Fecioară – 2020, anul iubirii și al carierei

0
Horoscop 2020 Fecioară

Pentru Fecioare anul 2020 debutează spectaculos, având susținerea piramidelor de pământ. Mai mult decât atât, cuvântul conjuncției Saturn Pluton are și el o mare greutate acest an influențând diverse aspecte din viața Fecioarelor. Așadar, vă invităm să descoperiți citind Horoscop 2020 Fecioară, cum vă ajută astrele ca acest an să fie unul extrem de benefic pentru iubire și carieră. 

Horoscop 2020 FECIOARĂ

Anul iubirii și al carierei

Soare Uranus JupiterFecioara beneficiază, spre deosebire de alte zodii, de forța constructivă a piramidelor de pământ ce se formează ca și în 2018 și 2019 între Soarele vostru, Uranus în Taur și o serie de planete aflate în Capricorn. Anul acesta li se alătură și Jupiter, Marele Benefic. Așadar, ceea ce vine în plus este benefic, deopotrivă, vă încurajează, vă face mai creativi, mai ludici, vine cu dorința de a vă exprima, de a vă distra și vă rezervă câteva evenimente fericite și experiențe noi ce vă vor bucura sufletul.

Reclama

Încă de la începutul anului, casa a cincea a iubirii și a copiilor, a deciziilor, a creativității sau a exprimării personale, prin înzestrările native, este luată în serios de cele 6 elemente prezente aici, în zodia Capricorn. Soarele, Mercur, Nodul Sud Karmic, Saturn, Pluton și mai nou Jupiter vor să scoată ceva de la voi. Mai mult, Uranus aduce la o octavă superioară vibrația, nu doar cea creativă, dar și constructivă, având în vedere că Saturn în Capricorn nu este deloc jucăuș. Spre deosebire de anii anteriori, când energiile acestea au fost blocate ca exprimare, au adus greutăți, derapaje, rătăciri, dar și pierderi sau despărțiri în sfera sentimentală, anul acesta se recuperează tot ce a așteptat fără șansa de a se manifesta, poate și din cauza felului vostru temător de a fi.

Conjuncția istorică Saturn – Pluton

Toată luna ianuarie avem de-a face cu o conjuncție istorică a două planete grele, Saturn și Pluton. Culmea, această conjuncție se întâmplă tot pe casa iubirii și a copiilor, atingând apogeul în data de 12 ianuarie. Efectul este foarte puternic la nivel personal și pentru că, în general și la nivel global determină schimbări uriașe de direcție a omenirii la nivel politic, geografic, terestru, referitor la resursele pământului, geopolitic, dar și în multe domenii profesionale, economice, ca efect al unor decizii luate de foruri înalte sau negocieri între marile puteri.

Oare cum se conjugă aceste două energii atât de diferite?

Lilith pe Casa Căsătoriei

Vorbește despre relații, căsătorie și copii

Sper din tot sufletul, deși trebuie să precizez și acest aspect, că nu vom avea prea multe situații nefericite ce țin de despărțiri, pierderi de sarcină sau vești proaste legate de posibile infertilități. Dar putem preîntâmpina situații nefericite, mai ales că avem provocări de la Lilith pe casa căsătoriei. Lilith este destul de toxică în relații, între 13 și 27 ianuarie la grad anaretic în Pești. Urmează să rămână toxică referitor la o viața sexuală dezorganizată, dar și a posibilelor sarcini nedorite sau intenții de întreruperi de sarcină, chiar și apoi, după ce se schimbă casa astrologică, pe 28 ianuarie. Știți, acel “bad timing”, moment prost, cum îi spunem noi românii: ori tocmai când te pregăteai de o despărțire, afli de sarcină, ori poate traversați o perioadă de neînțelegeri cu partenerul de viață, ori vă aflați la o vârstă prea fragedă sau invers, prea înaintată.

Pentru cei tineri și mai vârstânci

În cazul celor tineri trebuie să știți, că aflându-ne în momente de transformări ireversibile, o întrerupere de sarcină poate anula pe viitor posibilitatea de a mai face copii. De aceea am insistat cu acest subiect.

La cei trecuți de o anumită vârstă, prin evolutie si dezvoltarea constiintei, un avort poate fi devastator. La fel de dificil este atunci când o femeie rămâne însărcinată în afara casniciei, cu un iubit secret. Da, Jupiter poate veni cu un dar, însă celelalte poziții astrale sunt așa de încurcate, tocmai aici, pe acest sector unde ar trebui să fie totul o poezie, încât este posibil să vă speriați puțin și să vă aflați în impas. Încă un aspect este acela ca o femeie divorțată cu un copil să lege o relație doar de teamă că nu ar putea să își crească singură copilul, neglijându-și sufletul și ceea ce simte cu adevărat. Îmi vin multe în cap, dar deja cred că v-ați dat seama că undeva, relațiile oficiale sau nu, aflate la început sau la sfârșit, iubirea, copiii sunt interconectate dificil. Cântăriți bine și gândiți-vă la viitor! Eclipsa din 10-11 ianuarie poate contribui la deciziile greșite.

Planeta Marte, maternitatea și copiii

Planeta MarteIn Horoscop 2020 Fecioară avem de la începutul anului până la sfârșit de martie și planeta Marte ce tranzitează atât casa maternității, cât și a copiilor. Apare riscul de avort spontan sau de intervenție prin cezariană. Pot exista și anumite probleme pe perioada unor sarcini care nu vă lasă să vă bucurați în tihnă de ceea ce trăiți. Fecioarele care cresc acum bebeluși, par foarte stresate de tot felul de amănunte nesemnificative.

Nu avem doar acest gen de situații. Putem avea schimbări majore de destin și traiectorie și împreună cu Jupiter, în anumite cazuri se întâmplă minunile pe care le-ați așteptat. Pentru Fecioarele care până acum s-au confruntat cu probleme de infertilitate, de diverse grade, apare șansa de a face copii. Mai mult, Saturn a împuținat, dar Jupiter înmulțește, fie el și pe acest semn arid al Capricornului. Iar după dată de 5 iunie, când Nodul sud karmic părăsește această casă a copiilor, iar Saturn iese temporar între 23 martie și 2 iulie, ca apoi să plece de tot în 17 decembrie, șansele cresc considerabil. Schimbările pot fi pozitive sau negative, depinde și de noi cum le hrănim.

O relevație de la Marte pentru Fecioarele care nu sunt părinți

O altă categorie de Fecioare poate avea adevărate revelații odată cu producerea conjuncției Saturn Pluton, ce are loc o dată la 38 de ani, iată de ce impactul este major. Se poate ajunge la concluzia că doriți să înfiați un copil. Alții vă veți implica mai mult în destinul unui copil din familie sau veți dori să ajutați mai mulți copiii, care se pot afla în situații grele. Rolul vostru în ceea ce privește acest segment crește, se amplifica exponențial, este privit ca o datorie și mai există o categorie de Fecioare, care dacă până acum nu au avut activități profesionale ce aveau legătura cu copiii, vor avea de aici înainte, prin cotituri asumate sau ce țin de decizia celor pentru care lucrați.

Pediatria, neonatologia, ginecologia, învățământul, psihologia, arta închinată copiilor, înscrierea în organizații ce ajută copiii la nivel național sau internațional vor sta printre opțiunile profesionale de viitor ale copiilor.

Lecțiile Fecioarelor care sunt părinți

Ne îndreptăm acum spre Fecioarele ce au deja copii, dar care din pricina unor situații relaționale și conjugale, au avut de suferit de pe urma înstrăinării de copiii lor. Poate v-a fost greu să vă hotărâți în direcția unui divorț din cauza sacrificiului pe care trebuia să îl faceți pentru copiii voștri, gândindu-vă că un divorț i-ar marca. Distanța față de copii, mai ales pentru cei plecați în străinătate, a cauzat multe probleme psihologice copiilor și cei care acum cresc, întorc impotriva celor neglijenți situații ce par de nerezolvat. Dacă nu au crescut prea mult să fi pierdut de tot conexiunea cu ei, întoarceți-vă la ei sau luați-i cu voi. Greșelile cu sau fără voie ce s-au răsfrânt direct sau indirect asupra copiilor voștri, generează întorsături de destin și trebuie să faceți tot efortul să le deslușiți sensul.

O lecție neințeleasă ține copilul prizonier în universul părintelui ce întârzie să traga concluzii. Un alt tip de lecție se referă la ajutorul supradimensionat oferit copiilor voștri, din spirit ultra-protectiv, sacrificându-vă pe voi și anulând șansa copiilor să se maturizeze și să își asume responsabilități. Atenție și la timpul prezent, chiar acum în ianuarie, pot exista opinii radical diferite între părinte și copii și dacă nu se face efortul unei concilieri, decizii radicale pot veni din ambele părți. Aceste decizii pot duce la rupturi, dezmoșteniri, părăsiri etc. Un caz extrem de special se referă la grija părinților pentru acei copii cu probleme, cu afecțiuni psiho-emoționale, care consuma droguri sau care în trecut au avut tentative de suicid. În luna ianuarie fiți alături de ei și lăsați supărările voastre deoparte. Toate îndepărtările de proprii copii sau certurile ce au apărut pentru că Saturn v-a creat situații mai dificile ca de obicei, toate acestea enumerate mai sus, capătă șansa unor rezolvări prin schimbările impuse de conjuncția Saturn Pluton, al Eclipsei din 10-11 ianuarie, prezenței pentru un an a lui Jupiter, a ieșirii Karmei de pe această casă astrală, dar și a faptului ca Saturn iese, lăsând în urma lui concluzii mai înțelepte.

Conștientizări cu privire la copii și prietenii

Stiți cum se spune la Fecioară, că nu vede pădurea din cauza crengii din ochi. Iată că în 2020 reușiți să scoateți acea creangă din ochi și dacă mai cereți și ajutor celor care văd mai limpede, mai ales pentru că Destinul este poziționat pe Casa Prietenilor și a celor ce vă pot sfătui util, aveți numai de câștigat. O parte din probleme nu doar că se vor rezolva dar sunteți obligați să le rezolvați, să conștientizați în primul rând unde ați greșit voi, care sunt cauzele unor relații proaste, a unor infertilități, ce aveți de făcut, ce aveți de plătit, ce greșeală repetați, poate chiar fără să vă dați seama. Este lesne de înțeles ca unele probleme nu se rezolvă de la sine, decât prin schimbări radicale Conjuncția istorică Saturn Pluton poate aduce modificări radicale de destin al Fecioarelor prin destinul copiilor lor. Să sperăm că vor fi numai cazuri prozitive. Dacă copilul vostru se face medic, iar Fecioara este o zodie a medicinii, iar voi ați fost orice altceva, mai puțin ceea ce trebuia să fiți, copilul schimbă soarta pentru voi și vă veți împlini prin destinul său. Copiii vă pot pleca în străinătate și voi împreună cu ei. Dacă aveți un copil mic sau chiar mai mare, nu uitați că aceștia vin cu mesaje către voi. Stând acasă și crescând un copil, puteți învăța și vă puteți reinventa. Nici în cazurile cele mai fericite, de căsnicii și copii perfecți, Saturn nu ratează să vă învețe ceva. Puteți afla vești despre nepoți și iată de unde și copiii care apar la vârste înaintate sau poate chiar în jurul vârstei de 40 de ani, luându-vă total pe nepregătite. Aveți grijă ce spuneți, cât criticați, ce frici proiectați asupra copiilor voștri de 20 de ani pe care îi considerați inițial nepregătiți să crească copii. Ajutați-i, este ceva ce trebuia probabil să se întâmple acum.

Planetele care tranzitează Capricornul

Să vorbim despre iubire …

Horoscop 2020 FecioarăNe întoarcem acum la planul sentimental, unde Jupiter are cele mai bune intenții, dar urcă munții desenați de zodia Capricornului. În ultima perioadă, datorită lui Saturn, standardele au crescut că ați vrut sau că a vrut Universul. Dacă ați înțeles poate chiar și din lecția singurătății de ce aveți nevoie pentru viitor, Jupiter are de gând să vă aducă iubire, nu în stare pură, ci oportunități ce conduc la descoperirea iubirii. Nu-i simplu nimic atunci când planetele tranzitează Capricornul. Dacă vă învârtiți într-un cerc vicios și nu știți de ce ați fost singuri în ultima vreme sau de ce ați întâlnit doar persoane nepotrivite, ori ciudate, poate este bine să încercați să schimbați ceva. Nivelul vibrațional pe care trăiți ar putea fi cauza.

Fecioara este în general denumită zodie de sacrificiu, adică ar trebui să sacrifice ceva pentru cauze nobile. Un stil de viață egoist poate fi cauza nefericirii și neîmplinirii sentimentale. Creșteți puțin și vă veți crește și șansele de a întâlni un bărbat sau o femeie așa cum vă doriți. Jupiter vă oferă șanse, însă în sarcasmul lui, le situează la două trei trepte mai sus înălțime, în așa fel încât, doar ridicându-vă pe vârfuri sau urcându-vă pe ceva mai înalt le puteți prinde. Dacă acest lucru nu era suficient, mai pot adăuga că aspectul frumos pe care îl realizează Uranus aflat pe casa străinătății a studiilor și a evoluției superioare la Jupiter, nu face decât să confirme ceea ce spun, mai mult, nu doar că ceea ce căutați este mai sus cu 2 trepte, dar poate fi și la o distanță considerabilă.

Nu mi-am propus eu însămi să fiu sarcastică, însă toate au un rost, pentru că voi de multe ori vă temeți în a schimba ceva major, iar acum, negăsind ce căutați, nu rămâne decât să vă întrebați, dacă nu cumva, trebuie să vă deplasați mai mult pentru a avea mai multe șanse. Învățați, călătoriți în țări îndepărtate, evoluați spiritual, rugați-vă, căutați-vă pe voi și îndrăzniți să vă exprimați abilitățile cu mai mult curaj. Iubirea poate fi întâlnită într-o altă țară, într-o sală de curs la o facultate, la un spectacol, la o conferință despre o temă care vă interesează, însă nici locurile de distracție nu trebuie ocolite, pentru că viața socială pentru voi este foarte importantă.

cristina demetrescu

Axa Destinului 

Expansiunea este cheia succesului

Fecioară
Raymond Peynet (1908 – 1999) – Serie de gravuri Zodiac – Fecioară

Până la 5 iunie cât Destinul rămâne pe zodia Rac, pentru voi pe segmentul prietenilor, al vieții sociale, al hobby-urilor și al afirmării pe plan social, aveți posibilitatea să vă testați limitele, să fiți susținut pentru a va exprima opiniile, să vă afirmați prin abilitățile voastre, să vă fie recunoscute meritele, să fiți promovați în mediul online, tv, radio sau presă, să cunoașteți oameni noi, să vă faceți prieteni, să vă ridicați deasupra unui grup ce vă poate considera un model, un lider, să conduceți o organizație, să vă implicați în activități comerciale de tip piramidă, lărgindu-vă astfel cercul de cunoștințe. Pentru Fecioară acest tip de tranzit este unul foarte favorabil și el devine o sursă aproape sigură de unde voi găsiți și oportunități sentimentale. Expansiunea este cheia succesului.

După data de 5 iunie Destinul urcă încă puțin și ajunge pe casa carierei, a numelui și renumelui vostru, a rolului socio-profesional, iar Nodul Sud Karmic părăsește casa copiilor, a iubirii, trecând pe segmentul familiei și al casei. Deopotrivă Axa Destinului va fi situată pentru un an și jumătate pe casele astrologice ale părinților.

Casa Muncii și câștigurile profesionale

Întorcându-mă la aspectul profesional, pot spune că urmează o perioadă foarte importantă pentru voi. Nu știu dacă întâi vă veți liniști din punct de vedere sentimental și apoi vă veți vedea de carieră sau invers, pentru că schimbați ceva în profesie, aveți șansa să cunoașteți altfel de oameni, dar indiferent care este calea, câștigul este dublu, atât sentimental, cât și profesional. Aș merge în paralel cu faptul că în 2020 Saturn va intra temporar pe Casa Muncii între 23 martie și 2 iulie, pentru ca apoi, din 17 decembrie 2020, să reintre pentru doi ani și jumătate pe același segment, în zodia Vărsător. Cu această ocazie cele mai importante lecții de viață vin din sfera muncii.

Planeta PământSe anunță o perioadă foarte intensă din punct de vedere profesional și al obținerii tuturor avantajelor de care aveți nevoie să vă considerați în primul rând împliniți. Destinul culminant, poate aduce mai mult decât vă doriți, pentru că acolo nu este vorba despre un titlu, ci despre a conștientiza că ați atins gradul cel mai înalt al misiunii pentru care ați fost trimis pe Pământ. De aceea uneori lucrurile se ascund de noi, ca plecând în căutarea lor, să avem posibilitatea să ne ridicăm așa cum ne este dat. Dacă ați muncit de ceva vreme într-o direcție, este clar că veți obține recunoaștere, funcții, responsabilități, poate veți fi ales într-o poziție chiar de către colectivul cu care până mai ieri munceați cot la cot, o serie de persoane văzându-vă calificat să îi reprezentați.

Reputația și imaginea

Este o etapă importantă și pentru Fecioarele independente, pentru a căpăta capital de imagine, pentru a-și face numele cunoscut, cel puțin în breasla lor, pentru a deveni un punct de referință în ceea ce fac, chiar dacă vorbim despre meserii calificate sau necalificate, dar fără studii superioare, dar care vă recomandă ca fiind cei mai buni. Un bucătar poate primi o slujbă la un hotel de 5 stele, un șofer se poate angaja în slujba unui consul, un artist poate ajunge pe cea mai importantă scenă, un sportiv poate câștigă cel mai mare titlu, ori poate doborî un record.

Un ajutor în plus este primit de la Venus, Micul Noroc, ce anul acesta retrogradează între 12 mai și 24 iunie, în zodia Gemeni, ceea ce înseamnă un parcurs mai lung, între 4 aprilie și 8 august, tot aici pe carieră, unde Venus întâlnește și Destinul. Cei care, așadar, mizează pe un plus de noroc, îl vor avea în această perioadă. Este bine să știi că ușile se deschid și este bine să îți poți face planuri în acest sens. Fecioarele au de profitat foarte mult de pe urma exprimării, comunicării, scrisului, artei, atât vorbite, cât și manuale.

Noroc de bani de Venus

Planeta Venus
Venus, Planeta Iubirii

Bloggerii, formatorii de opinie, influencerii, cum li se mai spune, au succes. Veți fi recomandați datorită abilităților voastre și a măiestriei de care veți da dovadă. Puteți câștiga premii, iar numele vostru va deveni mai sonor. Atât femeile, cât și bărbații Fecioară, pot câștiga de pe urma frumuseții și talentului lor. Un concurs de Miss sau o carieră în modelling pot fi de succes pentru Fecioară. Venus vine și cu câștiguri financiare în această perioadă sau vă ajută să vă creșteți cota de piață. Reclama este sufletul comerțului. Nu trebuie să aveți rețineți în privința afirmării voastre. Tot cu Venus obțineți documentele și aprobările eliberate de autorități, de care aveți nevoie. Nu în ultimul rând, Venus este responsabilă de iubire si sentimente. Traversând casa șefilor, în diverse situații aduce flirturi cu persoane aflate în poziții ierarhice superioare în companiile unde lucrați, ba poate chiar iubiri în adevăratul sens al cuvântului. Doar Jupiter aflat pe casa iubirii nu stă degeaba.

Despre familie, karmă și destin

Karma pe Săgetător, polul opus al Destinului aflat pe carieră, aduce în prim plan datorii legate de familie, casă, părinți, plăți care au legătura cu trecutul, repetarea unor istorii, revenirea unor probleme, discuții mai vechi, boli etc. Familia sau casa pot fi neglijate, tocmai datorită interesului deosebit arătat profesiei. Poate voi nu realizați asta, dar consumul de energie pe plan profesional, face să nu mai fiți atât de implicat acasă, în treburile casnice, iar cei din familie resimt distanța voastră. Dacă distanța are legătură cu faptul că vă aflați departe, acest departe și în plus unele probleme de acasă devin incompatibile. Sănătatea părinților, ceva acte de rezolvat, evenimentele din familie, vânzarea unei case, vă pot readuce în țară. Unii vă veți întoarce acasă, pentru că nu vă puteți împărți pe mai multe meleaguri, dar alții pentru că nu vă mai regăsiți. O casă nevândută de mult devine o povară, se strică ceva și trebuie reparată. Alți bani, altă cheltuială. Ați avut un 2019 bun și sper că ați rezolvat ce aveați de rezolvat, dar în materie de casă, terenuri, proprietăți, nu țineți cu voi mai mult decât puteți controla.

Din punct de vedere financiar anul este destul de păgubos, deci evitați consumul inutil. Poate aveți nevoie de bani lichizi sau poate o proprietate se vinde greu, cu multe piedici. Este posibil să vindeți sub preț.

Eclipsele din 2020, Lilith și Casa Banilor

Eclipsa de Lună
Fazele eclipsei de Lună

Intrarea Axei Destinului pe axa Gemeni-Săgetător vine însoțită de eclipsele aferente: în iunie pe 5-6 avem o Eclipsă de Lună, apoi 21 iunie Eclipsă de Soare, 4-5 iulie Eclipsă de Lună, 30 noiembrie Eclipsă de Lună și 14 decembrie Eclipsă Totală de Soare. Eclipsele pot genera evenimente exact în perioadele menționate pe axa mai sus amintită cariera/familie. Spuneam în paragrafele anterioare ca anul financiar este dificil pentru voi.

În 28 ianuarie Lilith sau Luna neagră intră pe Casa Banilor, dar nu a celor câștigați din salarii, pentru aceia sunt bine, la locul lor, ci a banilor pe care îi dețineți împreună cu cineva, cu soțul, soția sau un partener, bani proveniți din veniturile firmei, dar nu dividendele, banii de împrumut, creditele sau banii pe care voi îi administrați altora, bani pe care îi așteptați în urma unor moșteniri. Lilith stă aici până pe 21 octombrie și vine cu ceva probleme. La asta se mai adaugă și faptul că din 29 iunie până la începutul lui ianuarie 2021 intră și Marte cel păgubos, care și retrogradează între 9 septembrie și 13 noiembrie, făcându-i tranzitul mai lung. Sunt două energii ce sparg punga, iar după ce Lilith a stat 9 luni pe casa mariajului ne putem aștepta la conflicte legate de bani, chiar la divorțuri și partaje. Fiind o casă proastă, Fecioarele ar urma să primească puțin spre deloc, cu alte cuvinte ar trebui să renunțați la lupte acerbe pentru dobândirea unor avantaje majore în urma unor despărțiri.

Problemele financiare țin legate persoane cu legături toxice. Nerenunțarea, atrage pagube și mai mari. Pot exista pagube făcute de soți, investiții proaste, faptul că soțul rămâne fără slujbă, vicii ale partenerilor ce au legătura cu jocurile de noroc. Credițele se obțin greu, iar tranzitele mai pot aduce pe capul vostru amenzi, accidente, reparații costisitoare, penalități, executări silite etc. Totuși, a se trage concluzia că nu este an de investiție. 2019 a fost. Așa cum spuneam, dacă sunteți obligați să vindeți ceva, trebuie să lăsați puțin la preț. Altfel rămâneți blocați, iar dacă deja ați achitat un avans pentru o locuință, iar acum restul de bani trebuie plătit obligatoriu, nu mai stați pe gânduri, trebuie să fiți în termen. În rest, vă atrag atenția vis-a-vis de cheltuieli diverse, fără rost, pe care nu trebuie să le faceți pentru că 2020 poate aduce evenimente unde este nevoie să aveți ceva pus deoparte. Nu vă consumați rezervele. Atenție la viteză, accidente și lovituri în zona capului!

După 21 octombrie Lilith intră în zodia Taur pentru următoarele 9 luni și sectorul restrictiv devine cel al călătoriilor în străinătate, al studiilor superioare, dar și al unor direcții spirituale în care riscați să vă pierdeți fie banii, fie timpul. Între 15 și 31 decembrie Lilith se întâlnește cu Uranus și chiar nu ar fi indicat să plecați la drum. Sunt sigură ca nu ați făcut deja planuri pentru Crăciunul și Revelionul următor.

Saturn și Casa Muncii

Planeta SaturnO schimbare de decor o oferă Saturn, care anul acesta doar tatonează Casa Muncii, între 23 martie și 2 iulie și îi împinge și pe începători să se apuce de treabă. Saturn înseamnă un efort într-o direcție, iar tranzitul pe zodia Vărsătorului oferă posibilitatea ca personalitatea voastră să se contureze în direcția curajului, al lărgirii orizontului, iar atâta vreme cât veți face ceea ce vă place, veți avea satisfacții și veți înregistra rezultate frumoase.

E greu de spus cât poate construi anul acesta Saturn, dar din 17 decembrie 2020, pentru următorii doi ani și jumătate, va face ca Fecioara să se specializeze în meserii noi, moderne, pentru care probabil că trebuie să urmeze și cursuri de pregătire, noutăți ce vin odată cu progresul și era digitalizării. Studiile în informatică, cunoașterea funcționării unor tehnologii noi, deschiderea spre domenii precum cercetarea, aviația, televiziunea, cinematografie, astrologia sunt cu atât mai posibile, cu cât din 20 decembrie Jupiter, Marele Benefic, vine și el cu oportunități rare, expansiune, dezvoltare și posibilitatea de a construi afaceri inspirate din hobby-uri. Important este să nu vă irosiți, iar când spuneți că simțiți nevoia de nou, să și plecați în căutarea lui.

Voi vorbi mai pe larg despre Jupiter în Vărsător în 2021 și despre beneficiile aduse de acesta în activitatea voastră profesională.

Câteva cuvinte despre sănătate și o concluzie pentru 2020

Nu în ultimul rând două planete, Saturn și Jupiter, vor avea un parcurs comun pe segmentul sănătății, pe o zodie ce propune terapii la fel de avangardiste ca și vibrația sa. A fost un segment greu în ultimii ani, care în multe cazuri a adus probleme medicale serioase, operații etc. De data aceasta problemele cronice merg spre o finalitate, dar în paralel cu învățarea noilor reguli ce țin de un organism aflat în modificare. Saturn îmbătrânește, încetinește metabolismul, poate aduce menopauza prematură, uscarea pielii, căderea sau albirea părului, tendințe de îngrășare, datorate metabolismului leneș. Jupiter căută soluții, nu vă lăsa prăda unor capcane ce pot duce la instalarea acelor semne, ca o formă de afecțiune sau pur și simplu trecerea timpului vă poate modifica aspectul. Căutați remedii, faceți sport, recurgeți la cosmetici revoluționare, schimbați regimul alimentar.

Concluzia Horoscop 2020 Fecioară este că 2020 este pentru voi anul iubirii și al carierei.

Horoscop Fecioară 2020

 Horoscop 2020 pentru toate zodiile

Pentru o și mai extinsă perspectivă asupra jocurilor pe care le fac planetele în 2020, îți recomandăm să citești și previziunile astrologice din Horoscop 2020 pentru zodia ascendentului tău. Sau, poate ești curios să vezi ce dezvăluie horoscopul anului pentru partenera sau partenerul tău. 

 

 

 

 

Informațiile prezentate în Horoscop 2020 Fecioară sunt previziuni astrologice consemnate de Astrolog Cristina Demetrescu. Acestea au fost inițial publicate de pe site-ul Astrostar.ro

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici