Majda – roluri, catalige și cheesecake-uri

Interviu cu Majda Aboulumosha despre descoperire, reinventare, credință, pasiuni și cheesecake-uri irezistibile! 

0

Pe Majda Aboulumosha o știți din telenovelele sau din emisiunile la care a participat sau pe care le prezintă. Eu am avut norocul să lucrez cu Majda la una dintre producțiile unui mare trust media. Am descoperit un om care a înțeles ce înseamnă să profiți de șansa ta. Este un om care nu a stat cu mâinile în sân pentru a lasă ca soarta să-i dea rolul vieții. Aș spune chiar că rolul vieții și l-a ales chiar ea. Ce-mi place la Majda?! Că s-a reinventat! A știut cum s-o facă și nu puțin lucru! Este o deprindere de viață pe care ca părinte responsabil ar trebui s-o învățăm bine și s-o dăm mai departe copiilor noștri. Așadar, mă bucur că am ocazia să vă invit să citiți un interviu cu Majda Aboulumosha despre (re)descoperire, credință, pasiune și cheesecake-uri irezistibile! 

* * * * *

Reclama
Majda Cheescake
Majda Cheescake

Majda, tu te numeri printre acei oamenii care și-au luat inima în dinți, care s-au uitat foarte bine interiorul lor și ulterior aș spune chiar că s-au reinventat. Nu ai stat să aștepți să apară de undeva rolul vieții, ci ai făcut ceva ce mulți dintre noi trebuie să facem: ai început să cauți alte talente pe care să le poți valorifica. Și uite așa, cred că ai ajuns să faci niște torturi grozave. Așadar: cum ai ajuns să te reinventezi și să devii cofetar? 

Am crezut! Cred în reinventare și cred cu tărie că omul nu e făcut să facă un singur lucru pe pământ, iar eu mi-am promis în urmă cu vreo 3 ani că voi explora tot ceea ce-mi place să fac. Așa am început să pictez haine, să accept provocări, să fac lucruri pe care nu mi-aș fi imaginat că aș putea vreodată să le fac.

Ce te-a făcut să nu îți pierzi încrederea în tine? Ai avut momente în care ai vrut să renunți?

Dumnezeu m-a ajutat de fiecare dată. El, cred că m-a pus de fiecare dată pe drumul corect, când eu am simțit că nu mai pot. Au fost momente de oboseală în care am simțit că cedez, dar oamenii din jurul meu îmi arătau că apreciază tot ce fac și atunci mi-am dat seama că fericirea lor e foarte importantă pentru mine. Această fericire a ajuns să fie energizantul meu care m-a făcut sa trec peste momentele grele, care m-a făcut să-mi dau seama că vreau să aprofundez și să știu mai multe lucruri despre forța mea interioară.

În momentele de regăsire, te-ai gândit vreodată să pleci din țară? De ce nu ai plecat?

Am trecut prin multe momente până la vârsta asta. Eu am locuit în prima parte a vieții în Turcia, dar sincer nu mi-am dorit niciodată să-mi părăsesc țara. Cred că mai am câteva lucruri de oferit oamenilor. Știu că nu e ușor și oamenii văd mult gri în jur, dar mai cred că noi suntem schimbarea, iar eu lupt în felul meu cu treaba asta.

De o bună bucată de vreme tu ți-ai asumat un rol nou, pe lângă cel de actriță și mamă. Mă refer aici la rolul de femeie antreprenor pe care l-ai luat foarte în serios, lansând acum ceva vreme brandul „Majda cheesecake”. Care au fost reacțiile celor apropiați când au aflat despre planurile tale?

La început credeau că e o joacă, așa a și început. Făceam dulciuri doar pentru apropiații mei. Le faceam și le fac, din produse naturale și punând mult suflet, iar asta îi făcea pe  prieteni să mă încurajeze să ofer și altor oameni. Mi-au fost mereu alături și au crezut în mine, iar eu în ei! Și, mai e ceva amintirea bunicii mele mă motivează. De la ea am învățat foarte multe lucruri, printre care și multe deserturi, îmi făcea o halva turcească și un orez cu lapte genial. ️️

Care sunt ingredientele care nu trebuie să lipsească atunci când facem o prăjitură sau ceva dulce?

Primul ingredient și cel mai important este dragostea față de ceea ce faci! Chiar cred că energia bună face că desertul să iasă perfect. Apoi ar mai fi imaginația bogată și niște mâini jucăușe. ️

Pentru că tot vorbeai de ingrediente naturale … Te-ai gândit vreodată să te retragi la țară sau să ai o fermă? 

Eu nu am crescut la țara, nu am avut bunicii acolo, în schimb mai mergeam pe la cunoscuți și îmi plăcea. Am avut șansa să particip la un reality-show tv. Ferma mi-a dat ocazia să redescopăr conexiunea cu natura, cu animale. M-am autodepășit și am descoperit că mă descurc chiar și la mulsul oilor, să fac brânza sau mai bine spus să țin o fermă.

Cât am stat acolo am zis că o să fac ceva pentru oameni, să mănânce ceva natural și uite că fac torturi naturale. E mult de muncă, dar oamenii merită tot respectul și toată dragostea.

Revenind la roluri, talente și pasiuni … Ce altceva a mai făcut sau face Majda și noi nu știm? 

Când eram mai mică mă antrenăm să plec în armata și îmi doream să fac sporturi extreme probabil mi-ar fi plăcut să încerc meseria de pilot. E o meserie grea, dar foarte frumoasă. Ulterior am terminat și facultatea de Turism. Am făcut-o că să devin ghid turistic, să mă plimb mereu și să fiu înconjurată de oameni. Azi lumea mă știe ca actriță și cofetar, dar ce nu știu mulți însă e că merg foarte bine pe cioburi! Glumesc!!! În schimb chiar merg bine pe catalige, știu să schimb becuri și îți fac niște sărmăluțele turcești de ceri și a doua porție.

Dacă ar fi să faci o recomandare celor care se străduiesc să-și descopere pasiunile, care ar fi aceasta?

Să fie mereu atenți la interiorul lor, să se privească în oglindă și să fie sinceri cu ei, să se iubească și să nu le fie teamă de eșec. Să încerce să facă ceea ce-și doresc, chiar cu riscul unui eșec. Mie nu mi-a fost și nu îmi e teamă de risc și eșec.

Și, draga mea, acum la final revin la cel mai important rol din viața ta, rolul de mamă. Tentațiile culinare, ca să mă exprim mai generic, sunt mari și mai ales pentru cei mici. Aș vrea să știu, ce nu îi dai niciodată fetiței tale, Jaqueline?

Nu-i dau sucuri acidulate, mezeluri și mai sunt și alte alimente, dar în general încerc să nu fiu atât de strictă, fiindcă nu aș aș vrea că organismul ei să nu știe ce să facă cu un aliment în cazul în care ea o să vrea să-l consume când va fi mare. Îi dau mereu alternative și îi explic de ce nu ar fi bine să-l consume.

Majda, îți mulțumesc pentru aceste mărturisiri și sper ca viața să-ți ofere șansele materializării pasiunilor tale. După cum se vede, tu știi să le îmbrățisezi! 

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici