All Aboard – Succes londonez pentru Dragos Moștenescu

Pe 3 noiembrie Titus Moștenescu, pentru că acesta este noul nume de scena al lui Dragoș Moștenescu, a avut premiera spectacolului "All Aboard" la Leicester Square Theatre, în chiar inima Londrei.

0

Este foarte greu să te gândești să-ți părăsești patria, dar este și mai greu sa-ți faci bagajele și să pornești într-o „aventură” al carei final va fi întotdeauna imprevizibil. Și cu atât mai imprevizibil cu cât te încăpățânezi să-ți urmezi visul făcând cât mai puține compromisuri.

Probabil cel mai greu este să lași în urmă soție, copii, familie și prieteni și celebritatea
dobândită în ani de muncă asiduă, sperând că istoria se va repeta și vei straluci din nou, într-o altă lume, pe o alta scenă, la mii de kilometri distanță de tot ce ai cunoscut cândva.

Reclama

Dragos Moștenescu a crezut în steaua sa norocoasă și a făcut acest pas dificil la 50 de ani,
mutându-se în capitala Regatului Unit să cucerească scena londoneză cu umorul său, un
umor nou, original, într-o limbă nouă. Și, dacă este binecunoscut faptul că Dragoș este un
artist complet, actor, regizor, scenarist și producator, Londra a adus în prim plan și talentul
sau impresionant ca muzician și compozitor.

All Aboard – premiera londoneză cu Dragoș Moștenescu

Pe 3 noiembrie Titus Moștenescu, pentru că acesta este noul nume de scena al lui Dragoș Moștenescu, a avut premiera spectacolului „All Aboard” la Leicester Square Theatre, în chiar inima Londrei.

Un spectacol de muzică și stand-up comedy cum nu am mai văzut până acum, în care Dragoș Moștenescu a împletit umorul românesc și englezesc în limba lui Shakespeare. Un mare pian negru l-a acompaniat pe ritmurile originale ale pieselor compuse de Dragoș cu multă măiestrie.

Fanii români au umplut sala, au cântat la unison, au râs și l-au așteptat în număr impresionat la finalul spectacolului pentru a face poze. Însă, nu doar fanii au ramas impresionați, ci și producătorii englezi veniți să prospecteze potențalul propunerii pe care Dragoș Moștenescu a prezentat-o în acea seară și al caror răspuns nu s-a lasat foarte mult asteptat. Reacțiile de a doua zi au fost pline de speranță, cum era și de așteptat după prestanța de calitate a spectacolului.

Colega noastră, Silvia Epure, a stat de vorbă cu Dragoș în exclusivitate pentru Iscodescu.ro.

Actorul ne-a vorbit și despre motivele care l-au făcut să părăsească România, despre ce l-ar face să se întoarcă în țară, dar și despre lucrurile care încă nu sunt ok în viața lui de englez. Dorința de a face altceva și lipsa de sprijin a televiziunilor din țară, l-au făcut pe Dragos să-si încerce norocul în Anglia. Nu este dispus să facă multe compromisuri pentru succes.

„Cea mai grea parte din mutarea mea la Londra este depărtarea de familie!”

Dragoș Moștenescu recunoaște cu sinceritate că cel mai greu de suportat este depărtarea de familie. Speră că în scurt timp să-și poată aduce și familia la Londra, dar pentru moment nu poate rupe copiii de lumea lor. Știe sigur că nu și-ar lăsa familia pentru a deveni faimos și pe meleagurile Shakespeariene. Vă las pe voi să descoperiți ce l-ar face să se întoarcă acasă.

Noi îi dorim succes și să auzim despre el, doar de bine!

De ce ne place Dragoș Moștenescu? Pentru că este creativ, inventiv și familist! Ce nu ne place? Pentru că lumea de aici, nu este încă pregatită să investească în altceva.

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici