Durbane urbane – o poveste 100% românească de la Brașov

Creativitate și inspirație de la Brașov

0

Știți vorba aceea „Socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă.” Ei bine, de data această s-a dovedit adevărată. Încurajați fiind de prietenul nostru Ovidiu, am fost la Brașov cu câteva luni în urmă și am cunoscut câțiva români minunați, care fiecare în felul lui, aduc un plus de frumusețe și creativitate în casele noastre. A trebuit însă să vină decembrie și aniversarea celor 3 ani de la lansarea Iscodescu, ca să ne mobilizăm. Noi sperăm ca ei să ne ierte pentru întârziere, iar pe voi să vă încălzească poveștile lor. Așadar, astăzi, de Moș Nicolae, prima poveste de la Brașov cu Mădălin Pop – Durbane urbane. 

Reclama

Durbane Urbane

Poate că numele Mădălin Pop nu sună prea cunoscut, dar Durbane Urbane cu siguranță vă spune multe! Am avut bucuria să stăm câteva minute la povești cu Mădălin, un antreprenor român din Brașov care face lucruri frumoase. Născut într-o familie de antreprenori, Mădălin a început în 2017 să producă lădiţe din lemn în atelierul de tâmplărie al familiei sale. Așa s-a născut brand-ul ladite.ro, locul de unde poți cumpăra lădițe din lemn de diferite mărimi, frumoase, practice și care pot fi folosite într-un mod extrem de creativ: de la suport pentru cadouri, la spații de depozitare și etajere, rafturi pentru baruri sau hoteluri, și chiar la țarcuri colorate pentru copii.

Durbane urbane
Foto: Arhiva lădițe.ro

Ideea acestor lădițe din lemn s-a născut dintr-o necesitate de business, confirmată de o cerere de piață. Inspirația pentru brandul Durbane urbane a venit de la poveștile românești și talentul echipei WizzDesign, o companie de branding și web design din Brașov. Numele de „Durbane urbane” nu a fost ales întâmplător. „Durbană” este un termen arhaic pentru „lădiţă”, iar prin alăturarea atributului „urbană” s-a urmărit comunicarea ideii că astfel de obiecte pot fi ușor integrate în diverse contexte ale vieții noastre de zi cu zi.

Idei, inspirație și creativitate

Așadar, vă invităm să cunoașteți familia Durbane urbane – Mădălin, Neghiniță, Cosânzeana, Dochia, Neghiniţă, Făt-Frumos și vedeta Dragobete. Sperăm că povestea lor să vă inspire, să vă încurajeze să vă urmați visul, și, de ce nu, să vă dea idei pentru cadourile de Crăciun!

Mai multă inspirație și idei de amenajare și decorațiuni cu lădițe de lemn, te încurajăm să vizitezi site-ul lădite.ro sau pagina Durbane de Facebook sau Instagram.

P.S. În zilele care urmează, vă pregătim alte două povești faine cu brașoveni talentați! 🙂

 

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici