Muze Zuze — surprize, dichis și inspirație

Un magazin de cadouri, surprize și lucruri frumoase lângă Piața Domenii! O mică afacere 100% românească, născută acum 5 ani din bucuria de a dărui.

0
Magazin Muze Zuze

Când scrii despre lucrurile care-ți plac, cuvintele vin ușor, iar azi ele curg pentru că vreau să vă povestesc—cât pot de scurt, sper să-mi și iasă, despre Muze Zuze. Eu l-aș numi un boutique cu dichis. Mititel, dar cu mult stil, asortat pentru fiecare sărbătoare sau anotimp. Genul de locșor care te face să visezi. Deseori ajung aici, când sunt în căutarea unui cadou, dar nu știu ce caut. Ce știu însă e că, aici voi găsi inspirație și darul potrivit. 

Brizbrizuri, zorzoane și cadouri de la Muze Zuze

Cristina Dumitru
Cristina Dumitru – o antreprenoare care iubește ceea ce e frumos

Muze Zuze este una dintre acele mici afaceri românești, născută acum vreo 5 ani din iubirea pentru frumos și bucuria de a dărui a doamnei Cristina Dumitru. O veți întâlni aici, întotdeauna cu zâmbetul pe buze și energie faină. Întotdeauna dispusă să vă dea un sfat, să vă ajute cu sugestii potrivite, chiar și când nu știți ce anume să alegeți.  

Reclama

La acest magazin de cadouri, poți oricând găsi lucruri frumoase. Brizbrizuri și zorzoane vesele, cu lemn, cristale veritabile (șlefuite sau nu) sau sticlă colorată, prinse în șnururi de piele și ațe de tot felul; lănțișoare lungi sau scurte, acompaniate de medalioane ușchite și simboluri care mai de care. Bijuteriile delicate din arginit sunt pentru bugete măsurate, dar nu au cum să nu vă placă pentru că sunt alese pe sprânceană. În plus, te poți îndrăgosti de o eșarfă de mătase sau un șal multicolor, o gențută drăguță sau chiar o hăinuță. Toate minunățiile vin frumos și cu grijă amabalate, așezate în pungulițe asortate.

Iubitorii de design interior și decorațiuni au de unde să aleagă! Bufnițe haioase cioplite în lemn și frumos pictate, bibelouri fel de fel, mesaje de încurajare desenate pe plăcuțe de lemn, clopoței de toate mărimile și tot felul de alte obiecte decorative.

Vitrina care vorbește și uneori mișca! 😉

Dacă spui Muze Zuze, spui vitrina care vorbește! De ce? Pentru că e minunată în orice anotimp, dar își schimbă înfățișarea precum o femeie atentă la cum se prezintă. Se asortează cu mai toate sărbătorile importante și-ți atrage atenția chiar dacă nu vrei. Doar aruncați o privire mai jos și vă veți convinge.   

Și, mai sunt datoare cu o explicație pentru că am afirmat, e drept, mai metaforic că vitrina e mișcătoare. Ei bine, într-un fel chiar așa și este. Deseori, dacă vă veți opri la Muze Zuze, îl veți întâlni pe Grasu’, un motan prietenos și fițos, tigrat și un picuț dolofan. Se mișcă cu eleganță și stă foarte confortabil în vitrină, așa că ai putea să crezi că-i bibelou de vânzare. Nu e! Să nu vă străduiți, că e degeaba! 🙂 Au încercat și alții înaintea voastră. Vara Grasu’ vă întâmpină tolănit chiar în fața intrării. E primul care molcom dă binețe cu o privire galeșă sau somnoroasă. Dacă e bine dispus, o să vă dea de înțeles că vrea o mângâiere.  

De Crăciun, brăduțul e roz!

Iarna aceasta bradul de Crăciun e roz irezistibil de frumos! Anul trecut a fost un brăduț roșu cu auriu, împodobit cu ornamente din lemn, pictate manual. Decorațiunile mele de Crăciun favorite, fără doar și poate! Dacă nu mă înșeală memoria, căci am o colecție întreagă, am plecat atunci cu un om de zăpadă, un cântăreț cu muzicuță, clopoței și săniuțe. 

Dar, să revin la bradul de Crăciun roz din acest an. Nu e roz întâmplător! Și nu e roz pentru că „se poartă”. E roz pentru că așa a simțit d-na Cristina Dumitru, că avem nevoie. Roz – o culoare a iubirii și speranței, a gândurilor bune și, mi-a șoptit dânsa, a chakrei patru, chakra inimii.

E nevoie de mai multă iubire și de speranță, d-na dragă. Anul acesta avem nevoie mai mult ca oricând de bucurie și de speranță. — Cristina Dumitru, fondatoarea Muze Zuze

Așadar, dacă pașii, mașina, tramvaiul sau autobuzul vă aduc la Piața Domenii, merită să vă opriți la Muze Zuze. Îl puteți întâlni pe Grasu și puteți susține o afacere românească, cu un simplu gest. O mică decorațiune, un globuleț sau orice altceava care vă face să zâmbiți pentru că știti că va bucura un om drag. 

   

Muze Zuze – Vino, vezi, susține o afacere românească 

Pe cei care mai caută cadouri de sărbători, îi invit să facă o plimbare spre Piața Domenii, și să se oprească la Magazinul Muze Zuze.

Magazin Muze Zuze (Domenii)

Adresă: Alexandru Constantinescu Nr.1 (lângă Piața Domenii)

Program: Luni-Vineri (13-19.00); Sâmbătă (13-16.00);

Magazinul Muze Zuze @ Facebook

 

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici