Horoscop 2019 — Triada de Pământ

Descoperă ce surprize aduc astrele anul acesta celor trei născuți în zodiile Taur, Fecioară și Capricorn!

0
Horoscop 2019 - Triada de Pământ

Horoscop 2019 — Triada de Pământ îți oferă câteva aspecte importante privitoare la aspectele astrologice cu care se vor întâlni cele trei semne zodiacale — Taur, Fecioară și Capricorn. 

* * * Triada de Pământ * * * 

Taur

Taur - Horoscop 2019

Reclama

2019 aduce pentru voi începutul unei etape cu adevărat revoluționare, ce va dura 7 ani. Știu că marea majoritate a zodiei Taur nu agreează acest cuvânt, ce să mai vorbim de efectele pe care le va crea Uranus ce reintră pe 7 martie în zodia voastră, după un scurt preambul de 7 luni de anul trecut. De 3 ori 7. Anul trecut ați avut ocazia să găzduiți temporar această planetă complet diferită de stilul Taurului de a organiza lucrurile. În 2018 v-ați încălzit doar (…) 2019 înseamnă a începe să puneți ceva în loc, însă prin progres, pentru că Uranus are de gând să stea 7 ani în zodia voastră și aveți tot timpul din lume pentru a învăța la ce vă folosește această nouă energie. (…)

Uranus vine cu schimbări, dorite sau nedorite, înlocuirea unor principii, prin abandonul ideilor fixe ce v-au ținut prizonieri, ceea ce nu este rău, schimbări în sistemul de valori, dă o nuanță mult mai dinamică vieții personale, iubirii, relațiilor, vă puteți schimba vocea, înfățișarea, unii chiar pot simți în următorii 7 ani nevoia de a-și exhiba orientarea sexuală, devenind liberi. Deveniți din ce în ce mai dependenți de tehnologie și aici aș atenționa părinții ce au copii născuți în această zodie. (…) Citește Horoscop 2019 Taur, versiunea completă!

Fecioară

Horoscop 2019 - Fecioară

Pentru început de 2019 aș zice că nu s-au dus ele chiar toate grijile, dar ce-a fost mai greu a trecut și nu mai vin multă vreme.(…) 2019 pune foarte mult accentul pe a face ceea ce simțiți, pe a transforma chiar și acea datorie specifică zodiei voastre în bucuria de a munci, de a doza corect însă această muncă, de a nu uita să petreceți timp cu familia, de a întemeia una dacă ea nu există.

2019 este an Karmic, se plătesc multe polițe și orice se întâmplă, aruncați un ochi și în trecut, întrebându-vă dacă nu cumva ați greșit și voi undeva. Poate ați greșit prin ignoranța, crezând în oameni falși, poate anumiți oameni nu trebuiesc alăturați prea mult, dar și asta ați ignorant. Cu puțină atenție, puteți evita multe necazuri, însă trebuie să aveți grijă să faceți acele schimbări pe care le simțiți.

Un aspect important pentru zodia voastră este că 2019 va aduce mai mult curaj, viziune mai clară, dorința de a evolua, de a călători, de a vă afirma, de a publica anumite scrieri, de a vă face cunoscute talentele, cu intenția de a câștiga și bani din acestea, deveniți mult mai curajoși și mai siguri, vreți să studiați din nou și toate acestea se întâmplă din cauza lui Uranus ce intră pentru următorii 7 ani în Taur. Următorii 3 ani sunt foarte importanți pentru scopurile voastre profesionale și sociale, dar mulți aveți încă nevoie de pregătire, specializare, cunoaștere pentru a vă exprima mai bine potențialul. Citește Horoscop 2019 Fecioară, versiunea completă!

Capricorn

Capricorn - Horoscop 2019 - Cristina Demetrescu

Dacă despre ale zodii am spus că anul acesta sunt Vedetele Zodiacului, despre Capricorn voi spune că este Studentul Zodiacului ori poate Arhitectul Zodiacului, asta ca să nu încep foarte dramatic povestea lui 2019. Sunt convinsă că anul 2018 a fost plin de învățăminte (…) Diferența dintre cei doi ani, în care în continuare îl aveți pe Saturn, Planeta Profesor pe post de antrenor, este că în 2018 acest profesor de școală veche și cam dintr-o bucată, v-a “altoit” cu nuiaua, în schimb în 2019 aveți de-a face cu același profesor, mai evoluat, care nu mai “bate”, dar care datorita blocajului pe același grad cu Nodul Karmic, ce are loc intre aprilie și octombrie, va poate pica la examene sau poate sa va lase chiar și corijenți. Și în 2020 zodia voastră va fi traversata de Saturn, însă profesorul se modernizează și împreună cu Jupiter ce va intra în 2 decembrie tot în Capricorn, deja va lucra cu metode revoluționare, liberale, mai mult ajutându-va decât speriindu-vă, ca să nu mai zic că aveți și vacanța de primăvară-vară între 23 martie și 2 iulie, când Saturn vă eliberează temporar, trecând în Vărsător, urmărind că evoluția voastră să fie una sigură.

Saturn nu este doar Profesor, ci este și Planeta Timpului. Referitor la calitatea sa de profesor voi face o analiza în cele ce urmează. Va fi nevoie să înțelegem ce ar putea dori să vă învețe și ce metode folosește. Dat fiind că Saturn stă blocat în conjuncție cu Nodul Sud Karmic șapte luni, Timpul este o noțiune supusă unor distorsiuni. Timpul va juca feste. Când crezi că îl ai, nu îl ai, când îl vrei, nu e și când nu ai nevoie, curge încet. Timpul nu este doar dușmanul vostru în 2019 ci și al tuturor celorlalte zodii, iar tonul se dă de aici din cea de-a zecea zodie. Tot ce facem este sub cronometru sau suntem captivi într-un Univers atemporal în care nu știți când încep și se termină etape. Nu puteți lăsa pe mâine ce puteți face azi, nu aveți voie să amânați, este mult de muncă, iar atunci când primiți o sarcină, trebuie să acționați. Citește Horoscop 2019 Capricorn, versiunea completă!

Horoscop 2019

Citește și Horoscopul 2019 pentru zodia ascendentului tău: Triada de Apă (Rac, Scorpion, Pești), Triada de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), Triada de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

Triada de Apă - Horoscop 2019 - Rac, Scorpion, PeștiTriada de Aer - Gemeni, Balanță, Vărsător - Horoscop 2019 Horoscop 2019 - Triada de Foc - Berbec, Leu, Săgetător

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici