Expoziția caritabilă „Stelele & dincolo”

Pe 21 martie 2019, cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down, Clara și prietenii ei de la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza te invită la expoziția caritabilă "Stelele & dincolo" care va strânge fonduri în beneficiul Asociației DOWN PLUS.

0
Expoziția
"Stele & dincolo" - expoziție cartibailă pentru copii cu sindrom Down

Arta este instrumentul vindecător prin care oamenii își exprimă emoțiile, sau pot reflecta asupra emoțiilor, regăsindu-se în aspectele diverse ale naturii umane. Arta este un limbaj versatil, pe care noi, participanții expoziției „Stelele & dincolo” îl folosim pentru a materializa miracole.

Expoziția „Stelele & dincolo”

Expoziția "Stele & dincolo"
Expoziția „Stele & dincolo” – 21 martie 2019

Îmi place să mă raportez la proiectul „Stelele & dincolo” ca la o oportunitate prin care trei grupuri de oameni cu roluri și poziții diferite au de câștigat și de învățat.

Reclama

Noi, elevii …

de la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, care având inițiativa de a ajuta, am depășit comoditatea și monotonia, am crescut și am acceptat provocarea. Acest obiectiv comun ne-a adus împreună. Arta și bunătatea ne-au unit, indiferent de cât de diferiți suntem unii față de ceilalți. Sunt mândră că particip într-un proiect, care, cu pași mici, capătă amploare, aducând un ajutor sincer.

Voi, publicul

Fiecare donator de fonduri, susținător al acestei cauze, reprezintă o particulă din amploarea rezultatului final. Aveți încredere în puterea gesturilor mici sau mari, oricare contează. Această este o oportunitate, hai să facem acel pas mărunt, însă important, către o lume pașnică, inimoasă. Hai să echilibrăm balanța între a primi și a dărui!

Beneficiarii – copiii cu sindrom Down

Expoziția "Stelele & dincolo"
Elevii Liceului de Artă Nicolae Tonitza care vor expune lucrări în cadrul expoziției „Stele & dincolo”

Aceste suflete reprezintă mult mai mult decât ceea ce se manifestă la suprafață, însă, într-o societate în care adesea luăm decizii și ne creem păreri bazate pe aparențe, categoria lor socială este marginalizată. Evenimentul nostru caritabil este un mod de a-i sprijini, a le oferi importanța și ajutorul de care au atâta nevoie.

Tema expoziției este „Frumusețea ca însușire a sufletului”, lucrările ilustrând universul lăuntric, esență frumuseții prin viziunea personală a artistului.

Fiecare tablou din cadrul expoziției reprezintă șansa ca un copil cu sindrom Down să trăiască o clipă de fericire. Fiecare tablou cumpărat reprezintă un manifest pentru o lume mai bună. Fiecare are dreptul de a participa la îmbogățirea creației. Este un drept cu care fiecare din noi se naște.

Te invit pe tine, pe prietenii, familia, vecinii, colegii și cunoștințele tale, pe 21 Martie, ora 18:30, cu prilejul Zilei Mondiale a Sindromului Down, la Muzeul Național al Țăranului Român, sala Acvariu.

Arta produce comuniune și naște armonie. Curăță și vinecă. Arta o putem regăsi oriunde în univers.

P.S. Dacă vreți să susțineți acest gest al nostru dedicat copiilor, o puteți face nu doar venind la eveniment, ci și promovând pagina de Facebook dedicată expoziției „Stelele & dincolo”.

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici