Horoscop 2019 — Triada de Apă

Află ce surprize au pregătit astrele anul acesta celor trei născuți în zodiile Rac, Scorpion și Pești!

0
Horoscop 2019 - Triada de Apă

Horoscop 2019 — Triada de Apă îți oferă câteva aspecte importante privitoare la aspectele astrologice cu care se vor întâlni cele trei semne zodiacale — Rac, Scorpion și Pești. 

* * * Triada de Apă * * *  

Rac

Reclama

Vine rândul fiecărei zodii să merite titlul de “Vedeta a Zodiacului”, iar anul acesta toate indicatoarele arată spre Rac. Sensul Vieții sau Destinul a început un tranzit de un an și jumătate prin Rac încă din 16 noiembrie 2018 și se va finaliza pe 5 iunie 2020. Anul acesta este proiectat cap-coadă pentru voi a fi extrem de important. Ca de fiecare dată, când Destinul se află într-o zodie, capătul acestui Destin, Karma, se află la 180 grade distanță, la polul opus, în zodia de pe aceeași axă, în cazul de față în Capricorn. Acest lucru aruncă în ringul de box sau de dans, de ce nu, relațiile voastre versus viața personală, deciziile luate în comun cu cineva versus ce realizați prin voi înșivă, trebuie versus simt, carieră versus familie. Destinul este Destin, și, dacă ați intrat în 2019 cu dileme legate de relația actuală de căsătorie, de viitoare căsătorie, de parteneriate în afaceri, despre diverse conflicte deschise și procese, această conjunctură astrală deosebită ce revine pe axa Rac/Capricorn după 18 ani, va determina acele întâmplări implacabile care nu mai țin atât de liberul vostru arbitru, cât țin de voia sorții.

Da, veți fi ajutați, însă este o chestiune cu dus și întors, pentru că de multe ori Destinul acționează abia după multă vreme după ce omului i s-a creat șansa de a acționa de sine stătător. Diferența de a acționa prin proprie voință sau forțați de Destin este una majoră și se referă la factorul Timp. Una este să te pregătești din timp pentru schimbări majore de viață, să faci strategii, să înveți, să fii independent și să beneficiezi de vizita planetelor, zdravăn echipat de a primi fluxul lor pozitiv, alta este să tot amâni, deși știi că ar trebui să faci ceva și să te trezești că un anumit capitol din viața te ia prin surprindere, total nepregătit.

Pentru voi Racii totul ar trebui să fie mult mai simplu, pentru ca zodia voastră se definește prin verbul “a simți”. (…) Ceea ce simțiți nu mai poate fi negat, contrazis, amânat și va acționa mult mai puternic decât bucuria confortului personal. Citește Horoscop 2019 Rac, versiunea completă!

Scorpion

Scorpion - Horoscop 2019 - Cristina Demetrescu

Dacă ceea ce ați obținut în 2018 a fost, cum spuneam mai sus, forțat, fie din grabă de a va asigura că toate sunt la locul lor sau din instinctul de a ține lucrurile sub control, fie prin muncă excesivă și epuizare, depășindu-vă limitele pentru a menține un standard impus, 2019 ar trebui să vă pună în fața a doua situații corespondente celor două situații. O dată va trebui să mențineți de aici înainte ceea ce ați realizat, însă energia lui 2019 nu mai este la fel ca anul trecut. Așa că reintroduc aceeași idee pe care o amintesc de fiecare dată când vorbesc despre această zodie și anume faptul că trebuie să adoptați o strategie diferită și anume să faceți o schimbare cu voi înșivă. A doua direcție, să vă relaxați puțin, să faceți mai mult ceea ce simțiți, fără atâtea ținte complicate, fără a conserva zile și luni întregi în care nu faceți altceva decât să luptați pentru a vă atinge un anumit scop. Toate aceste lucruri duc la epuizare, iar a lasă acum lucrurile să vină de la sine, ar fi cea mai bună soluție.

Dacă scopul pe care l-ați urmărit sau poate îl urmăriți și acum este partea financiară, pot să vă anunț încă de pe acum că este anul vostru norocos. Poate nu acesta a fost scopul, însă rezultatul este același. Este unul dintre cei mai buni ani din punct de vedere financiar, așa că aveți grijă ce faceți cu această energie, în sensul de a nu risipi. Jupiter se află pe Casa Banilor câștigați prin muncă, pentru că există și o altă casă astrologică, guvernată chiar de zodia voastră și ea se referă la banii altora de care beneficiați voi sau bani proveniți din alte resurse. (…)

2019 este anul în care inspirația, intuiția, instinctul, dar și Destinul, prin triada pe semne de apă, vă poartă acolo unde trebuie să ajungeți. Citește Horoscop 2019 Scorpion, versiunea completă!

Pești

Pești - Horoscop 2019 - Cristina Demetrescu

Se spune ca este bine când totul se încheie cu bine. Voi sunteți ultimii mereu, deși vă serbați când apar ghioceii și florile de primăvară. Însă astrologia vă poziționează la finalul Zodiacului și de aceea aveți mereu responsabilitatea de a închide un ciclu mai mult ca alții. Îndrăznesc sa spun că pentru multi dintre voi aceasta este și cea mai mare responsabilitate în viață, să închideți ce ați început și chiar ce au început alții.

Datorită culminantei unor planete importante, a faptului că Destinul în Rac realizează vis a vis de Pești aspecte frumoase și promițătoare, aș zice că încheiem anul cu voi și cu bine. Lilith care va trece din 3 mai în zodia Pești pentru următoarele 9 luni și realizarea pe aproape întreg parcursul anului a unor careuri pe semne duble, datorită lui Jupiter în Săgetător și Neptun în Pești, pot duce la multă ezitare și nesiguranță, într-un an extrem de important pentru voi. Datele benefice ale anului sunt mai puternice și mult mai importante, restul va depinde de voi cum gestionați Timpul, scopul, mijloacele și cum vă veți învinge slăbiciunile. (…)

Axa Destin/Karmă s-a repoziționat în mod fericit pentru Pești, pe zodiile Rac/Capricorn ceea ce pentru voi reprezinta ruta iubire, copii, creativitate, recreere, prieteni, hobby-uri. Racul este o zodie de apă în armonie cu zodia voastră și pe o casă frumoasă nu poate aduce decât lucruri bune, dar în plus și câteva chestiuni ce țin de Destinul personal al fiecăruia. Destinul pe Rac înseamnă să faceți numai ceea ce simțiți. A face ce simți nu poate fi niciodată egoist. Egoist este felul în care exprimi uneori anumite lucruri sau felul disproporționat al manierelor. În rezonanță cu Destinul pe casa iubirii, completez prin a spune că trebuie să mergeți spre ceea ce iubiți, ce nu este valabil doar pentru dragoste, dar și pentru profesie. Citește Horoscop 2019 Pești, versiunea completă!

Horoscop 2019

Citește și Horoscopul 2019 pentru zodia ascendentului tău: Triada de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), Triada de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), Triada de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

Horoscop 2019 - Triada de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) Triada de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) - Horoscop 2019

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici