Concert caritabil – Împreună pentru suflet

  0
  concert caritabil Împreună pentru suflet
  Concert caritabil Împreună pentru suflet, Timișoara
  concert caritabil
  Primul concert caritabil „Impreună pentru Suflet”

  Te invităm duminică, 9 iunie 2019, la primul concert caritabil Împreună pentru suflet, organizat la Timișoara în incinta Bisericii Sfânta Ecaterina.

  Alături de Asociaţia Împreună pentru suflet se vor afla prietenii lor soprana Alexandra Olaru, violonistul Alex Vasiliu şi Denis Moldovan. Ei vă vor încânta sufletele cu muzică deosebită!

  Reclama

  Concert caritabil – Împreună pentru suflet – pentru domnul Ioan Gavriluţă

  Acest concert caritabil are ca scop strângerea de fonduri pentru domnul Ioan Gavriluţă, cunoscut drept Costică. Asociația se străduiește, așa cum a facut-o de numeroase alte ori, să ofere o şansă la o viaţă mai bună. Pe scurt, donia sa a suferit în 2002 un accident feroviar, în urmă căruia a rămas fără picioare. Cu toate acestea, atunci când poate, el vine vinerea și duminică la slujba de la Catedrala din Timișoara. Da, vine cu un scaun cu rotile împrumutat. Da, împrumutat! Mai mult decât atât, după acesta va trebui să treacă printr-o nouă operație de înlăturare a unui unei excreșcențe osoase.

  Ioan Gavriluță
  Ioan Gavriluță

  Este un om cu suflet mare și neîntinat de încercările prin care trece. Știti ce a răspuns când i s-a spus că Asociaţia Împreună pentru suflet îl va ajuta? “Eu nu am nevoie de ajutor, mă descurc, sunt alții mai rău…”

  Mulțumiri cu multă recunoștință către toți cei care se vor alătura acestui concert caritabil sau care doresc să facă o donație în conturile asociației. Mai multe detalii despre acest eveniment caritabil… (link extern)

  LASĂ UN MESAJ

  Scrie comentariul tău
  Scrie-ți aici numele aici