2020 pentru România – culoar de trecere între trecut și viitor

Astrograma României pentru 2020 vine să ne arate cum acest an împletește 3 Timpuri ...

0
Astrograma României 2020

Astrologul Cristina Demetrescu ne spunea acum mai bine de un an că 2019 va fi Anul de Majorat Astral pentru România, dar că din fericire Jupiter în Săgetător, ne va susține, poziționându-se asemenea unui înger pe umărul țării noastre. Astrograma României 2020 vine să ne arate, cum acest an împletește 3 Timpuri. Am avut nevoie de 30 de ani pentru a ne închide socotelile cu trecutul, dar vom ajunge în punctul în care să ne asumăm viitorul pe care dorim să-l clădim, susținuți de trecerea lui Jupiter și Saturn în Vărsător.

Astrograma României 2020

Din punct de vedere numerologic, jocul de cifre al anilor trecuți, ne indica subtil prin finalizarea șirului de numere 8, 9 că ne apropiam de închiderea unul ciclu. Astrologic vorbind, într-o simbioză perfectă cu vibrația numerelor, întregul an 2019 ne-a obligat la deconturi karmice fară precedent.

Reclama

Un Saturn extrem de puternic, aflat în domiciliul său din Capricorn, a rămas din aprilie până la final de octombrie 2019 blocat pe Karmă, pe trecut, pe relațiile noastre cu strămoșii și istoria, fie ea mai recentă, fie mai îndepărtată. 30 de ani a durat ca Saturn să parcurgă un ciclu complet, iar acum 30 de ani știm cu toții ce s-a întâmplat. Era firesc ca închiderea unei bucle temporale să vină cu concluzii și să ne lase să ne concentrăm mai puțin pe viitor, cu toate că Timpul nu a stat în loc pentru nimeni, iar lucrurile au căpătat firescul erei pe care am traversat-o, dar cu traume, blocaje și pierderi. Multe am lăsat în urma noastră. Multe s-au dus.

Revenirea României în prezent … după 30 de ani

România 2020

Iată că acum am ajuns la ZERO, cel din coada lui 2020, iar valul teribil de impulsiv al planetelor ce vor năvăli peste semnul Berbecului, zodia Începuturilor, prima din Zodiac, chiar din luna ianuarie, ne vor indica o revenire la prezent. Este ca și cum ne-am trezi brusc după o sedință de hipnoză.

Energiile se schimbă, epoca se schimbă, iar 2020 este un an ce împletește 3 Timpuri, precum un culoar segmentat de trecere spre un 2021 ce ne va transporta direct în viitor:

1 ianuarie – 5 iunie 2020

Timpul Trecut — schimbări imediate și obligatorii

Până la 5 iunie Axa Destinului, aflată pe Axa Rac-Capricorn, face referire la tradiții și istorie, reprezintă conștientizarea originilor și acceptarea obiceiurilor, folosirea sănătoasă a fundației ancestrale pentru a construi ceva durabil, indiferent de cotiturile ce au loc în viață noastră. Ceea ce devine imperativ este ca nu numai noi, oamenii de rând, dar în special politicienii ce duc pe umeri responsabilități, să învățăm cu toții din trecut, din greșeli, să nu mai repetăm aceleași erori, să evoluăm. Politica este guvernată de această zodie a Capricornului, supusă unor tranzite dramatice încă de la începutul anului 2020, fapt ce conduce la schimbări imediate și obligatorii. Acesta este TRECUTUL.

28 ianuarie – 21 octombrie 2020

Timpul Prezent — greșelile inerente unui nou început

Din 28 ianuarie până la 21 octombrie 2020, Lilith sau Luna Neagră începe un tranzit impulsiv în zodia Berbecului. Aceasta forțează prin conjuncțiile cu Kiron, asteroidul ghid, revenirea în prezent sau cel puțin ne pregătește pentru revenire într-o manieră școlărească, în care vom face greșeli ce țin de inițierea în acest nou ciclu, eră, epocă, spuneți-i cum preferați. Din 29 iunie până la început de ianuarie 2021 planeta Marte, se alătură și ea lui Lilith și lui Kiron în zodia Berbec, chiar în domiciliul sau marțian, unde va fi puternică și agresivă. În plus, retrogradă fiind între 9 septembrie și 13 noiembrie 2020, tranzitul lui Marte va fi unul extrem de lung.

Pe Astrograma României 2020, Kiron, Lilith și Marte în Berbec vor crea tensiuni pe tot parcursul anului la aglomerarea de planete din Capricorn, Jupiter, Saturn, Pluton, Nodul Sud Karmic, dar și Soarele și Marte în prima parte a anului. Harta cerului va arăta ca și cum un copil de 8 ani îi demonstrează bunicului, cum se bate un cui, lovindu-și degetele, dar încăpățânându-se să învețe.

Acesta este PREZENTUL, iar cei conservatori, bătrânii, vor trebui să învețe să cultive încrederea în generațiile tinere, ce acum se dezvoltă. Această trecere se face totuși cu scântei.

23 martie – 2 iulie 2020

Lecția viitorului — asumarea propriei noastre responsabilități

Între 23 martie și 2 iulie 2020, Saturn părăsește temporar zodia Capricornului, deplasându-se în următoarea zodie, cea a Vărsătorului și face o scurtă prezentare a Viitorului, a progresului, a evoluției societății, a modernului și ultramodernului, a adaptării către noile tehnologii, orientării oamenilor sub o formă mult mai conștientă către cerințele noilor timpuri. Vine momentul să nu ne mai justificăm și să nu ne mai scuzăm cu trecutul. Nu mai sunt de vină părinții, străbunicii, guvernele precedente sau moștenirile grelei epocii comuniste pentru ceea ce nu reușim noi.

Din 17 decembrie Saturn va intra în Vărsător pentru următorii doi ani și jumătate în plin tranzit uranian. Această intrare, Saturn o va face împreună cu Jupiter, care din 20 decembrie 2020 intră și el, pentru un an, tot în zodia Vărsătorului. Jupiter în Vărsător va aduce mai mult curaj și expansiune în direcția progresului, modernului, cercetării, abilităților folosite în scop constructiv, exploatarea pasiunilor în direcții profesionale, deschiderii către oameni, originalității, digitalizării duse la un nou nivel, ecologiei, acceptarea diversității umane, noi forme moderne ale artei.

scrooge
Patrick Stewart în rolul lui Ebezener Scrooge. Ecranizare – Poveste de Crăciun, Charles Dickens

Noroc cu Jupiter, acum în 2020 și apoi 2021, căci în urma cu un ciclu, acum 30 de ani, imediat dupa o altă mare schimbare, cea a Revolutiei din 1989, intrarea singulară a lui Saturn în Vărsător pe o Casă a Banilor țării noastre a adus acel fenomen al ultrainflației, ce ne transformase pe toți milionari, dar vai de capul nostru de milionari! Acesta este VIITORUL.

2020 este aproape ca-n “A Christmas Carol” a lui Dickens, doar că acolo era vorba despre Spiritul Crăciunului trecut, prezent și viitor. Oricum, poate ceva magic se va întampla cu noi, așa cum i s-a intamplat și lui Ebenezer Scrooge. 

Conjuncția istorică dintre Saturn și Pluton

12 ianuarie – momentul de trecere în cealaltă epocă …

Momentul ce poate declanșa adevărata trecere dintr-o eră în cealaltă are loc, chiar acum la început de an, pe toată perioada lunii ianuarie 2020, dar la grad perfect pe data de 12 ianuarie. Este vorba despre o conjuncție istorică dintre Saturn și Pluton, tot pe zodia Capricorn, un aspect rar, ultimul având loc în urmă cu 38 de ani.

În general și la nivel global, conjuncția Saturn Pluton, mai ales în Capricorn, determină schimbări uriașe de direcție a omenirii la nivel politic, geografic, terestru, referitor la resursele pământului, geopolitic, dar și în multe domenii profesionale, economice, ca efect al unor decizii luate de foruri înalte sau negocieri între marile puteri ale lumii. Acest moment este potențat serios de Eclipsa de Luna în Rac, manifestată în 10-11 ianuarie 2020, după cea de Soare din 26 decembrie 2019.

La nivel mondial, prin tensiunile formate între planetele ce tranzitează semnele cardinale (Berbec, Rac și Balanță, Capricorn), încă din ianuarie, dar întinse din păcate pe aproape tot parcursul anului, cu mici excepții, se pot genera conflicte, chiar și războaie, dacă ținem cont că Marte, Planeta Războiului, este adusă la puterea 4. Nimic întâmplător, 4=2020, dar, astrologic vorbind, o putere vine de la Marte, două puteri vin de la Lilith, un dublu al lui Marte și încă una de la toate conjugate în semnul marțian al Berbecului, în total 4.

Închiderea unui capitol de lung de 30 de ani

partidele politicePentru România, trebuie spus încă de la început că închiderea ciclului de 30 de ani se face sub auspiciile benefice ale intrării lui Jupiter, Marele Benefic, pe zodia politicului. Trebuie menționat faptul că aceasta din urmă a înregistrat în ultimii ani o scădere de vibrație până la cel mai jos nivel al corupției, incompetenței, și chiar a analfabetismului unor personaje montate strategic în poziții cheie. În realitate, aceste personaje ar fi trebuit să reprezinte modele de profesionalism.

Ceea ce ne-a arătat prima parte a lecției saturniene, ce avea să ne treacă prin toate fazele suprapuse pe verticală, de la niveluri underground” până la culmi atinse poate doar prin paroxismul unei societăți aflate în fierbere, a reprezentat modificarea în sine a scopului politicii românești. Mai exact, scopul politicii s-a mutat de la o orientare către interesul populației, dar și de respectare a tot ceea ce clădiseră predecesorii politicienilor ultimilor 3 ani, către politici oculte, de casă, și chiar personale. Țara fusese luată pe persoană fizică. Așadar, tupeul unora, care nu s-au mai ascuns nici măcar în spatele draperiilor unei diplomații de bun simț, ca să se vadă și să se știe cine-i cel mai tare pentru că poate, a reușit să revolte populația și da, de data aceasta până la cel mai înalt nivel.

Glumind amar, acum, nici ei nu au putut să coboare, cât am putut noi să ne ridicăm! Cu această ocazie, Saturn în Capricorn a reușit să ne predea tuturor o lecție de politică, fie că ne interesa, fie că nu ne interesa. Ne-a făcut studenți pe toți, și din păcate nu la secția “Înalte Studii Politice”, ci invers. Acest Saturn ne-a făcut atenți, ne-a adus în punctul de a ne regreta ignoranța, de a nu ieși la vot, ne-a așezat la cozi infernale pentru a ne folosi dreptul de vot, mai ales diaspora. Saturn în Capricorn ne-a arătat că putem schimba și că totul ține de noi.

Jupiter în Capricorn

2020 – România pe direcție evolutivă, dar ușor stagnantă pentru început

Jupiter în Capricorn începe vindecarea, dar acest lucru se va întâmplă într-un an cu interese, cu alegeri, iar cuadraturile dintre planetele din Capricorn și cele din Berbec aflate, iată, pentru țara noastră pe Casa Puterii, a Președinției și Guvernului, vor genera o serie de lupte, ca între doi băieți căpoși ce vor să fie pe locul 1. Poate nu e rău, dacă asta înseamnă competiție constructivă. Preferăm așa, decât pe afară vopsit gardul, înăuntru, leopardul”.

Ce vă pot promite este că România este pe o direcție evolutivă, dar ușor stagnantă în 2020. Progresul se va simți mai puternic începând cu 2021, 2022, atunci când reorientarea către o creștere economică realizată prin investiții și atragerea fondurilor europene pentru domeniile strategice vor da o șansă țării noastre în direcția modernizării și a noii ere despre care vorbeam mai sus.

Presiune pe moneda națională și cheltuieli neprevăzute

Totuși, anul acesta, prin scânteile ce pot apărea, chiar între Palatele Puterii, nu doar între partidele politice aflate în cursa electorală, cât și pe fondul unor alte tipuri de tensiuni între Uranus, guvernatorul zodiei țării noastre, aflat în Taur, un semn financiar, ce indică instabilitate și Saturn din Vărsător între 23 martie – 2 iulie, se pot crea efecte devastatoare pentru moneda națională, deja aflată într-o ușoară devalorizare la final de 2019. 

Aceleași tensiuni dintre Saturn/ Marte în Vărsător, cu precădere în aprilie, și Uranus în Taur, indică pe Astrograma României 2020 situații de urgență, neprevăzute, ce vor necesita bani și reparații.

Nu-mi doresc să fac previziuni nefaste, însă aceste aspecte astrale sunt asociate de obicei seismelor, distrugerii din diverse cauze ale unor clădiri de patrimoniu național, avariilor la centrale nucleare, unor defecțiuni ale aparatelor de zbor sau perturbări ale traficului aerian, mai puțin revoltelor de stradă, cel puțin anul acesta la noi în țară, unor situații ce au legătură cu teriorismul sau altele ce țin de explozii. Acest tip de pericole sau situații imprevizibile revin după luna octombrie și mai ales între 15-31 decembrie 2020.

Uranus în Casa Parlamentului

Instabilitate politică după 23 martie 2020

Uranus, se află din punct de vedere politic pe casa astrologică a Parlamentului, dar nu-mi voi asuma calitatea de analist politic, astfel încât să spun că vor exista în țara noastră alegeri anticipate anul acesta.

Totuși, Uranus arată instabilitate majoră după 23 martie și dacă nu vor fi alegeri anticipate, vor fi amenințări, șantaje politice și o serie de manevre menite să țină în șah opoziția, care deține încă o majoritate parlamentară.

Destinul României în 2020

Astrograma României 2020Destinul României se află în prezent pe ultima casă astrologică, schimbând zodia în 5 iunie din Rac în zodia Gemeni. Este tot un segment de închidere, de convalescență, nu este un tranzit al formei fizice” totale, iar țara noastră nu este la acest moment un atlet pregătit să doboare recorduri la competițiile internaționale. Acest tranzit poate vorbi despre recesiune, dar nu una similară celei din 2008. Este o criza mai degrabă dedicată politicienilor care trebuie să găsească soluții optime pentru o Românie secătuită în ultimii, nu 2 ani, ci 30 de ani. Bătaia de cap le aparține, miza este uriașa.

Schimbări la nivelul forței de muncă

Nu va fi o criză a noastră a cetățenilor români, nu vor scădea salariile, nici pensiile, dar vom avea inflație, vom cumpără cu mai mulți bani mai puține produse, mai scumpe. Aspectul indică și prin faptul că Racul ocupă segmentul muncii, o criză a forței de muncă calificată și necalificată, pe de o parte, însă pe de altă parte, Jupiter în Capricorn arată pierderi ale locurilor de muncă și căderi din funcții ale celor nepregătiți suficient pentru pozițiile pe care le-au prins” în ultimii ani mai ales în sistemul aparatului de stat, dar nu numai.

Intrarea tot pe Casa Forței de Muncă în zodia străinătății a Nodului Karmic după 5 iunie 2020, preț de un an și jumătate, indică pe deoparte continuarea creșterii locurilor de muncă pentru cetățeni aduși din țările sărace, dar și o schimbare în mentalitatea românilor plecați cu valul” în pribegie pentru a munci pentru o viață mai bună”. Mulți români se vor întoarce acasă. Alți români se vor răzgândi, între timp, să mai plece. Viitorul este al omului vocațional. Nu va mai trebui să căutam un loc de muncă, ci să învățăm să îl creem.

Educație și schimbări legislative

Națiunea românăDupă 5 iunie 2020, Destinul României arată spre domenii precum:

 • învățământ, educație privind reconversia profesională, școli de meserii;
 • drumuri și transporturi, mai ales prin accelerarea investiției în autostrăzi, poduri, pasarele supraterane și subterane;
 • comuncații și mass-media;
 • impulsionarea turismului, afaceri, comerț, poate prin modificare unor taxe și impozite.

Sportul și arta pot înfrumuseța imaginea țării noastre, dar după 5 iunie, odată cu trecerea Destinului în Gemeni, zodie compatibilă cu România. Este și Zodia Copiilor pentru țara noastră, iar creșterea natalității trebuie să reprezinte o prioritate.

Tot aici pe ultima casă astrologică, unde se alfă Destinul României, regăsim sănătatea, penitenciarele și instituțiile filantropice.

Inițiative civice și filantropice

În ultima perioadă în țara noastră organizații precum Dăruiește Viață au preluat frâiele anevoioase ale construcției unui spital pentru copiii bolnavi de cancer și probabil aceste acțiuni civice vor fi în creștere, grație exemplului de succes oferit de acești oameni minunați. Mă aștept să apară și organizații cu programe serioase și revoluționare de reeducare ale deținuților, dar și a celor ce părăsesc închisorile, reducând astfel riscul recidivei și scăzând rata criminalității. În același timp, se pot înăspri anumite pedepse pentru criminalii periculoși.

Axa Gemeni – Săgetător suportă încă 5 eclipse în 2020, cu excepția celei din ianuarie, produsă tot pe teritoriul travaliilor și al penitenței țării noastre, încă prizonieră și confuză în a nu știu câta tranziție. Astfel, în 2020 vom avea:

 • 10-11 ianuarie – Eclipsă de Lună
 • 5-6 iunie – Eclipsă de Lună
 • 21 iunie – Eclipsă de Soare
 • 4-5 iulie – Eclipsă de Lună
 • 30 Noiembrie – Eclipsa de Lună
 • 14 decembrie – Eclipsă Totală de Soare.

Este de reținut că în jurul acestor date vor exista evenimente puternice cu referire la sectoarele menționate în paragrafele anterioare.

Ascendentul României în Leu

Cu gândul și fapta la moștenirea pe care o vom lăsa

Barbu Delavrancea - RomâniaAscendentul României pentru 2020, calculat în baza Revoluției Solare, este în Leu și se așează pe prima casă astrologică a țării. Această casă reprezintă nu doar poporul și puterea dobândită de popor, ci și faptul că acesta este actorul principal în viitorul acestei țări.

Politicienii, fie ei chiar și mai agitați anul acesta, atunci când vor greși, vor fi drastic amendați și sancționați, în calitatea lor de slujbași în folosul cetățenilor și al țării. Câteva nume de politicieni vor suporta scandaluri publice și vor fi pătate imagini ce până acum au fost reglate artificial în Photoshop sau cu ajutorul echipelor de marketing politic. Pot exista probleme în cadrul Ministerului de Interne, erori ale Poliției.  Pot fi scoase la suprafață acțiuni incompatibile cu funcția de bază a acestei instituții. De exemplu, este posibilă tragerea la răspundere a unor personaje cheie în acțiunile violente ale Jandarmeriei din 10 august 2018.

Astrograma României 2020

Avem nevoie de răbdare, consecvență și responsabilitate

Mihai Viteazul2020 fiind un culoar de trecere între trecut și viitor, având în vedere Crucile Cardinale agresive formate aproape tot anul, totul merge pe repede înainte. În 2020 nu prea ne așezăm să ne tragem sufletul. Nu este timp. Tot ce se câștigă este prin muncă și asemenea unui șantier în lucru, va trebui să ne înarmăm cu răbdare și să ne dăm toata silința pentru a obține rezultatul, ce nu poate apărea sub nicio forma peste noapte. Va trebui să respectăm reguli stricte asemănătoare cu cele ale ridicării unei construcții responsabile și de durată.

După Revoluția din 1989 s-a distrus mult, s-a și construit, dar mai mult spre estetic decât spre util. Este important a se da prioritate utilului, producției, exportului, dezvoltării piețelor autohtone. Cu construcțiile stăm mai mult decât bine, dar nu în toate zonele țării. Însă, mediul de afaceri este cel care trebuie să se schimbe și atragerea unor investitori străini, dar și favorizarea celor autohtoni prin politici fiscale de încurajarea a producției, în special, se poate face prin dialog, negocieri și chiar presiuni din partea celor din urmă, asupra forurilor decizionale ale țării.

Să învățăm cu toții să trăim cu gândul la viitor

astrograma româniei 2020România are nevoie de progres, de stabilitate, dar și de flexibiliate, iar scopul urmărit trebuie schimbat din colectarea rapidă de taxe și impozite, în cel al investițiilor pe termen lung, corelat cu o economie diversificată și sănătoasă. Oare în ce investim cu atâtea case de pariuri sportive? Probabil doar în cabinetele de psihologie menite să vindece dependența de astfel de obiceiuri mult prea răspândite în rândul populației, în divorțuri și evident în cât mai multe taxe și impozite colectate la bugetul de stat provenite din activități toxice.

Viitorul dezvoltat sănătos se referă la:

 • găsirea unor soluții de exploatare a resurselor naturale, politici menite să apere interesele țării și să aducă profit acesteia, nu doar celor ce negociază
 • investiții în producerea de energie verde, regenerabilă, solară, eoliană, nepoluantă, atât în privință clădirilor cât și în industrie, deschiderea către o piață de autoturisme electrice, nepoluante sunt prioritare; încurajarea și educarea populației în acest sens devine o necesitate.

În procesul de vindecare a țării, progresul înseamnă și cultivarea spiritului civic încă de pe băncile școlii, lucru destul de ignorant sau făcut superficial în ultimii ani.

Va trebui să învățăm cu toții să trăim cu gândul la viitor și la ce lăsăm în urma noastră.

Avertizare Astrograma României 2020

Egoism, adrenalină și apartenență

Datorită tranzitelor lungi ale lui Lilith și Marte în Berbec, mențioante mai sus, oamenii se vor manifesta la extreme. Fie vor dori să stea mai mult singuri, mai retrași, fie se vor organiza în grupuri, participând la acțiuni filantropice, mergând la concerte, meciuri sau organizând o serie de marșuri în diverse scopuri.

Egoismul se accentuează, dar, iată ca un paradox, crește nevoia de apartenență la grupuri în care, să nu se iasă prea mult în evidență. Ce înseamnă asta? Nevoia de adrenalină. Grupul nu înseamnă neapărat prietenie, ci îți da un sens, un scop, care poate lipsește.

Există mai puțină răbdare pentru a asculta nevoile celorlalți, mai puțin timp pentru a vizita o rudă sau un prieten. În viteză vedem și luăm la cunoștință ce ne oferă Facebook, Instagram și alte platforme de socializare și chiar de iubire, mai nou. Ne înstrăinăm și nu mai lăsăm Soarta să ne scrie povestea vieții. Ne forțăm destinul și ne mirăm că nu suntem fericiți.

A învață să respectăm anumite cicluri firești ale vieții este însă altă poveste. Ne pierdem singuri prin mulțime.

Nevoia de adrenalină crește exponențial, la fel și apetența către sporturile extreme, dar și dorință de a obține brevete de zbor, ori a avea experiențe pasagere cu elicopterul sau salturi cu parașuta. Atenție totuși la curajul nebun, căci anul acesta este dăunător multor curajoși. O predispoziție către accidende la cap, nas, ochi, arsuri, este legată și de viteză, de asumarea unor riscuri, de nerespectarea unor norme de protecția muncii, dar și, în alt registru, de violență fizică, iscate din senin. Aspectele implică nu doar agresivitate, ci și autoagresivitate, crescând riscul de suicid și tentativa de suicid. Egoismul nu înseamnă iubire de Sine, ci invers, neiubire de Sine.

Astrograma României 2020

Puterea exemplului personal

Atlas Titanul
Titanul Atlas purtând Pământul în spate (Galeria Farnese)

Mai este un ultim aspect pe care doresc să-l menționez, ca să nu cad în patima celor ce plictisesc vorbind prea mult. Cât mai stă Saturn în Capricorn în 2020, este esențial să ne debarasăm de complexul lui Atlas, personajul mitologic condamnat să ducă Pământul în spinare.

Uneori fără a fi condamnați, cărăm o povară, fiind siguri că lumea s-ar prabuși, dacă nu ar fi susținută de noi. Acum avem șansa să conștientizăm povara lui Atlas pe care fiecare dintre noi o duce pe umerii săi.

Aspectul este important din punct de vedere psihologic, de data aceasta. Capricornul este asociat unui munte. Ambiția ne poate purta către vârful muntelui, iar de acolo, de sus, noi vedem în zare, departe, fără să avem posibilitatea, însă, de a ne apropia de marile neajunsuri ale lumii. Fie ele mai aproape sau mai departe de noi, acolo unde se întâmplă, nu putem mereu să dăm o mână de ajutor. Ne încărcăm cu acele probleme, de care suntem separați oricum prin distanță, însă în același timp nu mai suntem atenți la ce se întâmplă cu problemele noastre, desfașurate haotic, prin lipsa noastră de control, la baza muntelui pe care stăm cocoțați. Ceea ce vedem în zare generează neputință. Ceea ce se întâmplă dedesubtul nostru duce spre ignoranța față de lucrurile mici. Astfel, se pot crea dezechilibre ce duc automat către depresii, iar în cazul unora chiar spre perturbări psiho-emoționale mai puternice. Nu suntem Zei, nu avem atâta putere. Frustrările acumulate se mai descarcă uneori printr-o postare pe Facebook, dar asta nu ajută prea mult. Legile sunt cele care schimbă, păcat că devin mai aspre, abia după producerea Răului. Îi găsim mereu pe alții responsabili de Răul din lume, însă din păcate suntem toți o masa și ceea ce nu acceptăm la alții, se întoarce împotriva noastră, mai devreme sau mai târziu.

Saturn în Capricorn ne învață să apreciem problemele prin detașare. Supraîncărcarea cu probleme ce nu pot fi rezolvate prin puterea noastră daunează grav sănătății.

Dacă noi înșine vom practica ceea ce propovăduim, va fi suficient să schimbăm lumea. Putem transforma preocupările noastre în activități socio-profesionale. Putem dona din timpul și resursele noastre. Ne putem implica ca voluntari în misiuni de salvare. Putem educa prin exemplul personal. Putem să ne rugăm pentru Bine în general.

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici