop destul de motivațional, oare ce vreau să spun, oare nu știu eu ce este în mintea și sufletul vostru? Această eliberare se produce firesc, o dată la 9 ani și are rolul de curățare. Pe 27 ianuarie scăpați de stres, dar trebuie să aveți grijă pentru că până la dată de 21 octombrie 2020 Lilith sau Luna Neagră, vestita ispita și energie ce va aruncă dintr-o extremă într-altă, întră în Berbec și poate crea efectul “scapătului că din pușcă”. Dacă până acum ceva v-a ținut în “corzi”, nelăsându-vă libertatea să faceți ce vreți, există riscul să sărbătoriți eliberarea, prin căderea în anumite patimi, vicii, să vă apucați de fumat de exemplu sau să căpătați un obicei prost.

Câteva riscuri … impulsivitate, neiubire de Sine și deformarea realității

Timp de nouă luni, de aici înainte, femeile Berbec, pot deveni mai impulsive, mai vulgare în anumite cazuri, mai capricioase, mai schimbătoare. Pot deveni ispite pentru bărbați, chiar și căsătoriți, mai ales când întră în colective noi. Bărbații pot deveni și ei mai impulsivi, mai supuși viciilor, neștiind la un moment dat cum să explice o escapadă, devreme ce a venit așa dintr-un impuls greu de controlat. Același Lilith accentuează în unele cazuri neiubirea de sine, dar și egoismul. Îngreunează viziunea de Sine și poate duce la unele decizii pripite de operații estetice, unde chiar nu este cazul. Și dacă ar fi cazul, nu este momentul. Aceste intervenții estetice nu sunt de bun augur sub influență lui Lilith. Se pot produce răni pe corpul fizic, în special în zona capului și arcadelor, în barbie, unde rămân cicatrici vizibile, arsuri, dar și suprasolicitari ale ochilor ce duc la creșteri sau scăderi de dioptrii. Unii pot începe tot felul de lucruri pe care nu le termină, plictisindu-se ușor. Mai adaug niște nervi sau situații care uneori nu sunt pe placul Berbecului, dar nu ai ce să-i faci. Atenție la impulsivitate, la deformarea realității, declanșarea unor furtuni în paharul cu apă, fără nicio baza altă, decât scenariul vostru, atenție la lucrurile pe care le spuneți și trădează vulnerabilități ce ar fi trebuit să fie știute doar de voi. De greșelile începătorului nu vă pot feri, mai ales în februarie sau martie, când Lilith se întâlnește cu Kiron și unde nu vă dați cu capul, nu se numește că v-ați învățat minte.

Din 21 octombrie Lilith va intra pentru următoarele 9 luni pe Casa Banilor și va trebui să rezistați ispitei de a cheltui, de a rămâne total descoperiți financiar în anumite momente.

Horoscop 2020 Berbec – planete retrograde 

Venus, cea care aduce împăcare, flirt și susținere

În 2020 atât Venus, cât și Marte, planetele responsabile de iubiri, atracții, pasiuni sau stabilirea unor relații, vor retrograda. Astfel, Venus va rămâne 4 luni, între 4 aprilie și 8 august pe zona comunicării pentru voi, fie ea legată de viață personală sau profesională, cu micile vicii de care se face responsabilă Venus retrogradă.

Planeta VenusDincolo de notă seductivă pe care o adaugă Venus comunicării voastre, această planetă favorizează semnarea unor contracte, vânzarea sau achiziția unor bunuri de care aveți nevoie, micile oportunități aflate la drum, în alte localități, dar și cursurile sau examenele. Venus vă ajută să stabiliți o corespondență utilă cu anumite persoane, la împăcarea cu frații și surorile, la interviuri de angajare sau pentru a face o impresie bună în activități unde vorbiți sau scrieți. Nu în ultimul rând, Venus în Gemeni dă Berbecului chef de flirt, mai mult sau mai puțin vinovat, putând chiar să închege câteva dialoguri cu accente amoroase cu altcineva decât partenerul de viață. Va există o corespondență între Berbeci și alte persoane, în care se vor spune multe, dar se vor face puține. Venus va realiza acest traseu pe zodia și casă astrologică unde se va află și Destinul din 5 iunie, așa încât, probabil că vorbim despre predestinări.

Iunie 2020 – Ianuarie 2021 

Când Marte ține companie celor născuți în Berbec …

Planeta MarteMarte în schimb pregătește o întreagă epopee din 29 iunie de când întră în zodia voastră, de unde mai are de gând să iasă în ianuarie 2021. Acest tranzit lung se datorează, așa cum am spus, unei retrogradări între 9 septembrie și 13 noiembrie. Ca și cum nu era suficient că îl aveați pe Lilith sau Luna Neagră, între 27 ianuarie și 21 octombrie, acum mai vine și Marte care completează arsenalul de trei pistoale ce le veți avea încărcate mereu la voi. Un pistol=Marte + 2 pistoale=Lilith. Gloanțe sunt suficiente, având în vedere că tot pe poligonul marțian se desfășoară tragerea. De la jumătatea anului se vor reface de câteva ori crucile agresive, iar Berbecul dacă nu este prins în ele, poate fi măcar prins într-o luptă, un proiect contra cronometru, o competiție, cu mult foc, combustibil consumat și cu multă energie transferată celorlalți. Alte aspecte mai puțin favorabile sunt legate de accindente, răni sau posibile probleme intracraniene ce necesită RMN. Se pot impune operații de cataractă, în schimb nu cred că 2020 este anul cel mai potrivit pentru operații de corecție a dioptriilor. Dificultatea aspectului este dat mereu de durată, nu neapărat de tranzitul unor planete.

Multe schimbări de decor pentru cei născuți în Berbec …

Găsirea de soluții …

Berbec
Raymond Peynet (1908 – 1999) – Serie de gravuri Zodiac – Berbec

Berbecii au nevoie să nu ia personal anumite schimbări de soartă, ci să caute soluții în situații dintre cele mai neprevăzute. În Horoscop 2020 Berbec schimbări de decor în 2020, iar una dintre ele este legată de intrarea temporară a lui Saturn în zodia Vărsătorului între 23 martie și 2 iulie. Este adevărat că se mai degajează puțin segmentul profesional pentru Berbeci, poate vă obișnuiți cu greul, poate finalizați niște proiecte, însă la sfârșit de martie și început de aprilie, două seturi de conjuncții Marte/Saturn și Jupiter/Pluton aflate în sfera socio-profesională, pot da unei alte categorii de Berbec imboldul clar de a începe activități pe cont propriu, de a se desprinde de ierarhiile în care au evoluat, dar care le limitează libertatea atât de mișcare, cât și de exprimare.

Ordinea ca prioritate

Începe o perioadă foarte bună pentru a va face puțină ordine în viață, în cercul de prieteni, în sensul de a reduce timpul liber petrecut cu prietenii și mă refer aici la cei mai tineri. Alții nu veți mai avea timp, deși vă veți dori să mai schimbați o vorbă. Concentrarea se va duce spre identificarea unor hobby-uri ce pot fi transformate în activități profesionale cu câștiguri financiare. Veți pleca în căutarea vocației. Veți agrea să vă implicați mai mult în zona filantropiei, al ajutorului organizat pe care îl puteți oferi, creând astfel, o rețea diferită de relații decât ați avut până acum. Mai există o parte dintre voi care își vor dori să aibă acces prin conscurs în Ministere sau chiar organizații internaționale, lansându-vă astfel către proiecte mari.

Unii veți continuă să faceți sport, așa cum ați făcut până acum, dar apar idei noi legate de dorința de a înființa o școală, de a-i învață pe alții ori de a deschide o activitate legată de sportul pe care îl practicați.

Axa Destinului – Gemeni Săgetător

Idei, studii și proiecte

Saturn va reintra în Vărsător în 17 decembrie, acolo unde va rămâne doi ani și jumătate, iar acum între 23 martie și 2 iulie puteți doar creiona ideile menționate mai sus, că apoi în 2021 să vă apucați de treaba, efectiv. De ceea, ce am descris mai sus se leagă foarte elegant o altă schimbare de decor a lui 2020 pentru Berbec și anume trecerea axei destinului de pe axa Rac Capricorn, pe axa Gemeni Săgetător. Această este o axă ce face directă referire la studiile de care ați avea nevoie să vă șlefuiți mai bine abilitățile native exprimate prin pasiuni, în așa fel încât să puteți demara proiecte independente, nu doar de amorul artei, ci pentru a trăi din așa ceva. Aveți la dispoziție un an și jumătate cât stă Nodul Nord (Destinul) pe această casă a studiilor medii, aș zice, nefiind nevoie de diplome universitatare prea complicate, să învățați ceva nou, util sau să obțineți o licență de formator, în așa fel încât să îi învățați voi pe alții ce știți să faceți mai bine. Ierirea lui Saturn din Capricorn, cât și a axei Destinului de pe axa Rac Capricorn, vă relaxează destul de mult, urmând să faceți mai mult lucruri din plăcere, decât de nevoie sau în cotratimp. Mai mult, veți simți că lucrurile se leagă, motoarele se pun în mișcare, îndepărtându-vă de ideea de stres și efort de afirmare.

Axa Destinului pe zodiile Gemeni Săgetător favorizează, așadar, studiile, iar Karma pe zodiac Săgetător, pe mulți care au făcut o facultate și nu și-au luat licențele, îi va întoarce din drum, probabil pentru că vor avea nevoie că aceste studii superioare să fie finalizate . Atenție cei care sunteți acum la facultate să nu faceți la fel. Un an și jumătate, în privința studiilor superioare mai apar și piedici, dar trebuie să finalizați cu succes, împotriva tuturor complicațiilor.

Horoscop 2020 Berbec

Câteva segmente cu predestinare …

astrologie karmică

Alte sectoare pe care se mută centrul atenției, fiind segmente cu predestinare, sunt drumurile, contractele, frații, surorile, vecinii, comunicarea, relația cu străinătatea. Puteți construi o casă în afară orașului natal, vă puteți mută în alt oraș, puteți vinde sau cumpără, puteți dezvolta mai mult latura comunicării verbale sau în scris, ori vă puteți testa îndeletnicirile manuale prin creație. Cu unii vecini vă împrieteniți, cu alții invers. În privința relației cu străinătea pot exista drumuri și situații în care se petrec evenimente karmice dintre cele mai nebănuite. Acestea nu sunt mereu bune, pot fi aventuri și peripeții, însă avertizez Berbecul că trebuie să se gândească de două ori, când pleacă la un drum lung sau când încearcă demersuri complicate, echivalarea unor studii, ideea de a studia cu orice preț, competiții sportive în afară granițelor țării. Pentru asta a fost 2019 și încă este un Jupiter culminant care ajută, dar nu pe toată lumea. Cei care sunt dezavantajați sunt aceia care pe hărțile natale au asemenea blocaje în relația cu străinătatea, ceea ce nu se poate lămuri decât în urma unui studiu sau analize individuale.

Intrarea axei Destinului pe axa Gemeni Săgetător vine însoțită de eclipsele aferente: în iunie pe 5-6 avem o Eclipsa de Lună, apoi 21 iunie Eclipsa de Soare, 4-5 iulie Eclipsa de Lună, 30 noiembrie Eclipsa de Lună și 14 decembrie Eclipsa Totală de Soare. Cam multe, dar va vor pune în mișcare pe sectoarele amintite mai sus. Vor declanșa evenimente și că sfat, atenție în aceste zile la drumuri, pentru că eclipsele pot influența accidentele.

Jupiter și Saturn în Vărsător

Oportunitățile încep din decembrie 2020

Planeta Jupiter
Jupiter, Marele Benefic

Pe final de decembrie 2020 și Jupiter, Marele Benefic, întră împreună cu Saturn în zodia Vărsător și așa cum v-am spus deja, vă relaxează, vă protejează, vă ajută, vă propulsează, cu singură condiție, să nu vă culcați pe o ureche. Jupiter în Capricorn vă suprasolicită tot anul și este posibil să fiți mulțumit la final de an, dar obosiți. Oportunitățile de abia din decembrie încep. Vărsătorul pentru voi reprezintă sectorul social, dar și al prietenilor. Pentru cei mai tineri, dar nu numai, vin lecții interesante legate de grupul de prieteni. Câștigați prieteni, învățați de la prieteni, va ajutați reciproc. Prietenii vor juca un rol important, însă Saturn zice că nu toți. Unii nu vor mai fi lângă voi, pentru că se despart niște drumuri, iar pentru cei mai maturi și cu dorința de afirmare, acest sector nu mai înseamnă prieteni, ci grupul social din care faceți parte sau căruia vă adresați. Veți deveni mai populari, veți lucra cu oameni mulți, în servicii sociale, aeroport, multinaționale, organizațîi, pentru diverse echipe, veți face parte din asociații, iar dacă veți avea o activitate pe cont propriu veți avea succes și o parte din clienții voștri vor fi oameni importanți. Nu vă irosiți talentele! Jupiter în Vărsător dă talent, dar și delăsare, autosuficiență, comoditate și complacerea în întâlniri sterile, la dicuții, bere, cafea, că să umpleți timpul. Triunghiurile minore formate la un moment dat de cele două planete sociale din Vărsător, Soarele vostru din Berbec și Sensul Vieții din Gemeni, reprezintă un vehicul modern de deplasare rapidă în direcția dorită de voi.

Concluzia Horoscop 2020 Berbec – 2020 reprezintă pentru toți cei născuți în Berbec anul provocărilor profesionale și al dobândirii independenței.

Horoscop 2020Horoscop 2020 pentru toate zodiile

Pentru o și mai extinsă perspectivă asupra jocurilor pe care le fac planetele în 2020, îți recomandăm să citești și previziunile astrologice din Horoscop 2020 pentru zodia ascendentului tău. Sau, poate ești curios să vezi ce dezvăluie horoscopul anului pentru partenera sau partenerul tău. 

 

 

 

 

Informațiile prezentate în Horoscop 2020 Berbec sunt previziuni astrologice consemnate de Astrolog Cristina Demetrescu. Acestea au fost inițial publicate de pe site-ul Astrostar.ro

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici