Secretul unei întâlniri reușite: ținuta potrivită și o cafea cu emoție 

România Dichisită / Episodul 2 — O poveste multisenzorială cu multe emoții, styling și cafea proaspăt prăjită @ Emozia.

0

Sunt tare bucuroasă că azi am prilejul să vă spun câteva cuvinte despre cel de-al doilea episod al emisiunii România Dichisită. Este o poveste de-a dreptul multisenzorială pentru că ținutele pe care vi le voi prezenta au fost parfumate de aroma irezistibilă a cafelei proaspăt prăjită la Emozia, o cafenea șic din Centrul Vechi. Și, curioasă cum mă știți, nu am ratat ocazia să nu mă bucur și de câteva minute în compania omului minunat care este Andreea Csoregi. Alături de al ei om drag, Călin Dobre, se îngrijesc să aducă emoții, bucurii și cafea bună tuturor celor care aleg Emozia.

Am ales Emozia din Centrul Vechi pentru că este un loc tare special! Are „acel ceva” care te face să te reîntorci. Pentru unii e despre momentul lor cu ei înșisi sau o carte faină. Pentru alții e despre povești cu prietenii la o cafea aromată, fie ca e un espresso, flat white sau un caffe latte. Aș zice că e genul de loc care-ți bucură sufletul de fiecare dată.

Reclama

Așadar, am iscodit-o cu mare drag pe Andreea, încercând să aflu cum reușește cafeaua să transforme diminețile posomorâte în zile pline de energie și bună dispoziție.

Emozia Manifesto

Stați liniștite, dragile mele, nu am uitat de styling! 🙂 Ritualul meu de frumusețe de fiecare zi începe cu o cafea și o ținută aleasă în așa fel încât să-mi aștern în față o zi minunată, orice aș avea de făcut. Și, de ce să nu recunoștem? Cafeaua a fost și va rămâne un pretext minunat pentru o întâlnire romantică sau de business, dar și momentul tău cu tine sau unul de răsfăț cu prietenele tale.

Pentru a concluziona, fiindcă vreau să vă las să vă bucurați de ținutele și poveștile de la Emozia, vă mai spun doar atât. Pentru mine o cafea care transmite emoție de la prima sorbitură și o ținută potrivită sunt ingredientele unei zile perfecte.

P.S. Mulțumiri speciale, pupici și îmbrățișări celor 3 fantastici care și-au jucat rolurile perfect: Elena Istrate (Make-up Artist), Ovidiu Bogdan (prieten pe care te poți baza) și Kashmir (Labrador iubăreț).

România Dichisită@ Emozia – Making Of

 

Dacă cumva nu ai văzut primul episod, Ținute Urbane de Dragobete, te invităm să-l urmărești pentru că rămâne de actualitate și-n trend!

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici