Destinul omului în lumea noastră și în lumea de dincolo

Vineri, 21 decembrie, Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, Acad. Dr. Ovidiu Bojor, Prof. Dr. Adrian Restian și Maria Timuc, vor pune în discuție diverse aspecte cu privire la destinul omului

0

Puțini sunt cei care, în prag de final de an, să nu arunce o privire la zilele care au trecut, la tot ceea ce s-a întâmplat și să nu se străduiască să tragă câteva concluzii, să nu facă planuri pentru noul an. Iată de ce, ne-am gândit că o invitație la conferința „Destinul omului în lumea noastră și în lumea de dincolo. Vindecare prin cunoaștere și comuniune cu natura.” este extrem de binevenită.

Merită să vă păstrați liber in caledare ziua de vineri, 21 decembrie (orele 18.30-20.30), pentru că Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, Acad. Dr. Ovidiu Bojor și Prof. Dr. Adrian Restian, alături de Maria Timuc, moderatoarea acestui conferințe, vor pune în discuție diverse aspecte cu privire la destinul omului:    

Reclama

Constantin Dulcan - viața

  • Are omul un destin în această lume? Ce sens are omul?
  • Ce rol are liberul arbitru cât suntem pe pământ?
  • Continuă viața după ce plecăm din corpul nostru fizic?
  • Cum îi putem ajuta pe cei trecuți în lumea de dincolo și pe noi înșine așa încât să ne împlinim misiunea de viață și destinul?
  • Ce știe știința despre ființa umană, ce ne spune religia și, mai ales, ce experiențe au omenii care dovedesc că avem un destin, deopotrivă în lumea noastră, cât și dincolo de ea.
  • Ce puteri vindecătoare ascunde natura (noi descoperiri științifice), cât de mult cunoaștem plantele și forța lor vindecătoare?
  • Cum ne putem întoarce la natură așa încât să fim mai sănătoși, dar să ne și redobândim starea pierdută de armonie?

Lansări de carte, autografe și colinde

Destinul omului în lumea noastră și în lumea de dincolo. Vindecare prin cunoaștere și comuniune cu natura.

O parte dintre aceste răspunsuri le puteți găsi și-n cele două cărți ce vor fi lansate cu prilejul acestei conferințe:

  • „Antologia Vieții – Destinul Omului în lumea noastră și în lumea de dincolo” a prof. Ioan Bojoru
  • „Ghidul Plantelor medicinale și aromatice de la A la Z” și „Pledoarie pentru viață sănătoasă” a acad. Dr. Ovidiu Bojor.

La sfârșitul evenimentului, invitații și acad. Ovidiu Bojor vor oferi autografe, iar Editura Dharana va organiza o tombolă, în cadrul căreia va oferi 10 cărți gratuite. Din programul serii nu vor lipsi nici colindele românești!

Conferința „Destinul omului în lumea noastră și în lumea de dincolo. Vindecare prin cunoaștere și comuniune cu natura.” va avea loc vineri, 21 Decembrie 2018, între orele 18:30 – 20:30, la Sala de Conferințe I. C. Brătianu (Str. Biserica Amzei, nr.5-7, vizavi de Biserica Amzei). Intrarea la această conferință este de 10 lei/ persoană. Biletele se găsesc la intrarea în sală. 

În caz că nu știați …

Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan Medic neurolog şi psihiatru, cercetător în domeniul conştiinţei, o fire curioasă şi temerară, ce a îndrăznit să caute răspunsuri despre om în teritorii ale cunoaşterii încă neexplorate. 

Acad. Dr. Ovidiu Bojor — Considerat părintele fitoterapiei din România. A cartografiat plantele din flora românească, străbâtând pe jos 40.000 de km. Membru al Academiei de Științe Medicale. Are peste 50 de brevete de invenție, printre care insulina vegetală.

Prof. Dr. Adrian Restian — Prof. Dr. Medic de medicină generală. Primul medic din România care a consacrat sacroterapia, adică terapia prin rugăciune.

Maria Timuc — Psiholog ca profesie, poetă, prozatoare, eseistă și ziaristă. Are o experiență în presa cotidiană de peste 22 de ani și este autoarea a 6 cărți.

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici