fbpx
Home Povețe și răsfățuri Astrologie Horoscop 2021 – Ieșirea din labirint

Horoscop 2021 – Ieșirea din labirint

Harta astrală cu care debutează acest an arată ca o sală de competiții de Olimpiadă sau Campionat intergalactic. Sunt multe perechile de adversari care se luptă pentru întâietate, iar energia degajată arată că omenirea intră epuizată în noul an. 2021 este un an mult mai ofertant, dar avem nevoie mai întâi să ne tragem sufletul.

0
Horoscop 2021
Horoscop 2021 - Astrolog Cristina Demetrescu

Cei care au citit previziunile astrologice pentru anul trecut împărtășite de Cristina Demetrescu își amintesc poate că acesta se anunța ca fiind marcat de lecții și provocări pentru toate zodiile. Mai mult decât atât, Astrograma României îl prezenta anul din care am ieșit în termenii unui culoar de trecere între trecut și viitor. De această dată, Horoscop 2021 vine cu vești bune și multe. Vă invităm așadar să descoperiți în cele ce urmează care sunt aspectele astrologice importante care vor susține depotrivă zodiile și Planeta Pământ în acest an. 

Horoscop 2021

Anul 2021 este radical diferit față de anul precedent, iar de acest lucru puteți fi siguri! Sunt multe aspecte astrale, unele chiar sublime, care aduc întregii omeniri sentimentul ieșirii din criză. Adevărat este că acest an vine și cu unele predispoziții rigide care se fac simțite în lunile ianuarie, februarie, iunie și decembrie, lucru care ne poate da senzația de labirint. Mai clar spus, acest labirint înseamnă jocul final, examenul. Să nu uităm însă două lucruri importante! Orice labirint, are o cale de intrare și una de ieșire. Și, nimic din lumea aceasta nu poate fi trecut ușor și tot ce ne încearcă, ne întărește. Deci, avem toate motivele să fim optimiști.

În cele ce urmează, am să fac trimitere la câteva dintre cele mai importante aspecte astrologice generale ale acestui an, dar și câteva informații frumoase pentru fiecacre zodie în parte.

Matricea astrală a Pandemie se destramă!

În fapt, matricea astrală a pandemiei a început să se destrame încă din decembrie 2020. Acest lucru are legătură cu Jupiter cel Norocos și Saturn cel Înțelept, în zodia Vărsătorului, un semn al viitorului și al evoluției prin știință. Aceste planete îl vor lăsa stingher pe Pluton, Zeul Infernului și al Morții, care în decembrie 2019 a început să răstoarne și să scuture lumea, pentru a schimba ceva. Jupiter și Saturn în Vărsător vin cu preocuparea pentru știință, descoperiri de orice gen, nu doar cele din laborator. E un an care se anuntă abundent în știri legate de noi succese ale oamenilor de știință.

Jupiter cel Norocos este ca un sol care aduce oamenilor vești bune, un cufăr ce conține nestemate și cheia eliberării. Jupiter în Vărsător aduce optimism, dar nu seriozitate! Este asemenea celui care zice cu bucurie “hop” înainte de a sări gardul. Se laudă cu ce va fi sau cu ce va face, înainte de a se fi apucat de muncă. Vrea să readune oamenii și să organizeze petreceri. Vrea ca prietenii să se revadă … pentru că, ce să vezi, Timpul trece.

Pe de altă parte, Saturn echibrează situația! În rol patern pentru Jupiter, matur și precaut, Saturn vine să pondereze entuziasmul tânărului care tinde să irosească oportunități, să se piardă în idealuri. El deține cheia Timpului și parcă îl aud zicând: ”Încă nu a venit Timpul!” . Bineînțeles, „lumea” va da vina pe Saturn, pe profesorul cel rău. Nu vor privi nicidecum la Jupiter cel nesăbuit.

Procesul de vindecare

Procesul de vindecare prin care vom trece va fi lent și se va face în 3 etape pentru că omul trebuie educat și ajutat să înțeleagă. Acesta se va finaliza abia la sfârșitul lui 2022, atunci când Jupiter va intra smerit în zodia Pești. Asemenea unui student la medicină, el nu va mai irosi nopțile sau banii tatălui, ci va vrea să-și manifeste rostul Christic de tămăduitor. Vărsătorul se aseamănă cu un mozaic, deci nu vom avea o singură variantă de vindecare, ci mai multe. Avem însă nevoie de răbdare și înțelegere.

Orice încercare de grăbire a acestui proces de vindecare va fi sortită eșecului. Va însemna repetență, întârziere, risipă de bani. Vor fi trei etape de vindecare pentru că omul trebuie educat și ajutat să înțeleagă, cu răbdare sau poate că ceva nu va funcționa atât de bine și există ajustări ce trebuie făcute.

4 eclipse, nu 6!

Eclipsele sunt momente speciale cu mare încărcătură energetică, iar acest lucru se simte întotdeauna. Acestea descătușează mereu energii ce tulbură lumea, vremea, mințile oamenilor și direcția vieții. Așadar, e bine că, spre deosebire de 6 ecplise câte am avut anul trecut, 2021 are doar 4.

  • 26 mai – Eclipsă totală de Lună în Săgetător
  • 10 iunie – Eclipsă parțială de Soare în Gemeni
  • 19 noiembrie – Eclipsa de Lună în Taur
  • 4 decembrie – Eclipsă totală de Soare în Săgetător

Pentru mai multe detalii cu privire la impactul acestor fenomene, te invit să citești Horoscopul 2021 pentru zodia ta.

21 ianuarie – Soarele în Vărsător

Un aspect fără precedent își face apariția pe 21 ianuarie, când Soarele va intra în zodia Vărsătorului, alături de Jupiter și Saturn. Se vor produce atunci, tensiuni majore între Soare, Jupiter și Saturn pe de o parte, și Uranus, Marte, Lilith și Luna din Taur pe de altă parte. Mai multe detalii despre acest fenomen puteți citi pe pagina mea de Facebook.

Acum doar voi aminti faptul că harta astrală cu care debutează noul an, arată ca o sală de competiții de Olimpiadă sau Campionat intergalactic. Sunt mult mai multe sectoare care găzduiesc probe sportive unu la unu de tipul sporturilor de contact. Perechile de adversari care se luptă pentru întâietate sunt: Viitorul și Trecutul, Modernul și Tradiția, Digitalizarea și Clasicul, Libertatea și Constrângerea, Viziunea și Investițiile, Progresul și Resursele, Cererea și Oferta, Aerul și Pământul, Ordinea și Anarhia, Grupul și Individul, Idealismul și Pragmatismul. Și, sunt convinsă că mai sunt câțiva și pe banca de rezerve! Toată energia degajată de aceste aspecte grele arată că omenirea va intra epuizată în noul an. Stă pe o acumulare de energie, precum o bombă cu ceas. 2021 va fi un an mult mai ofertant, dar este nevoie mai întâi să ne tragem sufletul. Avem nevoie să trecem cu bine de surprizele lui ianuarie.

Lecții și conștiința colectivă

Cvadratura dintre Uranus și Saturn, tatăl și fiul, se va repeta la grad perfect în ianuarie, februarie, iunie și decembrie. Dar, luna ianuarie pare să fie cea mai complicată lună a lui 2021. Evenimentele de tip spontan apar peste noapte și rar pot fi prevăzute. Precum fenomenele meteo, acestea distrug, apoi încetează. Nu seamănă deloc cu ce s-a întâmplat în 2020, când am avut tot anul un context lent, care s-a adâncit, s-a răspândit. Deopotrivă cauzele și concluziile sunt diferite! În 2020 am traversat un context de schimbare impusă. În 2021 apar fenomene venite pe conștiința colectivă, care scutură, mai degrabă, decât să acționeze perfid precum Pandemia.

Omenirea se va confrunta exact cu nivelul său de ignoranță sau de conștiință. Cei care au luptat pentru convingerile lor într-o formă sau alta; cei care ajutat sau au fost voluntari, filantropi, activiști, fără să înțeleg prin asta o serie de aberații înguste, patologice și fără sens demonstrat, vor avea protecție mai mare. În 2020, când Covidul urmărea nivelul spiritual, lovea în vibrațiile joase. În 2021, totul se repartizează în funcție de conștiința colectivă.

Energii bune și eliberări …

Mai aduce și momentul eliberării de suferințele create prin atașamente și tipare vechi, informații toxice ce au pătruns în sistemul nostru mental, emoțional, dar și în compor-tamentul nostru. Putem vindeca anxietăți, depresii, boli, printr-o curățare și purificare de cele mai vechi idei, gânduri, mesaje subliminale, tipare de educație, frici, programe autodistructive.

Luna Nouă în Taur de pe 11 mai, ne pune față în față cu astfel de programe și atașamante vechi. Eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai, prima din 2021, vine cu impactul nevoii de raportare la spiritual a sistemului nostru de valori. Evenimentul special al lunii Mai este intrarea în 13 mai a lui Jupiter în Pești, vechiul său domiciliu. Aici această planetă are cea mai mare putere de a conecta oamenii la energiile divine. Jupiter în Pești joacă mai multe roluri în acest an, iar cel de vindecare și autovindecare este unul dintre ele. Joacă și rolul vestitorului, aducătorului de răspunsuri din alt plan pentru o serie de căutători. Nu în ultmul rând, aduce rezolvări de tot felul (ex. închideri karmice, evenimente nefericite poate întinse pe mai mult de 12 ani), minuni, fertilitate, mântuire și multe altele. Jupiter în Pești este ca un trofeu la final de cursă și ne anunță că totul se va termina cu bine!

Pentru mai multe detalii cu privire la aceste aspecte astrologice generale, dar și altele, vă invit să citiți previziuni astrologice 2021 @ astrostar.

Horoscop 2021 – fiecare zodie

Horoscop 2021 vine și multe alte aspecte astrale care, în mod evident, vor afecta mersul lucrurilor la nivel de Planetă, dar și la nivelul reprezentanților tuturor zodiilor. Aici voi menționa doar pe scurt câteva dintre ele:

  • riscul din luna ianuarie privind transferarea informației Pandemiei, ce aparține anului trecut, dozată și numărată atent de Saturn și Jupiter;
  • procesul de vindecare și factorii care-l pot sabota;
  • cele 4 cvadraturi perfecte dintre Saturn și Uranus care generează ddeopotrivă provocări și oportunități;
  • cele 3 retrogradări din 2021 ale lui Mercur și potențialul așezării lui Jupiter în Pești;
  • lecțiile pe care Pământul le mai are de traversat;
  • Venus în Săgetător care face chiar magie și deschide drumuri noi.
Back

1. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Anul 2021 nu doar debutează bine excepțional pentru voi cu Jupiter și Saturn, două planete care vă ajută să vă exprimați potențialul la nivel social și profesional, pe semnul compatibil al Vărsătorului. 2021 devine mai prietenos, mai relaxat, mai fluid, mai spornic. Este un an în care puteți să vă îndreptați mai mult spre ceea ce vă place. Este un an care promite Berbecilor că ce a fost mai greu a trecut! Citește Horoscop 2021 Berbec!

Back

NO COMMENTS

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici