Leu – 2020, afirmării și al șanselor profesionale

0
Horoscop 2020 Leu
Horoscop 2020 Leu

Suntem în primele zile ale Anul Nou, și, cu siguranță, oricare vă este semnul zodiacal sub care v-ați născut, așteptați să-l întâmpinați cu multă bucurie, veselie și, desigur multă curiozitate. Iată de ce, suntem extrem de încântați, să vă oferim câteva dintre previziunile astrologice pentru acest an. Așa cum veți descoperi în Horoscop 2020, acest an este unul în care planetele sunt agitate, dar și darnice totodată. Va aduce multe provocări, dar și oportunițăți. Te invităm însă acum să descoperi în Horoscop 2020 Leu cum și de ce acest an este pentru voi unul al afirmării și șanselor profesionale! 

Horoscop 2020 LEU

 Anul afirmării și al șanselor profesionale

Horoscop 2020 LeuDe ceva timp încoace, mai exact de aproape 3 ani, zodia voastră a fost una dintre cele mai solicitate astral prin sarcinile, tensiunile și obstacolele ce v-au fost oferite ca lecții de viață. Deși sunteți zodia celor ce trebuie să demonstreze voință, nu trebuie să uităm că vouă vă stă bine zâmbind, dăruind energie celorlalți, fiind optimiști, ceea ce în ultimul timp s-a manifestat mai mult ca o inerție, pierzându-vă puțin naturalețea. Cauzele puteau consta în stres, oboseală sau nemulțumiri legate de situații pe care le-ați înțeles mai puțin, din momentul în care Axa Destinului a intrat pe un segment astrologic care are legătură cu încercările, sănătatea, dușmanii, blocajele, chiar penitențele, locul de muncă, dar și sacrificiul pentru alții. Este cea mai dificilă arie de parcurs, însă vestea bună este că “mult a fost, puțin a mai rămas”. A existat și o categorie de Lei foarte fericiți, iar aceștia sunt cei care în 2019 au găsit iubirea, au făcut un copil, iar segmentul acela al izolării este dat doar de înghețarea activității profesionale, pe perioada concediului de creștere copil. Tot din ciclul “am întâlnit și Lei fericiți în 2019” fac parte și cei care au evadat spre necunoscut, s-au regăsit prin spiritualitate, artă sau nevoia de a-i ajuta pe alții.

Reclama

Adevărul – caută-l, acceptă-l și acționează

Am început special prin a descrie pentru voi acest lucru, pentru că nu toți au fost atât de norocoși să înțeleagă cum o încercare poate transforma ceva în viața voastră sau cel puțin vă poate oferi o lecție de viață. Mai există o perioadă de 5 luni în care Sensul Vieții parcuge zodia Rac, vecina voastră din spate, iar până pe 5 iunie, mai aveți puțin de tras. Aceste perioade nu sunt doar momente în care stați, nu faceți nimic și așteptați să treacă. Trebuie să vă ocupați de problemele medicale, fie ele fizice sau psiho-emoționale. Uneori cele din urmă sau chiar insomniile sunt cele care spun că ceva din viața voastră nu funcționează cum trebuie. Am mai spus și repet. Uneori Leii închid ochii și refuză să vadă adevărul, pentru ca totul să rămână într-o lumină bună și inofensivă, însă acest tip de politică a struțului este cea mai toxică, pentru că în loc să previi, apoi te apuci să vindeci și este mai greu.

Este timpul să vă identificați dușmanii și să scăpați de ei. Puteți fi victime de ceva vreme, fără să știți, ale acțiunilor unor apropiați, din familie sau nu. Chiar dacă unii nu intenționează să vă facă rău, în mod direct, mai târziu puteți afla că sunteți victimă colaterală într-o situație ale cărei ramificații toxice s-au dezvoltat obscur. Un soț sau o soție infidelă sau care este dependent de alt gen de vicii, un coleg ce vă sabotează, un șef ce discriminează sau decide subiectiv, un concurent neloial, un angajat care pleacă din firmă cu clienții voștri sau vă copiază obiectul de activitate, poate chiar un părinte ce va imprima, fără să vrea, din ignoranță, principiile sale, influențându-vă în mod negativ destinul. Este momentul să vă eliberați de anumite datorii financiare sau de generozități ce va lasă cu punga goală sau vă lasă pe voi cu facturile neplătite, doar pentru că așa i-ați obișnuit pe alții.

Până la 5 iunie aveți termen să închideți o anumită etapă din viața voastră care v-a ținut prizonieri în ultima vreme si nu v-a permis să vă bucurați așa cum v-ați fi dorit. Totul este să fiți mai receptivi la nevoile voastre, să aduceți în planul conștient probleme ale subconștientului, să nu mai fiți supărați pe ceea ce reprezintă doar lecții. Unii Lei, mai fără griji, și-au creat singuri încurcături și obsesii, de unde nu aveau. Prin credință și vindecare sau lăsându-i pe alții să vă ajute, veți desluși adevărata cauză a problemelor.

Jupiter, Saturn, Pluton 

Jupiter, purtătorul de noroc

Planeta Jupiter
Jupiter – Planeta Norocului, Marele Benefic

2020 începe cu un Jupiter ce se alătură unui șir de planete importante aflate deja pe Casa Activității Profesionale, dar și a sănătății. Acesta a fost un sector greoi din 2017 încoace, așa că această planetă a norocului este mai mult decât binevenită.

Jupiter în Capricorn nu este atât de norocos ca cel de anul trecut din Săgetător, dar este mai corect, mai lucid, crează sentimentul că obțineți ce meritați, că nu mai există discrepanțe între voi, cei care munciți și vă chinuiți și alții care profită de pe urma unei poziții profesionale pe care nu o merită sau care a fost obținută printr-o oportunitate. Nu știu dacă lucrurile au stat chiar așa, dar voi asta ați simțit, o neîmplinire raportată la potențial sau frustrare. Sigur că nu este cea mai bună variantă să stați cu ochii pe alții, poate și pentru că locul vostru s-ar putea să nu mai fie acolo, iar ceea ce vedeți este un loc pe care trebuie să îl părăsiți, mai degrabă.

Jupiter aduce șansa unui nou loc de muncă, dar și rezolvarea unor probleme ce țin de colectiv, colegi, șefi, locație, distanța pe care o parcurgțti până la serviciu, condiții de muncă. Unii veți găsi altceva care vă motivează, veți deveni mai eficienți, vă puteți deschide afaceri independente, iar pe cei care aveți deja acest lucru, Jupiter vă ajută în probleme legate de personal, angajați, organizare, ce până acum v-au făcut să vă temeți că afacerea voastră ar putea fi pusă în pericol, din cauza dificultății de a găsi oamenii cu care să vă mențineți activitatea. Tensiunea a fost cu atât mai mare cu cât tranzitele au fost lungi, v-au copleșit sau poate au creat nemulțumirea retribuției voastre în raport cu munca prestată. În alte cazuri, unde organizarea este diferită ați fost supuși stresului unor evaluări intransigente și parcă ați muncit cu un gardian lânga voi.

Va fi mai blândă etapa ce urmează, dar Saturn încă rămâne și în 2020 cu excepția unei perioade cuprinse între 23 martie și 2 iulie, ca apoi pe 17 decembrie să plece de aici eliberându-vă de sub o presiune majoră. Totuși datorită acestei planete îndepărtate ați învățat, ce nu ați fi învățat niciodată. Pe cei care, în același timp, ați avut și o problemă medicală sau un copil mic și ați ales să mergeți în continuare la muncă, nu vă invidiez. Aveți nevoie de odihnă, de o nouă strategie.

Conjuncția Saturn Pluton 

Sănătatea este prioritate

conjuncția Saturn PlutonÎn ianuarie 2020, se produce o conjuncție a două planete grele, aici pe Casa Muncii, a datoriei, a sănătății, Saturn și Pluton, aflate la grad maxim pe 12 ianuarie. Este vorba despre conjuncția istorică dintre doi monștri astrali, Saturn și Pluton, în zodia Capricorn, care în general și la nivel global determină schimbări uriașe de direcție a omenirii la nivel politic, geografic, terestru, referitor la resursele pământului, geopolitic, dar și multe domenii profesionale, economice, ca efect al unor decizii luate de foruri înalte sau negocieri între marile puteri. Dacă veți citiți Horoscop 2020 și pentru alte zodii, veți vedea că acestă conjuncție istorică are un cuvânt mare de spus pe toate hărțile.

Saturn-Pluton, această forță uriașă, poate declanșa ceva în conștiința voastră și vă ajută să realizați că aveți nevoie de o schimbare. Poate fi vorba și de un vestit și modern “burn-out”, dacă nu ați apucat să vă refaceți pe perioada sărbătorilor și ați continuat să vă preocupați de o serie de scadențe de respectat. Numai că, dacă veți ajunge două zile la spital din cauza epuizării, atunci s-ar putea în sfârșit să vedeți problema diferit, să cereți ajutor și să solicitați împărțirea responsabilităților de serviciu cu încă un coleg.

Tot în ianuarie pe 10-11 avem prima Eclipsă din acest an și ultima de pe axa mai sus menționată, Rac- Capricorn. Iată de ce sănătatea, oboseala își pot spune în continuare cuvântul. Este posibil să descoperiți ceva care vă destabilizează și pe fondul deja existent al supraîncărcării, să aveți o criză fără precedent. Tot răul spre bine, pentru că în felul acesta descoperiți, în sfârșit, ce anume vă golea de energie. Poate ați adăpostit sub aripa voastră un angajat păgubos, iar astfel veți curăța echipa de cineva care a făcut mai mult rău, decât bine. Renunțați la orice luptă cu aceștia. Lucrurile se vor rearanja în timp.

Aveți sentimentul că suferiți de pe urma muncii voastre sau mai bine zis, nu vă mai motivează ori nu vă mai place? Sunteți prizonierul unor datorii față de alții sau banii câștigați sunt singurul motiv pentru care păstrati atașamentul? Da, este o axă foarte încărcată și tot acolo se află și Nodul Sud Karmic până la 5 iunie. Există un sens în toate. Dacă ar fi să privim spre Uranus aflat din 2018 pe casa carierei și descris pe larg de mine în previziunile ultimilor doi ani, de la voi se așteaptă progres, schimbare, revoluție, așa încât este firesc să apară energii ostile în locurile de unde nu reușiți să vă desprindeți, de bună voie și nesiliți de nimeni, pentru o cauză mai bună sau pentru a recăpăta pasiunea pentru ceea ce faceți.

Când Lilith pleacă, finanțele se redresează

O altă schimbare de decor favorabilă vouă este ieșirea lui Lilith sau a Lunii Negre din Pești, care până pe 27 ianuarie face deja de 8 luni un tranzit toxic, ce poate aduce pierderi financiare, accidente, probleme medicale, în special posibile boli contagioase, gânduri morbide, pagube financiare în cuplu, amenzi, popriri, influențe negative etc. Atenție la perioada 19-27 ianuarie cât Lilith mai rămâne aici pe grad anaretic. Nu au adus cele nou luni de ședere a Lunii Negre, cât pot aduce aceste 9 zile. Este foarte posibil să vă treziți în cutia poștală cu amenzi de acum un an.

O dată scăpați de acest tranzit, grijile voastre materiale se mai împuținează și cred că acest lucru vine în paralel cu intrarea Marelui Benefic pe casa muncii care aduce soluții profesionale, dar și mai mult, după 5 iunie, când finalizați perioada de probe în care ați fost angrenați un an și jumătate. În această frază am concentrat trei motive datorită cărora, 2020 pentru voi este mai bun decât 2019.

Lilith, Kiron, Marte

Atenționări pentru călători

Din 28 ianuarie până la 21 octombrie Lilith se mută pe casa călătoriilor în străinătate, a studiilor superioare și a spiritualității. Între 29 iunie și 6 ianuarie 2021, tot aici se alătură Marte cu un tranzit extrem de lung, datorat retrogradării din perioada 9 septembrie -13 noiembrie. Această casă astrologică devine o problemă punând câteva piedici de a călători în afara granițelor țării, iar cei care o fac, vor trebui să o facă cu precauție. Pot apărea probleme de tot felul.

KironEste greu să enumerăm multitudinea de situații ce vă pot strica vacanța. Pot fi probleme minore, trecătoare, dar pot exista și furturi, accidente, mersul la pomul lăudat, nemulțumiri față de agenția care v-a vândut un pachet de servicii, pierderea documentelor de călătorie, anularea unui evenimnent pentru care ați rezervat toată călătoria, întârzieri de zboruri sau faptul ca ratați anumite escale. Oare ar fi mai bine să nu călătoriți în străinătate? Dacă eu aș face așa, v-aș sfătui și pe voi la fel, dar cum nu îmi place ideea de lup moralist, mărturisesc că eu plec cu tot cu malefici la drum și îmi asum câteva peripeții, pe care mai târziu le povestesc râzând. Un alt aspect este imposibilitatea de a călători, din cauza unor probleme mai importante.

Cei care locuiesc în străinătate pot avea și ei anumite probleme, dintre cele mai diverse. Tensiunile pe care le creează Lilith, Kiron și Marte de pe casa străinătății și planetele de pe casa muncii și a sănătății vorbesc despre delegații amânate sau ratate, riscul de a va îmbolnăvi dincolo de granițele țării, riscul de a anula o călătorie datorită unei probleme medicale, mai ales în prima parte a anului.

Câteva cuvinte despre studii și spiritualitate

Leii care anul acesta doresc să urmeze o Universitate, se pot răzgândi, pot fi nehotărâți, încep bine și apoi nu sunt convinși că aceasta este calea. Pot fi incompatibilități cu anumiți profesori, iar examenele nu sunt atât de bine susținute astral. Va trebui să depuneți un efort dublu, față de alții mai norocoși. Dacă aveți posibilitatea să amânați un examen, care se referă la obținerea unui drept de liberă practică sau la o atestare, este mai bine să fie programat la anul. Nu mergeți la facultate doar de dragul de a merge. Asigurați-vă ca v-ați ales calea corectă. Sunt convinsă că cei silitori și muncitori nu vor avea probleme. Poate mici nemulțumiri, însă acest tranzit îi supăra mai mult pe Leii care fie vor să demonstreze ceva, alegând o facultate mai mult pentru titulatură, din vanitate, fie pe cei care se fac că învață. Restul, nu trebuie să vă faceti probleme.

Leu
Raymond Peynet (1908 – 1999) – Serie de gravuri Zodiac – Leu

Segmentul spiritual traversat de Lilith generează o serie de rătăciri, căi extreme, depărtare de credință, revoltă, război cu biserica, o perioadă trecătoare, dar din păcate, cu influențe negative. Dacă doriți să urmați căi spirituale noi, încercați să nu lăsați acest demers să vă depersonalizeze. Regăsirea de Sine nu este același lucru cu rătăcirea de Sine. Alți Lei ar trebui să nu exagereze, ascunzându-se în spatele unei credințe oarbe. Acesta este un alt tip de depersonalizare. Unii dintre voi s-ar putea să fie în situația de a-și schimba religia în urma unei căsătorii. Evident că pe acest tip de tranzit nu este de bun augur și nici rudele voastre nu vor privi cu ochi buni renunțarea voastră. Însă alte situații sunt legate de anomalii întâlnite în biserică sau la figuri bisericești, care în loc să încurajeze, mai mult descurajează aplecarea către credință. Credința, atunci când este puternică, rezistați oricărei ispite. Urmează câteva teste în acest sens.

După 21 octombrie, aceeași Lilith, mai puternică în influență la voi, datorită poziției culminante, trece pentru următoarele 9 luni în Taur, pe casa carierei, a șefilor, a tatălui, a relațiilor cu autoritățile, iar între 15 și 31 decembrie întâlnindu-l pe Uranus, vă poate zgudui puțin, pe acest segment. Este posibil să vă revoltați brusc împotriva unei autorități, să vă certați cu un polițist, care aparent vă încalcă liberul arbitru, nu vă respectă sau va condiționeaza financiar. Una este un Leu tânăr și rebel, însă alta vorbim despre Leii cu autoritate, figuri notorii, ce pot deveni brusc controversați, iar imaginea lor să aibă de suferit. Aspectul poate genera decizii din partea unor Lei care să afecteze o masă considerabilă de oameni. Vă pot afecta schimbări legislative sau faceți parte dintr-un colectiv supus unor schimbări. Tranzitul este de bun augur pentru cei care vor să scape de sub tutela șefiei altora și cu ajutorul lui Jupiter, care aduce aport pozitiv activității voastre profesionale, dar și al Destinului ce anunță afirmare în grupuri noi, sunt convinsă că veți reuși cea mai bună alchimie a ingredientelor astrale oferite în 2020, indiferent la ce presiune sunteți supuși.

Horoscop 2020 Leu

Clarificări în relațiile de cuplu

Așa cum am mai spus, Saturn vă eliberează de sub travaliu și intră pe ruta voastră, pe zodia Vărsătorului între 23 martie și 2 iulie, apoi pe 17 decembrie, pentru doi ani și jumatate. Deși va fi în opoziție cu Soarele vostru, este mai nobilă pentru voi o bătălie, decât o îngenunchere, așa cum s-a întâmplat până acum. Saturn în Vărsător va ocupa casa căsătoriei, a parteneriatelor, a unor înțelegeri mutuale, a justiției, dar și a dușmanilor știuți. Așadar, referitor la mariaj, va fi mai bun 2021, când intră și Jupiter, fapt ce va conduce la nunți și evenimente fericite. Horoscop 2020 Leu dezvăluie un an  rezervat tranșării unor probleme conjugale, mai ales în cuplurile unde Leii s-au făcut mai mult că nu vad, practicând cu excelență, politica struțului. Nu în toate cuplurile au fost probleme, cum la fel există Lei pentru care acest subiect nu mai este de actualitate, ei divorțând deja sub presiunea unor tranzite destul de greoaie din 2017 încoace. Vă aduceți aminte de Leoaica Meghan Markle a cărei nuntă regală a fost umbrită de presiunile din partea famliei sale din America? Nu fericirea cuplului era problema, ci nefericirea pe care o crea în jur prin acel mariaj. Totuși, în prima fază Saturn creează chiar și în cuplurile solide, mai multă răceala, îndepărtare, ore din ce mai târzii, când soțul sau soția se întorc acasă, mai mult timp petrecut și de voi și de parteneri cu prietenii, azi așa, mâine așa, iar la un moment dat vă puteți trezi îndepărtați de-a binelea. Saturn poate veni cu posibile divorțuri, mai ales dacă Destinul pe Casa Dușmanilor ascunși reperează intruși sau probleme pe care partenerii de viață vi le-au ascuns până acum.

cristina demetrescu

 

 

Există cupluri care nu vor avea de suferit în acest sens, mai ales că sunt mulți tineri cu copii mici. Saturn poate veni cu provocări, mai puțină distracție și mai multă treabă. Este posibil ca în alte cazuri să apară procese cu rezolvări abia în 2021 sau poate chiar mai târziu. Nu m-aș întoarce din drum să dau în judecată un angajator, aș merge mai departe, dar depinde de situație. Opoziția pe care o poate ridica Saturn se referă la rolul colectiv pe care ar trebui să vi-l asumați. Nu sunt lucruri ce țin de voi, ci de anumite datorii. Dacă nu vă veți îndeplini sarcinile, dacă veți neglija sau veți fi “Gică contra” într-un grup, tot acel grup va deveni ostil față de voi.

Voi vorbi mai mult la anul despre influența lui Jupiter în Vărsător însă acum spun că este foarte interesantă intrarea în tandem a ambelor planete sociale în decembrie 2020 și pentru unii Lei se poate întâmpla ca mariajul să se transforme într-o poveste remarcabilă, cu un exemplu de viață de transpus într-o carte. Unii Lei se pot căsători cu persoane care au rolul și puterea de a schimba ceva în aceasta lume, iar Leii vor face parte din acest spectacol.

Axa Destinului 

Despre iubire, copii, prietenie și relațiile sociale

horoscop 2020 leuIntrarea Axei Destinului pe axa Gemeni-Săgetător vă poate propulsa social, vă construiți relații, vă faceți prieteni, întâlniți oameni ce vă pot da referințe bune, care vă pot ajuta, practic întâlniți oamenii pe care Destinul vi-i scoate în cale. Este bine de știut că după finalizarea unei perioade mai grele, după 5 iunie, veți avea mai mult chef de distracție, de socializare, poate și pentru că întâlniți oameni care vă vor scoate din casă. Există posibilitatea să susțineți sau să participați la anumite cursuri, conferințe, intrând, astfel în cercuri noi, cu alte interese, cu alte perspective. Altruismul va fi o caracteristică ce se va contura mai mult. Leul este de regulă generos, însă o face până la lecțiile majore de viață, mai mult cu apropiații. De acum încolo veți descoperi un nou sens în ideea de a vă implica social. Fie veți descoperi un hobby, fie vă veți face curajul să începeți să îl manifestați la o scară mai largă, transformându-l chiar într-o activitate profitabilă. Din nou aici vă ajută Jupiter aflat pe casa ocupației profesionale.

Leii taxați pentru neiubire …

La polul opus, pe zodia Săgetătorului care pentru voi înseamnă sectorul iubirii și al copiilor, intră Nodul Sud Karmic, ce vine cu o serie de probleme karmice sau de întoarcere, care pot avea legătură cu chestiuni din trecut. Dacă la un moment dat greșim, acest lucru, neconștientizat se întoarce și ne învață o lecție, pentru unii tardivă. Asta se va întâmpla în iubire și în relația cu copiii, mai ales cei mari. Un Leu poate fi foarte bulversat de atitudinea copilului ce se transformă în adult, însă totul are o cauză în familie. Copilul repetă poate greșelile voastre din trecut, pe care atunci nu le-ați înțeles. Neiubirea se taxează serios în cazul vostru. A face acum copii, doar de dragul de a bifa sau de a va agăța de cineva, fără să iubiți partenerul cu care concepeți copilul sună mai mult a disperare. Poate ar fi mai bine să nu vă grăbiți, să mai așteptați, este doar o bucată de timp, ce trece. Controlați puțin mintea și resentimentele când duceți o sarcină, atunci când se întâmplă. Însă o posibilă problemă apare la Leii care urmează să se separe și au copii minori.

În dragoste se poate întâmpla să apară o relație – lecție și în funcție de greșelile voastre din trecut. Întotdeauna trebuie trase și concluziile. Dar nu în ultimul rând și în sens benefic, o relație karmică poate aduce și lucruri minunate, însă depinde cu cine vrea Destinul să vă dea întâlnire. A cincea casă astrală rămâne totuși teritoriul ce va aduce aminte, pentru un an și jumătate, începând cu 5 iunie, de proverbul, “ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”.

Horoscop 2020 Leu

Eclipsele și Venus retrograd

Planeta Venus
Venus, Planeta Iubirii

Intrarea Axei destinului pe axa Gemeni-Săgetător vine însoțită de eclipsele aferente: în iunie pe 5-6 avem o Eclipsă de Lună, apoi 21 iunie Eclipsa de Soare, 4-5 iulie Eclipsa de Lună, 30 noiembrie Eclipsa de Lună și 14 decembrie Eclipsa Totală de Soare. Cam multe, dar vă vor pune în mișcare pe sectoarele amintite mai sus sau vor activa momente cheie în relațiile de iubire, cu copiii, de prietenie sau relațiile sociale.

Horoscop 2020 Leu face trimitere la o altă planetă care retrogradează o dată la 2 ani, Venus (la fel ca și Marte), iar acest lucru va genera un tranzit mai lung, din 4 aprilie până pe 8 august tot în zodia Gemeni, cu retrogradare între 12 mai și 24 iunie. Venus este planeta iubirii și aflată acolo unde intră și Destinul, unde vor fi și eclipsele, chiar pe casa prietenilor, transformă o prietenie în iubire, dar și invers. Poate așa vrea Destinul. Retrogradarea poate aduce o revedere cu cineva din liceu, probabil în cadrul unei reintâlniri cu tot colectivul la 15, 20 sau 25 de ani. Venus retrograd mai poate favoriza reîmpăcări cu prietenii, vă poate aduce în viață prieteni noi, persoane cu care legați relații bazate pe comunicare, dar aduce și iubiri promiscue, dacă se întâmplă flirturi ce nu se regăsesc în contextul în care sunteți, în grupurile pe care le frecventați și unde puteți lăsa o impresie greșită. Totuși prietenii devin principalii voștri confidenți. Este posibil ca un prieten să vă devină profesor, să vă învețe să șofați sau să vă ajute să vorbiți mai ușor o limbă străină.

La finalul Horoscop 2020 Leu, pot spune că 2020 rămâne pentru voi anul afirmării și al șanselor profesionale.

Horoscop 2020Horoscop 2020 pentru toate zodiile

Pentru o și mai extinsă perspectivă asupra jocurilor pe care le fac planetele în 2020, îți recomandăm să citești și previziunile astrologice din Horoscop 2020 pentru zodia ascendentului tău. Sau, poate ești curios să vezi ce dezvăluie horoscopul anului pentru partenera sau partenerul tău. 

 

horoscop 2020 berbechoroscop 2020 taurhoroscop 2020 gemenihoroscop 2020 rachoroscop 2020 leuhoroscop 2020 fecioarăhoroscop 2020 balanțăhoroscop 2020 scorpionhoroscop 2020 săgetătorhoroscop 2020 capricornhoroscop 2020 vărsătorhoroscop 2020 pești

 

 

 

 

Informațiile prezentate în Horoscop 2020 Leu sunt previziuni astrologice consemnate de Astrolog Cristina Demetrescu. Acestea au fost inițial publicate de pe site-ul Astrostar.ro

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici