Interviu londonez Dragoș Moștenescu

O discuție despre motivele care l-au făcut să părăsească România, ce l-ar determina să se întoarcă în țară și alte câteva lucruri interesante.

0

În prima parte a interviului pe care Dragoș Moștenescu l-a acordat colegei noastre, Silvia Epure, actorul și cântărețul ne-a povestit despre succesul premierei londoneze All Aboard.

De acestă dată, Dragoș Moștenescu ne-a vorbit și despre motivele care l-au făcut să părăsească România, despre ce l-ar face să se întoarcă în țară, dar și despre lucrurile care încă nu sunt ok în viața lui de englez. Dorința de a face altceva și lipsa de sprijin a televiziunilor din țară, l-au făcut pe Dragos să-si încerce norocul în Anglia. Nu este dispus să facă multe copromisuri pentru succes.

Reclama

Probabil cel mai greu este să lași în urmă soție, copii, familie și prieteni și celebritatea
dobândită în ani de muncă asiduă, sperând că istoria se va repeta și vei straluci din nou, într-o altă lume, pe o alta scenă, la mii de kilometri distanță de tot ce ai cunoscut cândva.

Cea mai grea parte din mutarea mea la Londra este depărtarea de familie!

Dragoș Moștenescu recunoaște cu sinceritate că cel mai greu de suportat este depărtarea de familie. Speră că în scurt timp să-și poată aduce și familia la Londra, dar pentru moment nu poate rupe copiii de lumea lor. Știe sigur că nu și-ar lăsa familia pentru a deveni faimos și pe meleagurile Shakespeariene. Vă las pe voi să descoperiți ce l-ar face să se întoarcă acasă. Noi îi dorim succes și să auzim despre el, doar de bine!

De ce ne place Dragoș Moștenescu?

Nu doar pentru că „escu” ne face rude, chiar și îndepărtate! 🙂 Ne place pentru că e autentic! Pentru că este creativ, inventiv și familist! Ce nu ne place? Nu ne place pentru că lumea de aici, nu este încă pregatită să investească în altceva.

LASĂ UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie-ți aici numele aici