Președinte pentru România

Ce ne dezvăluie astrologia despre trecutul și viitorul prezidențial al României ...

2
Președinte pentru România
Președinte pentru România

Începe să se nască întrebarea … oare cine ar fi mai potrivit să cârmuiască această țară aflată în ultima vreme într-o derivă fără precedent? Astrologia, la rândul ei, este chemată să răspundă, ca știință astrală folosită în acest tip de predicții. Vibrația ei poate fi uneori doar ușor bruiată, însă nu blocată de forțe telurice, chiar subtelurice, participante la lupta fără sfârșit dintre Bine și Rău. Acolo unde este vorba despre putere, interese, influență, este firesc ca această luptă să se ascută, așa încât și Teluricul intră în conflict cu Astralul.

Un astrolog este precum polițistul din intersecție ce indică mereu direcția corectă, dar care poate fi ușor victima unor coliziuni de informație, când haosul, ci nu ordinea universală este cea care guvernează. Lucrurile însă, se reașează la timpul potrivit, căci nimeni nu este mai presus de Legile Universale.

Reclama

2017-2023 — tranzite greoaie pentru România

Asachi - natiunea romana Dictaturile, minciunile, trădarea, corupția, setea de putere, manipulările istoriei își au și ele locul firesc în tratatele de astrologie, iar epocile lor întunecate sunt, iată, descrise azi, cât se poate de clar în tranzitele greoaie, malefice chiar, ale țării noastre ce au început în anul 2017, și care se mai pot sfârși în decembrie 2020, dar cu consecințe grave până în 2023 inclusiv. Până în 2020-2021 țara este bolnavă, dușmănită și luată prizonieră, pe când în 2021 începe vindecarea și schimbarea, însă cu blocaje, resurse puține, schimbări majore determinate de politica națională și internațională, dar și pretenții prea mari de la cei ce vin să care în spate scheletul unei țări trecute prin lovituri dureroase. Ca orice corp slăbit, România intră în 2021 cu o imunitate scăzută, însă abia atunci vom avea pe masă, toate datele problemelor ce acum nu reprezintă altceva decât tumori în evoluție, fără semne de retragere.

2019 — Președinte pentru România

2019 înseamnă alegerea Președintelui și încep prin a preciza că România este o țară Vărsător cu Ascendent în Rac. Sunt două zodii ce descriu sfera Președinției pe harta țării, Berbecul și Scorpionul, amândouă guvernate de războinicul Marte.

Marte, Planeta Luptei, este chiar în Berbec, întărind atribuțiile Președintelui în calitatea sa de comandant suprem al forțelor armate. Altfel spus, acest aspect descrie nevoia perpetuă a unui Președinte viu, prezent, rapid, informat, impunător, cu o inteligență extrem de ascuțită, cu 5 minute înainte de orice situație care ar putea amenița echilibrul țării.

Ion Ghica - președinte

Dacă aruncăm un ochi în istoria nu foarte îndepărtată, marțienii, adică “deținătorii de arme”, au fost cel mai des ocupanții poziției supreme pe teritoriul țării noastre. Marțienii au harul inițiativei, sunt oamenii inovatori, determinați în a lupta, a apară ferm interesele și teritoriile țării, în a fi combativi, puternici și de neînvins în ceea ce privește programele sau valorile lor, motivați să aducă transformări ireversibile, prin arderea și distrugerea unor politici învechite. Aici i-aș menționa ca exemple  elocvente pe Alexandru Ioan Cuza, Carol I, Regele Mihai, Gheorghe Gheorghiu Dej, Emil Constantinescu și Traian Băsescu. Știu, știu, valuri de simpatie și antipatie, vin și trec pe măsură ce citiți aceste rânduri, însă, vă rog să rețineti că exemplele date nu fac decât să servească la înțelegerea perspectivei astrologice asupra unui posibil Președinte pentru România. În timp ce primii doi și-au scris numele în istorie cu realizări referitoare la Unire, progrese și investiții nemaiîntâlnite în țară noastră, Constituție, independență, revoluția economică, construcții, modernizări, ultimii au fost promotorii unor inițiative și schimbări istorice referitoare armistițiu, occidentalizare poststalinistă, fie ea și tardivă, începuturile aderării României la NATO și intrarea Romaniei in UE.

Marțianul— un posibil președinte ideal

Marțienii, grație patronului lor războinic Marte, sunt președinții ideali, având în vedere istoricul zbuciumat al țării noastre, prinsă mereu în interese, conflicte, atacuri cu sau fără arme, dușmani ce au râvnit la bogăția și poziția geostrategică ideală a țării noastre. Marțienii merg înainte, nu înapoi. Are țara noastră nevoie de un Președinte Gardian? Da, absolut da!

Marțienii sunt Berbecii și Scorpionii, însă nu aceia cu vibrație joasă, puși pe distrugere și politici oculte, colecționari de dosare penale, pentru care o țară întreagă pătimește. Acest tip de Marțian s-a strecurat în ultimul timp pe scena politică a țării noastre și este deosebit de periculos. Să nu uităm că Marte guvernează totuși armele. Cu o armă te poți apăra, dar poți și ucide. Depinde cum o folosești. De unde au Dragnea și Vâlcov atâta putere? Din simpla coincidență că sunt marțieni. Iar marțienii penali nu au niciodată de caută în funcții cheie ale statului. Marțianul ferm, curajos, cu inițiativă imediată, mereu în gardă, cu mișcări strategice de excelență învățate în școli, dar și ADN de luptător devotat apărării intereselor țării sale. Acest tip de Președinte trebuie să dea cetățenilor sentimentul de securitate, înainte de orice.

Lupul își schimbă părul, dar năravul ba!

Vasile Goldis - poporul suveranOamenii politici vin, pleacă și iar revin, dar puțini își schimbă năravul. Partea interesantă a ultimilor doi ani până la data scrierii acestui articol, dar și tot anul ce precede alegerea Președintelui, este că avem o radiografie perfectă a spectacolului politic meschin, ce a stat mereu în spatele unei cortine, însă acum s-a devoalat prin lăcomie și frica disperată de a plăti pentru oalele sparte a celor dispuși să-și vândă țara pentru confortul personal. La ce ne ajută? La epurare.

Nicolae Ceaușescu a fost Vărsător și cum Zodia Vărsător pe harta țării se așeză pe o casă destul de distructivă, ocultă, ce nu știi niciodată ce îți rezervă, aș zice să nu mai repetăm greșeala. Excepția ar purtea fi  în cazul în care acel Vărsător care ar candida ar pune mereu pe primul loc interesul cetățenilor, bunăstarea, securitatea acestora, o democrație fără cusur, susținerea modernizării și progresului. Din păcate, eu nu știu să avem, cel puțin până acum, un astfel de candidat.

Peștii care lasă lucrurile neterminate …

Alexandru Davila - presedinteO fărâmă din Casa Puterii, Destinul și Luna, guvernatorul hărții României, sunt în zodia Pești, cea care nu amestecă virtuțile cu păcatele pentru a crea un mix ușor de digerat, ci mai degrabă  oferind alternativ rece și fierbinte, creând efect de șoc. Aici îl evocăm pe Ion Iliescu, ce a avut meritele sale incontestabile, însă construite prin victime nici până acum răzbunate.

Peștele este cel ce lasă lucrurile neterminate, precum Premierul Mihai Tudose care și-a dat demisia în ziua sosirii Premierului Japoniei la București. Ion Iliescu a semnat aderarea României la NATO, încheind astfel demersuri mai vechi. În schimb, preț de 30 de ani adevărul despre crimele Revoluției nu s-a aflat și asta ne costa și astăzi. Peștele este un om de mare sacrificiu, însă, dacă vocația sa nu este politică, ne putem aștepta la orice. Un Pește cu un viciu asumat sau un păcat mărturisit, are potențial de om smerit, menit să conducă destine. Conform zodiei Pești, șeful statului ar trebui să fie un om cu frică de Dumnezeu, însă, din păcate chiar ateismul i-a creat mari confuzii de conștiință bătrânului conducător post-decembrist.

Gemenii cu vorba la ei?!

Marele Benefic, Jupiter, se află în Gemeni și iată că aici îl găsim pe Klaus Iohannis, Președintele în funcție. Jupiter în Gemeni se află chiar pe Casa Protecției pentru țara noastră, Prietenul Țării, o protecție prin Justiție și Dreptate, însă este o planetă debilitată, aflată în exil, ceea ce conduce la intermitențe, dualitate și superficialitate. Jupiter este ideal în stabilirea relațiilor externe, însă pe noi internul ne omoară acum.

Rolul unui Președinte Gemeni este precum cel al unui jurnalist independent, ce are nu numai menirea să țină țara informată, însă, comunicarea cu poporul trebuie să se facă pe o vibrație motivantă pentru a crea unitate. Jupiter în Gemeni guvernează un tip de comunicare diplomată, dar care fără arma din dotarea marțiană, poate crea senzația unei țări lipsite de protecție, unde numai gura e de noi.

Fecioarele — oamenii de sacrificiu

Karma României este în Fecioară, o zodie și ea asociată Armatei, prin sacrificiul celor ce lupta si uniforma, iar aici îl regăsim pe Ferdinand, ce a condus România în timpul Primului Război Mondial, dar și posibili “prezidențiabili” care sunt oamenii de sacrificiu, ce pot prelua conducerea unei țări aflate în convalescență după crize de tot felul.

În mare parte am tot avut Prim Miniștri născuți în această zodie, dintre care Victor Ponta și Emil Boc, ultimul făcând o figură interesantă cu o pălărie mai mică, cea a orașului Cluj-Napoca, dar rezistând eroic sub asediul umilințelor unui popor nemulțumit de tăierea pensiilor și a salariilor bugetare din timpul crizei economice internaționale.

Leii — putere și naivitate

Saturn, adevărata planetă a politicii se află în Leu, o zodie nobilă, de decizie și de putere, dar naivă, ce are mari dificultăți la selecția oamenilor cu care operează. Acest lucru este rezolvabil, căci Președintele Leu nu trebuie să le facă pe toate. Leul strălucește, e actor, e charismatic, dar este teribil de căpos și cam lent. Rămâne însă o variantă, pentru că Saturn în Leu se referă la ordine și reconstrucție, cât și la reeducarea în spiritului național autentic. Până la ora actuală singurul Leu din scenă politică este Dacian Cioloș. Acesta ar putea să intre în cursa de la sfârșitul anului 2019 alături deocamdată de actualul Președinte, Klaus Iohannis.

Capricornii — ambiții politice?

S-a mai anunțat un posibil Președinte, un Capricorn, Călin Popescu Tăriceanu. Luna Neagră în Capricorn, întoarce pe dos tot ce ar trebui să stea pe față, ori verticalitatea unui Președinte nu este negociabilă. Capricornul este o zodie ideală pentru un om cu putere, dar se pare că nu și la noi în țară, unde această putere este slăbită și expusă forțelor întunecate. Capricornul este zodia problemă pentru România și se vede asta de când planetele grele au intrat pe acest teritoriu. Dacă despre Geamăn am spus că este Prietenul României, Capricornul este Dușmanul ei.

Președintele surpriză

Și, am ajuns la Ascendentul României care vine cu surprize! Rac înseamnă suflet, simțire, trăire, sensibilitate, dar și îndărătnicie, însă emoția este totul pentru țară asta. Nu degeaba emoțiile au generat cele mai mari răbufniri sociale.

Am mai avut candidați Raci, Adrian Năstase, Mircea Geoană, amândoi eșuând, iar ultimul chiar lamentabil. Racul este zodia mamei și asta este ceva la care nu s-a gândit nimeni. România a avut parte CtitorVărsător, RăzboiniciBerbeci și Scorpioni, Conducători de SacrificiuFecioare și Pești.

Titu Maiorescu - suveranitateDar ce n-a avut țara asta niciodată a fost o Mamă. Un bărbat RacMamă nu prea merge. Dar o femeie? O mamă? Una autentică, căci politică țării a avut prin prisma lui Lilith în Capricorn, numai falsuri, femei nefaste, perfide, ce mai mult au dărâmatElena Ceaușescu și cealaltă Elena, Udrea. În timp ce prima nu a avut carte, dar avea complexe, a doua nu a avut caracter, iar acest lucru ne-a fost fatal. Atunci când genul acesta de femei gravitează pe lângă bărbații aflați la putere, pot uzurpa totul, luându-le mințile, cu ajutorul magnetismului lui Lilith.

Eu vorbesc despre femei sicere, morale, adevărate, dedicate profesiei, școlite, cu CV, cu realizări, cu coloana vertebrală, carismatice și care să vorbească din suflet, fără să citească șchiop de pe hârtii scrise de consilieri. Îmi vin în minte Corina Crețu (Rac) și Laura Codruța Kovesi (Taur).

Ascendentul în Rac înseamnă visare și da, românii au nevoie de iubire, speranță, căldură,  încredere și protecție. O mamă cu adevărat instinct matern, patriotic aș zice în cazul nostru, nu ignoră acest lucru, când vine vorba despre copiii ei.

Românii și puterea de sacrificiu

Noi, Românii avem o mare putere de sacrificiu, cu Destinul nostru în Pești. Puterea noastră de rezistență și supunere este similară unei neveste ce tolerează un soț care o bate, bea, pleacă de acasă, o înșeală, o lasă să crească singură copiii și fără bani, dar cu posesivitate și lipsire de libertăți. Asta indică Luna și Destinul în Pești pe harta unei femei ce nu a înțeles că sacrificiul său nu constă în penitență la care se supune pe sine și copiii săi ce vor crește după un model negativ, ci în efortul de a face totul pentru un viitor mai bun, riscând, eliberându-se și stând demn pe picioarele ei.

Vasile Goldis - existența unui poporRomânia are Îngerii ei, protecția ei și nu se va pierde indiferent cât vor vrea unii, însă, nici nu va putea progresa, având un Ascendent în Rac ce valsează cu talent, un pas înainte, doi înapoi. Este o țară superbă, dar, parcă nu știe se aranjeze după ultima modă, păstrând ceva provincial în înfățișarea ei.

Avem de învățat din decizii, voință, creativitate, dar și din pasiunile cultivate. În ultimii doi ani, am învățat cu toții politică, speriați și obligați de Saturn în Capricorn. Mulți oameni au întrat în politică, lucru care nu se mai întâmpla, iar clasa politică se învechise și lăsa țara fără un viitor.

A fost și este rău, dar mulți s-au trezit și cum nu aveau loc în clicile vechi, și-au făcut partide și au devenit vocali. Asta e bine, chiar excelent! Fără asta, cu cine am fi votat? Ba cu unii, ba cu ceilalți. Tinerii se descurajaseră, dar acum s-au ambiționat. Românii au învățat că trebuie să fie mai atenți și să iasă la vot, fie că le place ori ba.

2019 — anul marelui examen

La sfârșitul acestui an avem de dat un examen mare. Cu cine votăm? Fiecare va decide, dar va trebui să facem față celei mai mari manipulări și mistificări din ultimii ani, căci războiul va fi sângeros. Ascendentul în Taur pe Revoluția Solară a țării indică o mare sete de bani, dar probabil și probleme financiare ce se doresc a fi pasate pe umerii unor țapi ispășitori. Planetă a Politicii, Saturn în Capricorn recomandă detașare și a privi de la distanță.

Indiferent ce vom afla despre următorii candidați, nu poate fi mai rău, decât ce vedem de doi ani încoace. Efectele speciale nu vor primi premii în cinematografie și sper că nici voturile noastre!

2 COMENTARII

  1. Foarte interesant, felicitări ! Totuși, ați uitat doi martieni- Scorpioni, importanți: Regina Maria și Regele Mihai. care au acționat în consecință, precum și pe Regele Ferdinand
    din Fecioară. Cu privire la Prezidențiale, am citit că Dl Dan Barna a fost considerat Leu, când el este Rac, presupus de Dvs câștigător în turul doi. Poate de aceea ! Ce părere aveți despre revenirea la Monarhie ? Ne-am cam săturat de alegeri Prezidențiale timp de 30 de ani. În țările cu Monarhie e liniște !

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici