Horoscop 2021 – Ieșirea din labirint

Harta astrală cu care debutează acest an arată ca o sală de competiții de Olimpiadă sau Campionat intergalactic. Sunt multe perechile de adversari care se luptă pentru întâietate, iar energia degajată arată că omenirea intră epuizată în noul an. 2021 este un an mult mai ofertant, dar avem nevoie mai întâi să ne tragem sufletul.

0
Horoscop 2021
Horoscop 2021 - Astrolog Cristina Demetrescu

Cei care au citit previziunile astrologice pentru anul trecut împărtășite de Cristina Demetrescu își amintesc poate că acesta se anunța ca fiind marcat de lecții și provocări pentru toate zodiile. Mai mult decât atât, Astrograma României îl prezenta anul din care am ieșit în termenii unui culoar de trecere între trecut și viitor. De această dată, Horoscop 2021 vine cu vești bune și multe. Vă invităm așadar să descoperiți în cele ce urmează care sunt aspectele astrologice importante care vor susține depotrivă zodiile și Planeta Pământ în acest an. 

Horoscop 2021

Anul 2021 este radical diferit față de anul precedent, iar de acest lucru puteți fi siguri! Sunt multe aspecte astrale, unele chiar sublime, care aduc întregii omeniri sentimentul ieșirii din criză. Adevărat este că acest an vine și cu unele predispoziții rigide care se fac simțite în lunile ianuarie, februarie, iunie și decembrie, lucru care ne poate da senzația de labirint. Mai clar spus, acest labirint înseamnă jocul final, examenul. Să nu uităm însă două lucruri importante! Orice labirint, are o cale de intrare și una de ieșire. Și, nimic din lumea aceasta nu poate fi trecut ușor și tot ce ne încearcă, ne întărește. Deci, avem toate motivele să fim optimiști.

În cele ce urmează, am să fac trimitere la câteva dintre cele mai importante aspecte astrologice generale ale acestui an, dar și câteva informații frumoase pentru fiecacre zodie în parte.

Matricea astrală a Pandemie se destramă!

În fapt, matricea astrală a pandemiei a început să se destrame încă din decembrie 2020. Acest lucru are legătură cu Jupiter cel Norocos și Saturn cel Înțelept, în zodia Vărsătorului, un semn al viitorului și al evoluției prin știință. Aceste planete îl vor lăsa stingher pe Pluton, Zeul Infernului și al Morții, care în decembrie 2019 a început să răstoarne și să scuture lumea, pentru a schimba ceva. Jupiter și Saturn în Vărsător vin cu preocuparea pentru știință, descoperiri de orice gen, nu doar cele din laborator. E un an care se anuntă abundent în știri legate de noi succese ale oamenilor de știință.

Jupiter cel Norocos este ca un sol care aduce oamenilor vești bune, un cufăr ce conține nestemate și cheia eliberării. Jupiter în Vărsător aduce optimism, dar nu seriozitate! Este asemenea celui care zice cu bucurie “hop” înainte de a sări gardul. Se laudă cu ce va fi sau cu ce va face, înainte de a se fi apucat de muncă. Vrea să readune oamenii și să organizeze petreceri. Vrea ca prietenii să se revadă … pentru că, ce să vezi, Timpul trece.

Pe de altă parte, Saturn echibrează situația! În rol patern pentru Jupiter, matur și precaut, Saturn vine să pondereze entuziasmul tânărului care tinde să irosească oportunități, să se piardă în idealuri. El deține cheia Timpului și parcă îl aud zicând: ”Încă nu a venit Timpul!” . Bineînțeles, „lumea” va da vina pe Saturn, pe profesorul cel rău. Nu vor privi nicidecum la Jupiter cel nesăbuit.

Procesul de vindecare

Procesul de vindecare prin care vom trece va fi lent și se va face în 3 etape pentru că omul trebuie educat și ajutat să înțeleagă. Acesta se va finaliza abia la sfârșitul lui 2022, atunci când Jupiter va intra smerit în zodia Pești. Asemenea unui student la medicină, el nu va mai irosi nopțile sau banii tatălui, ci va vrea să-și manifeste rostul Christic de tămăduitor. Vărsătorul se aseamănă cu un mozaic, deci nu vom avea o singură variantă de vindecare, ci mai multe. Avem însă nevoie de răbdare și înțelegere.

Orice încercare de grăbire a acestui proces de vindecare va fi sortită eșecului. Va însemna repetență, întârziere, risipă de bani. Vor fi trei etape de vindecare pentru că omul trebuie educat și ajutat să înțeleagă, cu răbdare sau poate că ceva nu va funcționa atât de bine și există ajustări ce trebuie făcute.

4 eclipse, nu 6!

Eclipsele sunt momente speciale cu mare încărcătură energetică, iar acest lucru se simte întotdeauna. Acestea descătușează mereu energii ce tulbură lumea, vremea, mințile oamenilor și direcția vieții. Așadar, e bine că, spre deosebire de 6 ecplise câte am avut anul trecut, 2021 are doar 4.

  • 26 mai – Eclipsă totală de Lună în Săgetător
  • 10 iunie – Eclipsă parțială de Soare în Gemeni
  • 19 noiembrie – Eclipsa de Lună în Taur
  • 4 decembrie – Eclipsă totală de Soare în Săgetător

Pentru mai multe detalii cu privire la impactul acestor fenomene, te invit să citești Horoscopul 2021 pentru zodia ta.

21 ianuarie – Soarele în Vărsător

Un aspect fără precedent își face apariția pe 21 ianuarie, când Soarele va intra în zodia Vărsătorului, alături de Jupiter și Saturn. Se vor produce atunci, tensiuni majore între Soare, Jupiter și Saturn pe de o parte, și Uranus, Marte, Lilith și Luna din Taur pe de altă parte. Mai multe detalii despre acest fenomen puteți citi pe pagina mea de Facebook.

Acum doar voi aminti faptul că harta astrală cu care debutează noul an, arată ca o sală de competiții de Olimpiadă sau Campionat intergalactic. Sunt mult mai multe sectoare care găzduiesc probe sportive unu la unu de tipul sporturilor de contact. Perechile de adversari care se luptă pentru întâietate sunt: Viitorul și Trecutul, Modernul și Tradiția, Digitalizarea și Clasicul, Libertatea și Constrângerea, Viziunea și Investițiile, Progresul și Resursele, Cererea și Oferta, Aerul și Pământul, Ordinea și Anarhia, Grupul și Individul, Idealismul și Pragmatismul. Și, sunt convinsă că mai sunt câțiva și pe banca de rezerve! Toată energia degajată de aceste aspecte grele arată că omenirea va intra epuizată în noul an. Stă pe o acumulare de energie, precum o bombă cu ceas. 2021 va fi un an mult mai ofertant, dar este nevoie mai întâi să ne tragem sufletul. Avem nevoie să trecem cu bine de surprizele lui ianuarie.

Lecții și conștiința colectivă

Cvadratura dintre Uranus și Saturn, tatăl și fiul, se va repeta la grad perfect în ianuarie, februarie, iunie și decembrie. Dar, luna ianuarie pare să fie cea mai complicată lună a lui 2021. Evenimentele de tip spontan apar peste noapte și rar pot fi prevăzute. Precum fenomenele meteo, acestea distrug, apoi încetează. Nu seamănă deloc cu ce s-a întâmplat în 2020, când am avut tot anul un context lent, care s-a adâncit, s-a răspândit. Deopotrivă cauzele și concluziile sunt diferite! În 2020 am traversat un context de schimbare impusă. În 2021 apar fenomene venite pe conștiința colectivă, care scutură, mai degrabă, decât să acționeze perfid precum Pandemia.

Omenirea se va confrunta exact cu nivelul său de ignoranță sau de conștiință. Cei care au luptat pentru convingerile lor într-o formă sau alta; cei care ajutat sau au fost voluntari, filantropi, activiști, fără să înțeleg prin asta o serie de aberații înguste, patologice și fără sens demonstrat, vor avea protecție mai mare. În 2020, când Covidul urmărea nivelul spiritual, lovea în vibrațiile joase. În 2021, totul se repartizează în funcție de conștiința colectivă.

Energii bune și eliberări …

Mai aduce și momentul eliberării de suferințele create prin atașamente și tipare vechi, informații toxice ce au pătruns în sistemul nostru mental, emoțional, dar și în compor-tamentul nostru. Putem vindeca anxietăți, depresii, boli, printr-o curățare și purificare de cele mai vechi idei, gânduri, mesaje subliminale, tipare de educație, frici, programe autodistructive.

Luna Nouă în Taur de pe 11 mai, ne pune față în față cu astfel de programe și atașamante vechi. Eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai, prima din 2021, vine cu impactul nevoii de raportare la spiritual a sistemului nostru de valori. Evenimentul special al lunii Mai este intrarea în 13 mai a lui Jupiter în Pești, vechiul său domiciliu. Aici această planetă are cea mai mare putere de a conecta oamenii la energiile divine. Jupiter în Pești joacă mai multe roluri în acest an, iar cel de vindecare și autovindecare este unul dintre ele. Joacă și rolul vestitorului, aducătorului de răspunsuri din alt plan pentru o serie de căutători. Nu în ultmul rând, aduce rezolvări de tot felul (ex. închideri karmice, evenimente nefericite poate întinse pe mai mult de 12 ani), minuni, fertilitate, mântuire și multe altele. Jupiter în Pești este ca un trofeu la final de cursă și ne anunță că totul se va termina cu bine!

Pentru mai multe detalii cu privire la aceste aspecte astrologice generale, dar și altele, vă invit să citiți previziuni astrologice 2021 @ astrostar.

Horoscop 2021 – fiecare zodie

Horoscop 2021 vine și multe alte aspecte astrale care, în mod evident, vor afecta mersul lucrurilor la nivel de Planetă, dar și la nivelul reprezentanților tuturor zodiilor. Aici voi menționa doar pe scurt câteva dintre ele:

  • riscul din luna ianuarie privind transferarea informației Pandemiei, ce aparține anului trecut, dozată și numărată atent de Saturn și Jupiter;
  • procesul de vindecare și factorii care-l pot sabota;
  • cele 4 cvadraturi perfecte dintre Saturn și Uranus care generează ddeopotrivă provocări și oportunități;
  • cele 3 retrogradări din 2021 ale lui Mercur și potențialul așezării lui Jupiter în Pești;
  • lecțiile pe care Pământul le mai are de traversat;
  • Venus în Săgetător care face chiar magie și deschide drumuri noi.

1Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Anul 2021 nu doar debutează bine excepțional pentru voi cu Jupiter și Saturn, două planete care vă ajută să vă exprimați potențialul la nivel social și profesional, pe semnul compatibil al Vărsătorului. 2021 devine mai prietenos, mai relaxat, mai fluid, mai spornic. Este un an în care puteți să vă îndreptați mai mult spre ceea ce vă place. Este un an care promite Berbecilor că ce a fost mai greu a trecut! Citește Horoscop 2021 Berbec!

2Taur (21 aprilie – 20 mai)

Taurii beneficiază în acest an de multe evenimente surpriză deopotrivă la nivel global (general) și individual (particular). Mai mult decât atât, 2021 este el mai bun an din toate timpurile pentru afirmare profesională. Este un al expansiunii, al atingerii acelui nivel mult visat care se poate traduce prin poziționarea ca autoritate, un rol important la nivel de comunitate, o creștere în rang, poziție profesională, renume etc. Mai multe detalii …

3Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Vestea bună pentru Gemeni este că ultimii trei ani extrem de provocatori, necesari evoluției și transformării voastre, și care v-au forțat să vă reinventați, s-au încheiat! Până pe 23 decembrie 2021, Axa Nodurilor Lunare traversează zodia voastră, iar acest aspect vă poziționează în centrul celor mai importante evenimente din viața voastră. Destinul preia controlul, dragi Gemeni, și vă duce în ce direcția cea mai importantă pentru evoluția voastră. Horoscop 2021 pentru Gemeni …

4Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru o perioadă de aproximativ 2 ani și 3 luni Racii vor intra într-un proces pentru care s-au antrenat în perioada 22 martie – 2 iulie 2020, atunci când Saturn intrase doar pentru un “check in” în Vărsător. Urmează așadar o transformatoare, de resetare, conștientizare și aprofundare a direcției de viață. Începe procesul de revenire “acasă”, în matricea voastră, în Destinul vostru, și, indiferent despre ce va fi vorba, nu poate fi atât de greu de trecut. Descoperă horoscopul Racilor! 

5Leu (23 iulie – 22 august)

Horoscop 2021 pentru zodia Leu vestește o perioadă lungă de până la 14 ani, când reprezentanții acestei zodii vor putea bucura de o serie de reușite personale și profesionale. Printre multele lucruri pe care Jupiter în Pești le aduce Leilor se numără variate experiențe de comunicare cu lumile subtile. Vor fi anunțați despre un dar al lor. Dacă vor alege să-l sporească sau să-l ignore, depinde doar de ei. Află cum arată anul 2021

6Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cadoul pe care 2021 îl face Fecioarelor este acela de a privi încrezători în perspectivă. Astfel, vor fi doborâte două metehne mai vechi și cronicizate, teama și rătăcirea analitică. În acest an, Fecioarele au parte de provocări noi, în special pe sectoarele cu care sunt mai familiarizate, adică munca și cariera. Echilibrul și reorientarea profesională către anumite sectoare de activitate sunt două aspecte importante care trebuie avute în vedere. Citește Horoscopul 2021 pentru Fecioară …   

7Balanță (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Tranzitul lui Saturn pe Capricorn a adus Balanțelor o constrângere astrală, o suprasolicitare maximă a tuturor energiilor, având ca unic scop regăsirea pe Sine. Intrarea lui Jupiter și Saturn în Vărsător închide un întreg ciclu de viață în care Balanța a fost captivă într-un tipar de familie, fără șansă de a-l identifica, decodifica și de a-i șterge, cel puțin, părțile toxice. Piramidele de Aer aduc Balanței vitalitate, energie, viziune, creativitate, credință, iubire și spirit de explorare. Detalii aici …

8Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Anul acesta toate zodiile de apă intră într-o etapă de transformare profundă, dar Scorpionul va face față cel mai bine. Ori poate este cel mai inspirat în a se confrunta direct cu toate aceste examene care vor veni. Între 5 iunie 2020 – 23 decembrie 2021 Destinul arată spre schimbare, renunțare, aprofundare, concentrare, desprinderea de atașamente vechi. Descoperă lecțiile Scorpionului …

9Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii întră optimiști în 2021! Până pe 23 decembrie 2021, Destinul traversează casa căsătoriei, a parteneriatelor, alianțelor, adversarilor, concurenței și proceselor în instanță. În sensul binecuvântat al cuvântului, 2021 le poate aduce Săgetătorilor o căsătorie sau întâlnirea predestinată cu persoană cu care urmează să formeze o familie. Descoperă beneficiile aduse de Jupiter în Vărsător

10Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt cei care în 2021 se bucură de finalizarea celui mai dificil proces din ultimii 30 de ani. În 2024, Pluton în Capricorn încă din 2009, va finaliza, pe ultimele grade ale zodiei, toate procesele de transformare necesare împlinirii misiunii de viață. Jupiter și Saturn fac tandem în mod repetat pe sectorul banilor, învâțându-vă să faceți bani. Află cum va ispiti Lilith anul acesta Capricornii …

11Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dintre toate zodiile de aer Vărsătorul este prima care în 2021 va simți o eliberare. Este prima beneficiară a acestui flux nou de energie, dar și cea mai responsbilă de ceea ce se va întâmplă de aici înainte. Jupiter și Saturn deschid o etapă nouă și minunată pentru Vărsători! De aici înainte, nu mai puteți să vă întoarceți la vechile greșeli. Uranus vă ajută să vedeți diferit multe aspecte ale vieții voastre private …

12Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt prinși în următorii 2 ani între cădere și sublim, iar ordinea acestor două cuvinte nu este întâmplătoare. Natura vocațională a Peștilor, independența profesională, sacrificiul (nobil sau din ignoranță), pasiunea și necesitatea evoluției sunt aspecte importante care revin insistent. În 2021 este important să vă regăsiți pe voi înșivă! Petreceți timp cu voi, rugațivă, puneți întrebări, cereți ajutor! Află care sunt soluțiile …

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici