Horoscop 2019 — Triada de Foc

Citește previziunile astrologice pentru toți cei născuți în zodiile Berbec, Leu și Săgetător!

0
Horoscop 2019 - Triada de Foc
Cristina Deemetrescu - Horoscop 2019 - Triada de Foc (Berbesc, Leu, Săgetător)

Horoscop 2019 — Triada de Foc îți oferă câteva aspecte importante privitoare la aspectele astrologice cu care se vor întâlni cele trei semne zodiacale — Berbec, Leu și Săgetător. 

* * * Triada de Foc * * *  

Berbec

Berbec - horoscop 2019

Reclama

Începeți anul în forță, devreme ce însuși Marte, patronul vostru, vă întâmpină încă din zorii primei zi a anului în propriul domiciliu, din Berbec. Această energie pură va alimenta până la jumătatea lunii februarie și vă ajuta să puneți în mișcare idei cât se poate de îndrăznețe. Marte este ca o sabie, poate chiar un întreg arsenal de luptă, atunci când traversează teren propice și nicio altă zodie în afară de voi și Scorpion, poate doar Capricorn, nu reușește să manevreze atât de iscusit și constructiv ceea ce această planetă dăruiește, obosită după un drum anevoios prin 2018, în care a retrogradat.

Așadar, Berbec fiind, aveți grijă cum începeți anul, fiți primii, fiți voi, fiți liberi, fiți curajoși, pentru că de voi s-ar putea să depindă multi alții. Voi sunteți liderii. Totuși, nu vă grăbiți, controlați impulsivitatea, colaborați cu zodii pământ, care vă temperează sau vă temporizează, nu lăsați focul să ardă totul dintr-o dată.

Pentru cei născuți în zodia Berbec, 2019 este un an de împărțeală. Este unul din acei ani în care socoteala trebuie să vă iasă corect, 50/50. Și, se poate! Axa destinului a intrat pe segmentul Rac-Capricorn, iar pentru voi asta înseamnă orientare către familie, maternitate, casă, suflet, confort, țară chiar, pentru cei care încă nu au reușit să se adapteze pe alte meleaguri. Pe de altă parte, Karma stă pe carieră, ceea ce spune că ar trebui să o lăsați mai moale cu ambițiile.

Destinul în Rac mai aduce dorința de a vă muta, de a construi o casă sau de a rezolva o serie de probleme patrimoniale personale sau ce au legătură cu familia. Poate chiar de rezolvarea acestor tranzacții, vânzări de terenuri, moșteniri, depinde viitorul vostru profesional, mai ales pentru cei care vor să transforme niște bani într-o afacere.

Pentru următorii 9 ani, Kiron ce intră în zodia voastră pe 18 februarie, pregătește noi lecții și va fi un sever, dar excelent antrenor pentru a vă învăța pe toți ce înseamnă a vă transforma slăbiciunile în trăsături forte. Citește Horoscop 2019 Berbec, versiunea completă!

Leu

Leu - Horoscop 2019 - Cristina Demetrescu

După o perioadă de un an și jumătate în care Destinul aflat pe zodia Leu a creat teren favorabil unor evenimente majore și schimbări obligatorii în viața voastră, a venit momentul să vă refaceți forțele. Axa Vieții a intrat pe zodiile Rac/Capricorn din 16 noiembrie 2018 și va parcurge acest segment până la începutul lunii iunie 2020. (…)

Este un an în care Timpul, guvernat tocmai de acest Saturn aflat atât pe Casa Muncii, dar și a sănătății, trebuie folosit în mod corespunzător, (…) sănătatea este un subiect căruia Leii trebuie să îi acorde maximă importanță. Spuneam ca Destinul aflat în zodia Rac înseamnă să dați mai multă importanță la ceea ce simțiți, familiei, odihnei, sufletului, iar Karma în Capricorn presupune să dați butonul mai încet la cuvântul “trebuie” și muncă. Sigur, munca este muncă în continuare, dar fiecare trebuie să își asculte instinctele și să își măsoare corect puterile. Saturn pe Casa Muncii, unde va rămâne până la final de 2020, spune că poate sunteți extrem de aglomerați și de încărcați, dar instinctul trebuie să vă spună cât sunteți voi în stare să duceți și dacă cei care iau decizii pentru rolul asumat de voi, au cântărit corect când v-au pus pe umeri întreaga încărcătură. Trebuie să negociați și acest lucru, altfel există riscul să începeți să lipsiți mai des de la serviciu, să intrați în concedii medicale, iar Saturn ce măsoară Timpul, luat prizonier și criogenizat de Nodul Karmic, din aprilie până în octombrie, poate să arunce în aer tot programul, creându-vă o senzație de presiune, de prea multe probleme ce nu mai pot fi rezolvate la timp, de a fi mereu în urmă și de a folosi uneori nopțile sau weekend-urile pentru a termina ce aveți de făcut. Chiar și asta se poate referi la sănătate, pentru că stresul aduce acea senzație de epuizare, probleme profesionale pe care le luați cu voi acasă, care vă trezesc noaptea din somn, cărora nu le mai faceți față. Citește Horoscop 2019 Leu, versiunea completă!

Săgetător

Săgetător - Horoscop 2019 - Cristina Demetrescu

Ați așteptat mult un astfel de moment, dar iată că el a sosit. O data la 12 ani Jupiter, patronul Săgetătorului revine acasă și aduce vești bune pentru toate zodiile, dar în special pentru voi. Jupiter în Săgetător este ca o petrecere de absolvire a liceului, ca o nuntă sau poate ca un premiu Oscar. (…) Jupiter nu-ți dă pe tava. Este inteligent, îți dă impuls, dar te invită să cauți. Cu răbdarea nu stă bine și nici cu măsura. Vrei mult și vrei acum. Nu se poate, deoarece cu Jupiter este mereu vorba de a atinge un obiectiv aflat la capătul unui drum lung. Până să ajungi să găsești ce cauți, uneori îți rănești picioarele, călătorind pe drumuri neprielnice, lovindu-te de pietre, afundându-te în ape, uneori noroaie, urcând, coborând, ocolind, toate pentru că rezultatul Jupiter în Săgetător este ca o diploma a unui absolvent de Universitate, ci nu ca un premiu  la tombola. (…) Cu cât entuziasm vine Jupiter pentru voi, cu atât trebuie să nu vă culcați pe o ureche și să pierdeți oportunități importante. Totuși nu vă aglomerați prea tare de la bun început. O agendă mai aerisită permite altor provocări să își găsească locul.

Având în vedere că Nodul Nord sau Destinul a intrat și el în Rac unde va rămâne până în 5 iunie 2020, acest tranzit înseamnă pentru voi, schimbări semnificative. Ce începi cu tranzitul lui Jupiter, poate dura cel puțin 12 ani, dacă nu toată viața. Este mai degrabă unul dintre cele mai importante momente pentru Săgetător și anume planuri pentru viitor, pentru a începe o viață nouă, pentru a scrie noi proiecte îndrăznețe. Poate nu chiar 2019 vă aduce tuturor ceea ce va doriți, dar acum puneți bazele pentru ce vă pot aduce următorii ani. Este ca și cum ați pleca în jurul lumii. Plecați în 2019, dar vă întoarceți peste ani, bogați de experiențe.

Cu Jupiter în zodia voastră veți avea noroc, protecție, șansă, oportunități, veți fi vocali, expansivi, veți atrage atenția asupra voastră, sper într-un sens bun, având în vedere că Luna Neagră este pe Casa Comunicării până pe 3 mai și încă puteți spune multe lucruri pe care le veți regreta ori gafa. Citește Horoscop 2019 Săgetător!

Horoscop 2019

Citește și Horoscopul 2019 pentru zodia ascendentului tău: Triada de Apă (Rac, Scorpion, Pești),Triada de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), Triada de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

Triada de Apă - Horoscop 2019 - Rac, Scorpion, Pești Triada de Aer - Horoscop 2019

 

 

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici