fbpx
sâmbătă, 20 aprilie 2024
spot_img

Echipa Iscodescu

Noi suntem Iscodeștii! Oamenii care iubesc România și caută poveștile cu români curajoși — cei care un pic câte un pic, fac lucrurile să meargă.

Ana Maria Bogdan

Business Development & Founder Iscodescu.ro

Digital & Business Transformation Consultant, care iubește România și scrie despre startup-uri și tehnologie, tradiții și obiceiuri și dezvoltarea personală.

Liviu Cristea

Content Creator & Founder Iscodescu.ro

Român, tată și om de televiziune, decis să aducă cititorilor povești de viață ale acelor românii remarcabili din toate colțurile lumii.

Matei Perahim

Jurnalist

Publicitar, gastronom, cronicar. Cinic și anticonformist, cosmopolit. Colecționar de proverbe, povești, lumi paralele, absurdități, bizarerii, rețete, suflete, simboluri.

Delia Dobrițoiu

Reporter & Producător

Consultant și Producator TV, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul televiziunii, pasionată de citit, călătorii și pictură. Scrie despre călătorii, animale și tot ce o fascinează în viața de zi cu zi.

Silvia Nicole Pencu

Jurnalist

Studentă a Universității din Seul (Mass Communication & Media Faculty) și cetățean de onoare al orașului Seul. Iubește și promovează constant România!

Lavinia Pirlog

Colaborator

Româncă stabilită la Londra. Mamică de fete. Traducătoare. Omul care ne dă idei și ne ajută cu de toate.

Olimpiu Chiuzbaian

Video Editor

Omul pe care poți conta întotdeauna! Are peste 12 ani de antrenament în televiziune și nu-i lipsesc niciodată ideile năstrușnice.