Speranțele tenisului internațional și-au dat întâlnire la Daimon Cup U12

Peste 45 de jucători de tenis români sub 12 ani participă la cea de-a XII-a ediție a acestui turneu internațional de tenis

0
Daimon Tenis Cup U12, 2024

Tinerele speranțe ale tenisului mondial și-au dat întâlnire la cea de-a XII-a ediție a turneului internațional Daimon Cup U12 (5-12 mai 2024) care a debutat în weekend. La acest turneu internațional de tenis participă aproape 80 de copii sub 12 ani, băieți și fete, din 15 țări: Austria, Australia, Bulgaria, Grecia, Franța, Italia, Israel, Lituania, Maroc, Moldova, Olanda, Statele Unite ale Americii, Turcia, Ucraina și România. Mulți dintre aceștia fac parte din loturile naționale ale țărilor lor. Sportivii se vor întrece în probele de simplu (fete și băieți) și dublu.

Daimon Cup Tenis U12 (5-11 mai 2024)
Daimon Cup U12 (5-11 mai 2024) – tuner internațional de tenis pentru copii sub 12 ani

La aceasta ediție a turneului Daimon Cup U12 participă peste 45 de jucători și jucătoare din România, Rezultatele meciurilor aflate în desfășurare le puteți urmări pe site-ul Tennis Europe. Trofeele puse în joc la Daimon Cup 2024 vor fi decernate sportivilor în acest weekend.

Reclama

Dragoș EnacheAcest scurt articol e publicat în secțiunea Români frumoși, iar acest lucru nu este întâmplător pentru că meritele organizării acestui turneu de tenis îi revin lui Dragoș Enache, antrenor coordonator (head coach) la clubul de tenis Daimon. Spunem Jos Pălăria, Dragoș Enache, pentru că aici de ani de zile el antrenează cu multă dedicație pe toți cei mici care iubesc acest sport, iar acest lucru se vede în rezultatele excelente obținute de jucători la turneele din țară și străinătate la care participă.

Multă baftă tuturor tinerilor români frumoși, care visează și-și croiesc drum către marea performanța în tenis!

Informații suplimentare despre turneul internațional de tenis Daimon Cup U12 găsiți pe site-ul tenisdaimon.ro sau pagina de Facebook tenisdaimon.