2019 — Anul de Majorat Astral pentru România democrată

Astrograma României pentru 2019 avertizează că istoria se repetă! E un an de cumpănă care marchează 30 de ani de la Revoluție și încheierea unui ciclu saturnian.

2
Astrograma Romaniei 2019
Astrolog Cristina Demetrescu - 2019, anul de Majorat Astral pentru România democrată

Pe foarte mulți îi aud făcând un bilanț al țării noastre, zilele acestea de sfârșit de 2018, moment în care scriu acest articol, reflectând trist asupra punctului în care am ajuns dupa 29 de ani de la Revoluție. Puțini știu că 29-30 de ani înseamnă un ciclu saturnian complet. Saturn, Planeta Profesor, denumită și planeta Timpului sau Istoricul Universului, va reveni în fapt în 2019 de trei ori la gradul 14 din zodia Capricorn, acolo unde se afla la 21 decembrie 1989, momentul de apogeu în care Nicolae Ceaușescu și-a scris ultima pagină a dictaturii ce a îngenunchiat această țară într-un întunecat comunism.

2019 – Anul de Majorat Astral pentru România

Dintre toți anii scurși de la Revoluție, timp în care țara noastră sub conducerea diverselor figuri politice ce au reușit, mai mult sau mai puțin, să-și schimbe năravul bine înrădăcinat în școlile și educația comunistă, 2019 reprezintă cel mai important an, anul de cumpană, examenul de Majorat Astral al României democrate.

Reclama

Dacă țara noastră va absolvi cu succes acest examen depinde de 3 sesiuni, toate extrem de importante:

  • Primul va avea loc între 24 ianuarie și 1 februarie 2019 timp în care ne aflăm la Președinția rotativă a Uniunii Europene.
  • Al doilea moment în care Saturn revine pe gradul 14 Capricorn este între 12 august si 8 septembrie, când va fi și retrograd, între primele două momente, având loc și alegerile pentru Parlamentul European.
  • Al treilea examen și ultimul are loc între 29 septembrie și 24 octombrie 2019 premergător alegerilor prezidențiale.

 

Casa încercărilor, dar și a salvării … 

1989 – 2019 – Istoria se repetă!

Mihai Viteazul
Foto: Stefan Cosma @ Unsplash

Saturn a intrat din decembrie 2017 în Capricorn și rămâne acolo pâna la final de 2020 cu o pauză de trei luni și jumatate între 23 aprilie și 2 iulie 2020.

Față de zodia țării noastre, Vărsător, acest segment astrologic, parcurs acum de Saturn, este cel mai greu, de la Revoluție încoace. Mi-aduc perfect aminte că în anul acela, în urma cu 30 de ani, se simțea o apăsare teribilă, ca și acum. Era din ce în ce mai rău. Trăiam într-o țară bolnavă, aruncată într-o temniță rece și întunecată. Oamenii nu mai aveau nici răbdare, nici speranță, după ce ani de zile încercaseră să traiască după valori personale, securizându-se în Universuri mici de familie, prieteni, cărți. Dar, și atunci, ca și acum, Saturn odată intrat în Capricorn, înăsprise politica și cum imunitatea noastră oricum era slabită, ne-am îmbolnăvit ca nație și am avut două căi, să murim sau să renaștem. De fapt s-au produs amândouă!

30 de ani în care România a dus boala pe picioare

România este o entitate în sine, iar acest sector astrologic parcurs de Saturn între 20 decembrie 2017 și 17 decembrie 2020, reprezintă pentru țara noastră casa bolilor, a dușmanilor, a încercărilor, a penitenței, dar și a salvării si desăvârșirii prin credință și iluminare spirituală.

Faptul că România traversează o astfel de perioadă în care celulele sale, oamenii, se îmbolnăvesc și strigă de durere, fiecare din motivele lui, înseamnă că în ultimii 30 de ani, țara nu s-a hrănit cum trebuie. Nu s-a hrănit cu ce trebuie. A asimilat prost. A făcut greșeli care acum costă. A fost parazitată. A fost tradată. Și, cum Capricornul față de zodia țării noastre stă pe un teritoriu ascuns, obscur, totul s-a întâmplat asimptomatic, ca o boală care a mâncat pe dedesubt, biata noastră țară mergând în continuare pe picioare, în virtutea forței sale susținută de o istorie remarcabilă.

Suntem în faza în care orice român cu suflet pentru țară și ceva inteligență realizează că valorile sale se prăbușesc. Rădăcinile se usucă. Hemoragia țării manifestată prin exod masiv ne atrage atenția că organele interne cedează. Amenințări din exterior ai unor viruși aduși de curenți potrivnici, față de care avem o imunitate scazută, ne dau de înțeles că ne putem pierde teritorii, producând astfel paralizii și amputări ireversibile. Cei care ar trebui să apere, să salveze și să vindece țara prin prerogativele pe care le dețin, dar și prin spirit de sacrificiu personal, specific unui doctor, nu numai că nu o fac, însă înlesnesc prin decizii inconștiente avansarea bolii. Aceștia permit bolii să intre în etape terminale din care numai minunile o mai salvează. În timpul acesta, unele bucăți din țara dor, sunt asemenea unor membre fracturate, iar altele sunt anesteziate prin analgezice manipulative.

Vindecarea prin voință

Neptun, hipnoticul astru, stând timp de doi ani peste Lună, guvernatorul ascendentului țării noastre, reiterează deranjant acel blestem de adormire a nației, din care tot suntem îndemnați să ne deșteptăm. Soluțiile noastre la prag de cumpană sunt de a ne diagnostica corect, de a accepta boala și de a ne supune unui tratament greoi, vindecându-ne prin voință.

Dacă 2018 a venit cu dureri crunte, 2019 poate aduce pierderi, amputări sau extirparea unor organe care prin malfuncțiile lor duc spre o comă a întregului organism. Cum Capricornul este o zodie a politicii, politicienii de azi, de la care așteptăm respectul cuvenit unei țări cu demnitate, tare bine și-ar face și lor și nouă să arunce un ochi în săptămâna 21-25 decembrie 1989. Ce se va întampla în 2019 este aproape identic!

Dar, Capriornul este și boala noastră, aceea care nu o tratăm corespunzător și dacă noi nu suntem conștienți ce se petrece acum, și noi, la fel ca și ei, ar trebui să aruncăm un ochi tot în săptămâna 21-25 decembrie, să mai numărăm odată trupurile celor care și-au dat viața pentru ca ulterior, noi să ne salvam si să respirăm în libertate.

Petre Țuțea - partidele politice

2019 poate fi o pierdere dublă!

Poate fi vorba de dizolvarea sau scoaterea în afara legii a unui partid politic, așa cum s-a întamplat cu PCR, cât și pierderi și sacrificii omenești, fie ele chiar și prin deriva la care suntem supuși, plimbați prin tertipuri meschine de la valori dobândite și asimilate frumos, la un stil de viață total nespecific oamenilor, care nu se mulțumesc doar cu firimituri denumite de politicienii momentului, atenții sociale.

De asemenea, putem pierde bani sau poziția dobandită prin efort îndelungat prin intrarea în UE și NATO.

 

Vom fi ajutați și salvați …

2019 – Lecțiile noastre și Karma de țară

Saturn nu amputează de capul lui, el este Profesorul și mulți ar fi fericiți de un astfel de moment care mai degrabă educă. 2019 este un moment de deschidere al Cerurilor pentru România și, exact ca în 1989, vom fi ajutați și salvați.

Este un fenomen ce nu vizează doar țara noastră, ci tot ca acum 30 de ani, vor fi și alte popoare prinse în acest vârtej. În acest moment Uniunea Europeană se confruntă din ce în ce mai greoi cu încetiniri de evoluție, nu din partea statelor propriu-zise, ci a conducătorilor lor, ce par dispuși să satisfacă și să ofere tribut revanșa unei Rusii căreia în urma cu 30 de ani, i se năruia suveranitatea.

Nicolae Titulescu - citatSaturn devine periculos prin faptul că tot în Capricorn se află Karma ce revine aici după 18 ani. Mai exact, între aprilie și octombrie, Saturn si acest Nod Karmic vor tranzita la același grad, 13,14 Capricorn. Iată de ce, dacă nu vom reuși să învățăm din greșeli, atât noi, cât și cei care ne conduc, în 2019 se va produce o reglare automată, o comprimare temporală ce poate aduce acele pierderi pe care le menționam mai sus. Aceste sunt ajustări firești ce au menirea să ne repună într-o ordine ce se dorește a fi în concordanță cu Timpurile, nu cu interesele meschine și strict personale cu ale unora, care confundă guvernarea unei țări cu o mână de poker jucată la cacialma. Dar, pierderile se pot datora și politicilor greșite. Pot pierde ei, putem pierde noi sau putem pierde cu toții.

Încă putem fi scutiți de aceste pierderi, încă putem să demonstrăm că am învățat ceva din istorie. Încă putem să cinstim cum se cuvine sacrificiul uman pe care s-a ridicat România democrată în 1989.

În urmă cu niște ani, mulți dintre noi spuneam că nu vom mai fi niciodată într-o asemenea situație. Cum am ajuns aici? Prin uitare și ignoranță. Nu s-a mers la vot, ori s-a votat pentru interese meschine, prin vot înțelegând un drept dobândit în urma cu 30 de ani, tot cu sânge.

 

2020 – anul reconstrucției României

2020 este ultimul an de ședere a lui Saturn în Capricorn, după care aceasta planetă va intra pe zodia țării, iar atunci vom fi perfect conștienți de diagnosticul nostru și cât de grea va fi reconstrucția. Până atunci încă bâjbâim dezorientați prin multele subterane, pe care doar grație lui Jupiter în Scorpion le-am aflat și am înțeles cât de tenebroasă este fundația plină de galerii cu miros fetid, pe care se ridică țara noastră la acest moment.

Încă din 2012 am început să vedem putregaiul corupției, ce a furat șansa aceastei țări de a se învârti după Soare, așa cum s-a întamplat cu alte țări occidentale. În urmă cu 30 de ani, pentru unii, democrația a însemnat oportunitatea de a distruge țara, prin fraude și ilegalități, prin agresiuni vampirice făcute, culmea, chiar sub cheia legii.

2020 însă poate presupune, în caz că trecem cu bine de 2019, momentul reconstrucției, dar și a primelor terapii salvatoare, dar care, ca și în 1989, vor lua mult timp până la a recupera ce am pierdut.

În 1989 Destinul se afla în zodia Vărsător, zodia României, iar Jupiter, Marele Benefic, pe ascendentul din Rac al țării noastre. Atât Destinul, cât și Jupiter arătau atunci spre viitorul țării noastre și spre anii pro-europeni ce aveau să vină. In 2017 și 2018, Karma, opusul Destinului, s-a aflat pe zodia României, arătând de-a-ndărătelea, spre istorie, spre trecut, spre greșelile făcute ce trebuiau corectate și plătite. Acum Destinul stă pe Rac, ascendentul României. Acestea nu sunt coincidențe, ci indică noduri istorice, din fața cărora niciun om politic nu se poate sustrage. Vai de cei care se cred zei, căci adevărații zeii sunt răzbunători!

 

Norii negri asupra țării

Până la 3 mai 2019 Luna Neagră sau Lilith, cum se mai numește, entitate infamă, aflată și ea în Vărsător, strică imaginea țării, dezbină poporul, creează anarhie socială, riscă să arunce țara în criză. Oamenii, valorile lor, toate sunt ignorate. Politicenii fac aceeași greșeală ca și Ceaușescu, aceea de fi surzi la vocea maselor, de a trata poporul prin terapii placebo, fără a-i lua măcar tensiunea, sperând într-o ameliorare atipică.

Oana Pellea - țaraCât despre noi, nu mai vedem viitorul, căci acest aspect astral asta creează. Acționăm haotic, care încotro, unii plecând din țară, într-un moment cheie pentru România, în care unitatea era mai importantă ca orice. Între 29 decembrie 2018 și 6 ianuarie 2019, Lilith traversează Soarele României și nu mă aștept la ceva bun, mai ales că se încearcă forțarea acelei Ordonanțe pe Amnisție și Grațiere ce va reprezenta un seism social.

România este o țară inteligentă, dar comoda! O comoditate utopică, cum nu s-a mai întâlnit. Românului îi e mai ușor să-și smulgă trunchiul din rădăcină plantat în curte de stramoșii lui, să-l ia la spinare și să-l replanteze într-o țară străină, decât să pună o geacă pe umeri și să coboare în stradă pentru a-și cere drepturile.

Intrarea lui Uranus, guvernatorul țării în Taur pentru următorii 7 ani se produce în plan politic pe Casa Opoziției, care în ultimii ani a fost foarte slabă și divizată de interese. Va trebui să se producă o revoluție de viziune. Taurul înseamnă fundația țării și după asanarea prin elementele Plutoniene (Saturn și Jupiter in Scorpion, Pluton in Capricorn) între 2009 și 2024, a tuturor bălților putrede ce au creat infiltrații, slăbind-o ani de zile, Uranus trebuie să aducă, oricât ar fi de neconfortabil, o reconstrucție și o așezare sănătoasă, bazată pe norme moderne, rezisten la seisme de genul ultimilor 2 ani, poate chiar prin modificări Constituționale ce blochează inversări maligne în structurile înalte ale țării. Acest Uranus, momentan, a reușit să creeze doar un seism national, de unde stăteam liniștiți, dar și senzația pentru mulți români că trebuie să fugă din țara lor cât mai repede posibil. 

 

Jupiter, Planeta Adevărului – un înger pe umărul țării

Intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în Săgetator aduce în 2019 beneficii de la sindicate, armată, oamenii care-și cer drepturile firesti pentru munca lor, activități civice, de la Parlamentul ce poate suporta modificari reale în structura sa prin migrarea unor politicieni de la un partid la celălalt, dar si prin crearea de noi alianțe ce duc la modificarea majorității legiuitoare.

Regele Mihai - șansă la viitorJupiter în Săgetator stă pe o casa protectoare pentru țara noastră și asta înseamnă, în plus, salvări de la foruri internaționale, UE, NATO, față de care ne-am anagajat să respectăm o serie de acorduri, în schimbul unor avantaje. Există un Înger pe umărul țării și acela este Jupiter, Planeta Adevărului, a justiției, a valorilor internaționale. Până în decembrie 2019, se vor mai jongla diverse politici autohtone, provinciale și de tristă amintire, în virtutea inerției. Speranța noastră este, însă, că atunci când am acceptat să devenim parte integrantă a unei lumi ce respectă o serie de valori în primul rând împotriva corupției, cel mai mare criminal din istorie, indiferent de timpul de reacție al forurilor ce ar trebui să controloze bunul mers al națiunilor aderate, soluțiile vor veni. De obicei minunile se întâmplă, când nu le mai aștepți.

Cât privește Justiția despre care se tot vorbeste în ultimii ani, aceasta este doar un braț al Justiției Divine, o aplicație terestră a unor reguli universal implacabile. Dacă Dumnezeu lucrează prin oameni, oamenii ar trebui să se supună lui Dumnezeu și să nu pună mai presus de acesta pe nimeni aflat vremelnic într-o funcție politică.

România este o țară seismică, revoluționară, marcată de evenimente ce vin peste noapte, fără puterea de a fi anticipate. Energiile ce pot zgâlțâi brusc și brutal țara noastră, pot fi controlate doar prin conștiința, atât a noastră, a poporului, cât și a celor care ne conduc. A conduce înseamnă a te deplasa, a ajunge departe. Tirania, dictatura, corupția se vor întoarce mereu împotriva celor ce au generat-o.

O spune istoria, iar în 2019 istoria se repetă!

2 COMENTARII

  1. Analiza desi corecta are o mare hiba: toate tarile lumii acesteia (exceptand poate vreo 2-3 tari) sufera in perioada aceasta de multa coruptie (la unele mai vizibil, la altele mai putin vizibil) asa ca ”valorile internationale” de care se vorbeste sunt doar vorbe in vant!!!

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici