Ținute urbane de Dragobete cu Alina Lazariu

Alina Lazariu, Stylist & Fashion Editor, îți prezintă în primul episod @ România DICHISITĂ, cum să integrezi ia românească în ținute de zi și de seară.

0

Iscodescu sărbătorește românește de Dragobete iubirea pentru frumos și eleganță, lansând primul episod al producției România DICHISITĂ, găzduită de prietena și colaboratoarea noastră Alina Lazariu. Sylist & Fashion Editor, Alina vă prezintă în episodul Ținute urbane de Dragobete, alegerile sale de styling, aducând în prim plan, IA românească, simbolul identității noastre naționale. 

Alina Lazariu – stil, atitudine și pasiune pentru modă

Pentru cei care nu au aflat încă, Alina Lazariu este un om minunat care știe bine că ascultându-ți chemarea, nu ai cum să greșești! Iubirea pentru oameni, pasiunea pentru frumos în toate formele lui și dorința de a fi cea mai potrivită mamă pentru copii ei, împreună cu pasiunea pentru piesele vestimentare au ajutat-o să dea startul propriului său proces de descoperire de sine. Unii, l-ar numi reinventare, Alina însă îl numește descoperire pentru că unele conștientizări, intenții, gânduri, oameni pe care i-a întâlntit au purtat-o exact în ritmul de care avea nevoie către o destinație inițial necunoscută: lumea modei. Astăzi reușește să împace cu bucurie toate rolurile vieții sale: om cu carieră în banking, mamă, soție, blogger și realizator a trei emisiuni online despre modă.  

Reclama
Mulțumiri cu recunoștință pentru încurajări și susțienere

Această producție s-a născut peste noapte, și într-o zi sperăm că vă vom spune întrega poveste, pentru că este o dovadă frumoasă a modului în care universul aduce oamenii potriviți împreună, fără ca ei nici să bănuiască. Dar, până atunci, dorim să mulțumim tuturor oamenilor frumoși și mărcilor românești care au fost alături de noi și au făcut posibil ca astăzi să vizionați episodul Ținute urbane de Dragobete.

Alina Avram DesignerMusette The Romanian Blouse

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici