Milina aduce Primăvara – spectacol de teatru pentru piticii cu suflet mare

“Momolino Teatru și Povești pentru copii” dă startul primul său turneu prin România. Prima reprezentație are loc în acest weekend la București.

0
Milina aduce primăvara
Spectacol de teatru pentru copii, marca MOMOLINO

După atâtea zile de înfrigurate și cu prea multă gheață, era momentul să aducem un pic de soare care să bucure cele mai tinere suflețele. Și, cum altcumva să facem acest lucru, dacă nu cu o poveste minunată? Iată de ce, te invităm la teatru cu magie, muzică și multă veselie!

Milina aduce Primăvara”, este un spectacol muzical în versuri cu rimă, cu multe cântece în armonie cu povestea și personajele. Este o poveste despre o fetiță curajoasă care pleacă într-o călătorie palpitantă alături de spiridușul Zac, să schimbe lumea. Este un spectacol despre curaj, despre cât de hotărât este un copil atunci când face propriile alegeri, când știe cu adevărat ce își dorește și are încredere de sine. Despre cum face față situațiilor necunoscute, cât de dornic este să-i ajute pe ceilalți, despre responsabilitatea de a contribui ca lumea să devină la loc bună.

Reclama

Milina aduce Primăvara – spectacol cu muzică și magie

Milina aduce primavaraSpectacolul de teatru “Milina aduce Primăvara”, producție Momolino Teatru și Povești pentru copii, se adresează copiilor cu vârste între 3-12 ani și are la bază textul scris de către Antoaneta Zaharia, actriță, regizor, dramaturg și mamică de fete. Este primul spectacol regizat de actriță pe un text scris chiar de către ea pentru fetițelor sale Mina si Ilia. De aici și numele Milina!

  • Distribuție Antoaneta Zaharia, Clara Flores și Mihaela Velicu
  • Scenografia și costumele Mira Loghin
  • Muzică Nina Neagu
  • Grafica Marius Damian
  • Regie Antoaneta Zaharia
  • Producție Momolino Teatru și Povești pentru copii

Povestea se petrece la finalul iernii, când încă este frig și nămoleață, iar oamenii obosiți și, triști duc dorul Primăverii care întârzie, să apară, să dea naturii viață. Și asta pentru că a fost sechestrată de însăși Măria-sa Iarna. Milina, o fetiță inimoasă se împrietenește în vis cu un spiriduș pe nume Zac, cel care, țac-pac, adună totul în sac, ce ai uitat pe jos și nu-ți mai e de folos. Împreună cei doi pornesc într-o aventură care-i poartă până în depărtatele ținuturi de zăpadă și gheață. Dorindu-și nespus să readucă copiilor bucuria, verdele, florile și veselia, cei doi aventurieri vor s-o convingă pe Regina de gheață să elibereze Primăvara. Vă las pe voi să descoperiți dacă, dar mai ales cum, vor reuși ce și-au propus!

Muzică, magie și teatru în weekend la București …

  • Când  Duminica 3 februarie 2019, între orele 11AM – 12PM;
  • UndeTeatrul Elisabeta, Bd. Regina Elisabeta nr. 45, București
  • Biletese găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro; în format tipărit le găsiți rețeaua iabilet.ro (Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag), Casa de balet, pe terminalele Selfpay din toată țara sau direct de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta (doar înainte de spectacol și în limita locurilor disponibile).

Primul Turneu Momolino Teatru și Povesti pentru copii pornește către voi!

De spectacolele Mirei Loghin se pot bucura copiii din toată țara pentru că Milina aduce primvăra pornește în primul său turneu prin România. Primele opriri anunțate și unde copii vor avea ocazia s-o întâlnească pe Milina sunt: Constanța, Buzău, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Brașov, Ploiești și Brăila. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de Facebook Momolino.

Mira Loghin, Fondatorul Momolino, este ceea ce nouă ne place să numim un om frumos, o româncă care acum mai bine de opt ani s-a decis să se dedice acelor lucruri care îmbogățesc copilăria. Din această dorință s-a născut în 2011 Lumea lui Momo, primul centru de educație timpurie deschis din București, o alternativă la sistemul educațional tradițional din România. Un an mai târziu a apărut Momolino Teatru și Povești pentru copii. Până astăzi, peste 30,000 de copii din București și nu numai au participat la cele 9 spectacolele puse în scenă de o echipă tare frumoasă care reușește să creeze poveşti irepetabile și unice, pentru că sunt spuse pe înțelesul și limbajul copiilor: Pe covorul fermecat al poveştilor”, ”Alice în Sufrageria Minunilor”, “Nica şi Poveştile sale”, ”Aventurile lui Hermann”, ”Ziua în care a fugit somnul”, ”Răbdărică şi Mofturica salvează Noaptea de Ajun”, ”Răbdărică şi Mofturică în misiune cu Zâna Măseluţă”, ”Domnișoara Poimâine și Joaca de-a timpul” și ”Milina aduce Primăvara”

În plus, Mira Loghin ne-a șoptit că 2019 vine două premiere, cel puţin la fel de valoroase și autentice, ca cele de până acum. Dar, până când vă vom povesti despre aceste spectacole noi de teatru pentru copii, vă invităm să citiți această mărturisire a Mirei Loghin care considerăm că spune multe despre acest om frumos care aduce bucurie și zâmbete celor mici:

Mira Loghin
Mira Loghin, fondatoarea Teatrului Momolino

Iubirea pentru teatru, creație și copii este formula care mă ține mereu conectată cu ritmul autentic al vieții mele, cu voi cei care iubiți poveștile si le doriți parte din viața voastră. Pentru mine teatrul este un canal valoros de educaţie prin care ajung la copii întotdeauna prin limbajul lor, prin personaje echilibrate în care ei se recunosc, prin decoruri şi costume parcă decupate din scenele lor de joacă. Acesta este şi motivul pentru care nu mă pot opri din joacă și explorare, din creație și imaginație. Textul scris de Toni Zaharia m-a cucerit încă de la prima lectură. Și mai în glumă, mai în serios am ajuns să fac toată scenografia spectacolului și să îmbrac toate personajele. Am pus multă iubire și pasiune la pachet cu efort, multe săptămâni de repetiție, de creație muzicală, decoruri și costume, regie lumini, înregistrări studio, lacrimi, răsete, emoții fel de fel – un spectacol se naște greu precum un copil în pântece, tocmai să poată fi primit de vibrațiile și bucuria voastră. Spectacolul nostru e încă un copil mic înfășat, dar cu mânuțele afară cât să vă facă semne să vă apropiați și să rădeți cu gura până la urechi. Dar, știm că doar împreună cu voi se va face mare, are nevoie doar de timp, de încrederea și iubirea voastră.

 

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici